A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Iskolánk

10 évesek vagyunk!

Kedves Honlapunkra Látogatók!

Kedves Tanítványaim!

10 évesek vagyunk!

A Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely jubilál!

Ez az örömhír eltölti szívünket, mert 10 év szolgálat van mögöttünk. Szolgálat a betegekért, a lelkileg megrekedtekért, szolgálat önmagunkért, családjainkért, szolgálat a nemzetért.  2007-ben indult az általam alapított iskola, az első évfolyama 2008-ban végzett. Tulajdonképpen már az elmúlt esztendőben kellett volna indítani a megemlékezést, én mégis azt gondolom, hogy mindent akkor érdemes ünnepelni, amikor már eredménye is van. Ezért, az első évfolyam – az Aranyasszony csoport - végzésének időpontját vettem igazi kiindulásként.          

 

  Iskolaligatúra-2014 

 

Hívó szó

Szellemtudományi és Gyógyító Műhelyünk

felvételt hirdet!

Hívunk! Várunk! Találj közénk!

 

HÍVÓ SZÓ

„Likasztják már az égben fönt a rostát,

s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok.

És lészen csillagfordulás megint, és miként hirdeti a Biblia:

megméretik az embernek fia.

S ki miként vetett, azonképpen arat!”

(Wass Albert: Üzenet haza)

Kedves Érdeklődők!

A Pilisi Szent Margit Alapítvány és a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (alapítva: 2007) olyan – egyedi, kevéssé ismert és különleges - képzést nyújt, immáron egy évtizede, amely az emberiség életében az eddig ismert és alkalmazott minden égi és földi tudás gyökeréhez, az eredethez vezet el.

Beavatás

Beavatási és gyógyítási ismeretek, gyakorlatok képzési és oktatási terve

az ősi hitvilágunkban rejlő misztériumok alapján - 2020

 

VANNAK DOLGOK MELYEK AZ ÉGIEKRE, VANNAK, MELYEK A FÖLDIEKRE TARTOZNAK,

ÉS VANNAK MELYEK MINDKETTŐRE,

MI AZOKAT TANULJUK, MELYEK E KETTŐT ÖSSZEKÖTVE MINDKETTŐRE TARTOZNAK!

  • ÖNMAGUNK, ÉNSÉGÜNKKEL FEL- ÉS MEGISMERÉSE A SZELLEMI TÖRVÉNYEK SEGÍTSÉGÉVEL...

 

BeJELENTkező

 

 

BeJELENtkező

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!

Kedves Érdeklődök!

 

Valaha az Idők mélyén egy kicsiny, de mindenre elszánt szellemközösség formálódott a Világmindenségben, akik különleges küldetéshez készülődtek. Olyan küldetéshez, amelyet már kiJELölt szellemtestvéreik is megjártak, vagy melyet az éppen soron következő küldöttek járnak. 

Az elhívójuk, - egy, az égi hatalmasságok közül szólította őket, és ők készen álltak a JELEN LÉTRE. A jelen életre, a JELen valóságra, az impulzuson, a fényszálon való haladásra. De más lélek földreszállásától eltérően, ők vállalták azt is, hogy a  szív fényszálán folyamatosan vissza is csatlakoznak, közlekednek, folyvást JELEN lesznek.

A földi élet és megpróbáltatásai olykor kihunyni engednek fényjeleket, impulzusokat, ezért azoknak, akik a JELEN maradnak, feladatuk a kihunytak pótlásáról is gondoskodni, az impulzusjeleket bővíteni. Mert aki a Világmindenség teremtés JELÉN van, az tudja és érzi ennek a folyamatnak a fontosságát és megtartó erejét.

Kedves JELENLÉVŐK!

Az új elhívó, az Égi Keresztszülő beJELENtkezett, tehát indítható az új csoport.  (Enélkül nem!)

 Várja azokat, akik lélekben már tudatalattijukban összekapcsolódtak vele, és várja, hogy a sorjázó feladatokat kiáraszthassa mindenkinek külön-külön saját szellemén, lélekhangján keresztül.

Aki JELöltnek érezné magát, mert a sorokat olvasván megszólal a lelkében egy "ismerős hang", Égi Elhívója, akkor várjuk lélekközösségünkbe, szellemi harcostársnak, szakrális munkatársnak.

Ha ilyen személyek JELEN vannak életedben, róluk tudomásod van, oszd meg velük a hívó szót!

 

Szeretettel: Katalin

 

2018. Új Kenyér havában,

…mert Új Idők jönnek, Új FELhangok születnek, ehhez pedig fel kell öltözzük az Új Embert, ha az Új Földet birtokolni akarjuk…