A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

SZÍN és SZÁM

 

SZÍN és SZÁM

 

Mottó:

Nnemző IIsten Mmagjának Rrévült Oosztó Ddása

(Magyar Ildikó – Aranyasszony csoport)

 

 

 

A színeket a szemünkkel látjuk. A szivárvány színeit is a szemünkkel érzékeljük, de ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan, azt csak a szív „látja”. A SZÍV látja a színt/színeket, a szivárványt, a SZÍV-ÁR-VÁNY-t, vagyis azt, hogy a szivárvány kapujában SZÍV-ŐR-VAN, a SZÍV ŐRE, a szeretet őre. A SZÍV ŐRE, aki a VAN, vagyis a Teremtő Atya, az igazi fény, aki I-GAZ-i fény, és I nélkül, I-sten nélkül minden csak GAZ, vagyis gyom.

A Földön csak az IGAZ-i növény/élet, a tiszta genetikájú nemes – NEMes, aminek van NEM-E és NEM-MÁS, - mint igazi fajtatiszta, csak az maradhat. A gyomot kitépik.

Bizonyos esetekben – tapasztalatból tudom, - hogy rövid ideig hasznos lehet egy-két gyomnövény a nemes körül, mert amíg a NEMES kicsi a gyom árnyéka hasznosnak bizonyul forró nyári napokon. De csak rövid ideig, mert amikor a NEMES megerősödik, akkor a gyom már csak elszívja tőle a tápanyagokat és a VIZet, és mielőtt termőre fordulna, legyöngíti a növényünket. Ezért a GAZt ki kell tépni, mert megfelelő tápanyagellátással, locsolással megerősíthető a NEMES növény és nem kell neki „társlakó”, aki csak kis ideig tart árnyékot, utána a nemes növény táptalaján él annak ÉLETEREJÉT szívja el.

Elszívja az életerejét, és ami nagyon fontos az éltető VIZet is. A megfelelő vízellátás, ami biztosítja a növekedést és a növényünk termésének a SZÍNét, frissességét, „életességét” (ahogy öregjeink szokták mondani.) A víz arányát a HOLD is befolyásolja, a HOLDban pedig Boldogasszonyt tiszteljük, azt a női erőt, amitől minden termékeny, minden növekszik, minden megtelik, megduzzad és utána a NAP fényétől (férfierő) beérik, szaporodik,

SZÁMossá válik. A napok száma is ideális kell, hogy legyen ahhoz, hogy a növényünk/állatunk/életünk megfelelően elérje a kifejlett kort és utódot, magot hozzon létre. Így tehát a Nap és a Hold együtt hozza létre azt a fényállapotot, amiben a növény megfelelően fejlődik. A földi élet, a NEMES, aki az igazi, vagyis Isteni fényű, Isteni Génű (Isten-I-GEN-ű) élet, mely fénymagból fénymagot szül.

Tehát a SZÍN-ek és SZÁM-ok szoros együttműködése nélkülözhetetlen az Isteni fény földön való megjelenésének minden létformájához: a „Nemző Isten Magjának Révült Osztó-Dásá”-hoz.