A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő útja VI.

Az esemény jellege és időpontja
Időpont: 
2013. 08. 11. vasárnap, 08h30

Mottó: "Készítsétek az Úr útját, egyengessétek ösvényét!"
(Keresztelő Szent János)

Kedves Lélekigazítók!
A már meghirdetettek alapján, a hét végén folytatódik:

A pálosok úttalan útjai - a „Feltámadás” szakrális útja
tanulmány-, és zarándokutunk a Pilisben, melynek következő szakasza,

VI. Augusztus 11. - A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő Útja.

A mottóban jelölt Keresztelő Szent János által is említett utak, ösvények valóban különlegesek. Titkokat tárnak fel az arra érdemes és méltó lélek előtt.
A Pálos Rend a szakrális királyság beavatottainak felkészítője, a szakrális király és a szakrális hierarchia tagjainak beavatója. A Pilisben működtetett különleges "építmények", "égi szerkezetek" őrzői, működtetői, rejtői. A Boldogasszony-i és Máriás-utakon járók tudásával és bölcsességével tanító és őrző avatottak és avatók. Büszkék lehetünk, hogy járhatjuk a lábuk nyomát!

Vasárnap: „Az Isten lélek, és azoknak, akik Őt imádják, lélekben és igazságban kell imádniok.”(János:4.24)

Így tanította Jézus Urunk Ősszellem Atyánkról a szamáriabéli asszonyt. És a Lélek ébred, támad fel, születik újjá. Ezen az úton járásban segítsük a saját lelkünk felébredését, segítsük a Nyilas népének felébredését, segítsük a Pilis Ősszellemének feltámasztását! A Koponyán keresztül érkező Ősszellem tanítását, a Lélek Turuli hatóerejével átitatva, az ősi templomváros szeretetrezgésével megtapasztalva adjuk át és építsük be a Testbe, sajátunkba és a nemzettestbe, hogy a holtponton végre átbillenhessen, megébredhessen, és … feltámadhasson.

Találkozás:  Csobánka főtér 8h30'.
A túra indítása: Csobánka Fő térről fél 9-kor, az autókat itt hagyjuk.
Távolság: kb. 6-7 km-es közepesen nehéz túra.
Felszerelés: Időjárásnak megfelelő túraöltözet, (fejfedő is!). Úti elemózsia legyen és elég innivaló (legalább 3 l). Az időjárásra tekintettel állatot és kisgyermeket most NE hozzatok magatokkal!
Érkezés: Várhatóan a késő délutáni órákban végzünk mindkét nap a csobánkai Szent-kútnál, ahonnan szombaton ismét autóbusszal átmegyünk Pomázra az autókért. A vasárnapi túrát a havi rózsafüzér engeszteléssel zárjuk, most nem Szántón, hanem Csobánkán a Mária-forrásnál a Szent-kúton, tehát az olvasódat otthon ne hagyd.
Technikai költség: 1000 Frt/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.