A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő útja VII.

Az esemény jellege és időpontja
Időpont: 
2013. 08. 19. hétfő, 08h30

Mottó: "Készítsétek az Úr útját, egyengessétek ösvényét!"
(Keresztelő Szent János)

Kedves Lélekigazítók!

A már meghirdetettek alapján, a hét végén folytatódik:
A pálosok úttalan útjai - a „Feltámadás” szakrális útja
tanulmány-, és zarándokutunk a Pilisben, melynek következő szakasza,

VI. Augusztus 19. - A Feltámad(szt)ás Útja = 6.

A mottóban jelölt Keresztelő Szent János által is említett utak, ösvények valóban különlegesek. Titkokat tárnak fel az arra érdemes és méltó lélek előtt.
A Pálos Rend a szakrális királyság beavatottainak felkészítője, a szakrális király és a szakrális hierarchia tagjainak beavatója. A Pilisben működtetett különleges "építmények", "égi szerkezetek" őrzői, működtetői, rejtői. A Boldogasszony-i és Máriás-utakon járók tudásával és bölcsességével tanító és őrző avatottak és avatók. Büszkék lehetünk, hogy járhatjuk a lábuk nyomát!

„Jézus Krisztusom! Erősíts, hogy készen álljunk, ha harcba szólítasz minket a Te igazságaidért. A küzdelem ideje közelg, az az idő, amelyben szavaid szerint a hazugságnak az igazságtól el kell választatnia. Újból fel kell a Te igéidnek, a Te tanításaidnak magasztaltatniok, és mindannak amit azon az emberek elferdítettek és elrontottak, megsemmisíttetnie… Sok küzdelem támad, de végtére a Te isteni tanod fog győzni. Uram Jézusom, a Te harcosod akarok lenni! Adj nekem erőt a megpróbáltatásokban és bátorságot a küzdelemben, (Hephata:244) - hogy a holtponton végre átbillenhessen, megébredhessen, és … feltámadhasson a Te néped!

 

Találkozás:  2013. 08. 19.-én hétfőn reggel fél 9-kor Csobánkán a buszvégállomásnál. (Plandics tér). Akik autóval érkeznek, az autókat hagyják Pomázon a megszokott parkolóban, és innen a 7.55-kor induló helyi járattal jöjjenek át Csobánkára a végállomásig.

A túra indítása: Csobánka, Szent-kút Mária –forrástól (vízvételi lehetőség).
Távolság: Kb.15 km-es közepesen nehéz túra.
Felszerelés: Időjárásnak megfelelő túraöltözet, (fejfedő is!). Úti elemózsia legyen és elég innivaló.

Érkezés: Várhatóan a késő délutáni órákban végzünk. A túrát szerrel zárjuk Pilisszentkereszt Mária-forrásnál, majd innen Pilisszentkeresztről az autósok busszal visszamennek Pomázra a gépkocsikért. Amíg az autósok is visszaérnek, addig gyalogosan átmegyünk Pilisszántóra a Boldogasszony kápolnába, ahol a teljes megtett útért hálaadó szentolvasó imarendet tartunk.
Az olvasódat otthon ne hagyd.

Technikai költség: 1000 Ft/fő. Gyermekeknek ingyenes.