A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

SZJA - 2017

SZJA - 2017

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!

Az általam alapított, és immáron majd tizedik éve működő a magyar szerves műveltségre építkező Gyógyító és Szellemtudományi Műhelyünk az egyre nehezedő gazdasági körülmények ellenére, továbbra is szeretne gyógyítást nyújtani a lelki és testi problémákkal küzdő rászorulóknak. Egyben továbbra is szeretne magas színvonalú, tiszta forrásból táplálkozó előadásokat és tanítást biztosítani az érdeklődök számára

Aki közületek úgy érzi - ismerve a Kárpát-haza teljességére kiható munkásságunkat akár a zarándoklataink és kutatómunkáink vonatkozásában, vagy a több mint egy évtizedes gyógyítási eredményeinket a mindenféle lelki és testi bajokban nyújtott segítségünket. - hogy adója 1%-val további erőt és szükségszerűen figyelmen kívül nem hagyható anyagi támogatást kívánna nyújtani, nagyon sokat tudna segíteni a magyarság egészét érintő további céljaink eléréséhez és működési feltételeink megkönnyítéséhez.

Gyógyító-, őstörténeti-, szellemtudományi-, és imádságoskönyveink, zenei CD-ink, hangos könyveink, naptáraink, valamint egyéb színvonalas kiadványaink, egyre nagyobb számban hozzáférhetőek.

Elkészült „Az EGYség üzenete" őstörténeti és szellemtudományi sorozat V. és VI. kötete. Működésünkhöz és a kiadványok megjelentetéséhez nagy segítség lenne bármilyen hozzájárulás. Kérem, segítsétek a magyarság szellemi ébredéséhez, és az összefüggések meglátásához elengedhetetlenül szükséges — a történelemkönyvekből szándékosan kihagyott - tudás megjelenését, hogy minél több honfitársunkhoz eljuthasson!

Honlapunkon rendszeresen tájékozódhattok munkánkról: http://www.joszellem.hu

A következő adatokat kell tudni rólunk az SZJA 1%-áról. vagy egyéb támogatásról történő rendelkezéshez:

Pilisi Szent Margit Alapítvány

Adószám: 18223622-1-13

Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013

Az 1% vonatkozásában az egyéni vállalkozók legkésőbb február 15.-ig rendelkezhetnek, a magánszemélyek május 20.-ig.

 

Minden adományt, támogatást reménykedve várunk és hálásan köszönünk.

 

v. Joó Katalin tanító, gyógyító

a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (2007) alapítója, iskolavezető a Pilisi Szent Margit Alapítvány elnöke

 

2017. január 22.