A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Tájékoztató 2020

Tájékoztató
 
Földanya Szív-erőterében a Pilisben, már egy Jupiteri ciklust betöltött 12 éve működő felsőfokú és zárt oktatási rendszerű szellemiskolánk.
 
 
2020-tól új névvel kiteljesedve és új helyszínen folytatjuk működésünket.
 
A GNÓZIS Misztériumiskola képzési időszaka 2020. márciusában,
 
Kikelet havában indul az Égi Szellemi Elhívó bejelentkezése és az előzetes érdeklődések szerint.
 
 
 
A csoport elhívója, Égi Névadója és szellemi irányítója: Az újkori történelem legelképesztőbb alakja. Neve, maga a titokzatosság. Valódi személyazonossága máig is megoldatlan rejtély. Élő avatár, azaz megvilágosodott halhatatlan mester. Az ősi bölcsesség tanítója. Látnok és jós. Mágus és alkimista. Birtokában a Bölcsek Köve és a halhatatlanság elixírje. Számos titkos társaság tagja, akit a felsőbbrendű erők Misztikus Iskolája az emberi faj megmentéséért és szellemi Elhívó, az Égi Keresztszülő nem más, mint a spirituális világban is a Magyar Halhatatlan mágusként nevezett és ismert – gróf SAINT-GERMAIN. Saint-Germain a Hetedik Sugár Hercege. A hetedik sugár a színskálán az igen magas rezgésszámú ibolyalila szín. 

 

A tanítás és egyéb rendezvényeink helyszíne: 8286 Gyulakeszi (Veszprém m)
Beavató túra és beiratkozás: a képzés beavató túrával indul, 2020. március 21. szombaton, a tavaszi napéjegyenlőség ünnepén.
A spirituális önfejlesztő, gyógyító- és szellemtudományi képzésről: a kiscsoportban történő személyre szabott önfejlesztő képzés min. 15 fő jelentkezése esetén indul.
Időtartam: havonta egy hétvége.
Részvételi díj: az éves tandíjak befizetését nem kérjük előre. Lehetőség van negyedéves részletekben történő kifizetésre.
A képzési alkalmak egyben beavatások. Számuk az Égi Szellemi Elhívó feladatkijelölésétől és az elhívottak lelki-szellemi befogadó állapotától függ. (Általában: 33 alkalom, de lehet ettől eltérő.)
 
Az első képzési fázis - alapismeretek (ősnyelv, őstörténelem, számmisztika, teremtő és lebontó energiák meg- és felismerése, működtetése, láthatatlan erőrendszerek érzékelése, ok-okozat, vonzás, és karma szellemi törvényeinek ismerete, kozmogónia, kozmológia, teremtéstörténet stb.), jóga.
 
A második képzési fázis – geomantia (a Föld erőrendszerei, geopatogén ingerzónái, növény-, állat-, táj- és területgyógyítás, szakrális földrajz, metafizika, a világmindenség felépítése, kozmikus törvények stb.) valamint a szellemtudományok legátfogóbb témaköreinek megismerése, elsajátítása (kapcsolat a szellemvilággal, közlekedés a dimenziókban, a téridőben, a lélek útja, a halálon túli lét, parapszichológia, telepátia, telekinézis stb.)
 
A harmadik képzési fázis - a szellemvilág irányításával és segítségével működő humán szakrális anatómiai- és gyógyítási ismereteket adja át. A fázisokban párhuzamosan haladunk a mindkét agyfélteke működését fejlesztő analógiás gondolkodás által az asztrológiai, asztrozófiai, asztrálmítoszi, a rovás-, jel-, és ősképelemzés kódfejtő tudományával, valamint a beavató és egyéb meditációkkal (lásd: Képzési és oktatási terv).
A képzéseken résztvevők gyógyulnak is egyben, mert az igazi egészség alapfeltétele a szellemi felemelkedésnek!
 
 
A tanítás különleges beavató-rendszeréből adódóan, nem lehetséges az első képzés utáni későbbi időpontokban becsatlakozni a már beavatódott, égi bekötést nyert lélekközösséghez. Erre a következő induló újabb csoportban nyílik ismét lehetőség. Az oktatási terv szerves részét képezik az egy, - és többnapos helyi és országos szakrális túrák, zarándokutak, valamint évente egy továbbképző gyógyító tábor. Aki kéri, annak a képzés befejeztével a sikeres mérlegelővizsga letétele, diplomás képesítést ad. Szellemi szakmai továbbképzésünk évente 3 alkalommal gondoskodik a kozmikus jelenlét és felkészültség folyamatos IDŐSZERŰségéről.
 
A beiratkozás külön díja tartalmazza az induló alapdokumentáció (könyvek, jegyzetek, segédanyagok) árát, melyeket személyre és csoportra szabottan nyomdailag készíttetünk el. A beiratkozáshoz a „Felvételi kérelem és Adatlapot” kell kitölteni és e-mailben elküldeni: jooszellem@gmail.com levelezési címre. Az oktatás helyszínén az étkezési, tea-kávézási stb., lehetőségek adottak. A beiratkozás és minden további egyéb díjat lehet készpénzben és bankszámlán történő átutalással is rendezni. Számlaigényt kérünk előre jelezni. Az utalásához kérjük a résztvevő NEVÉT feltüntetni: Pilisi Szent Margit Alapítvány 10403057-50526583-52771013
 
Az első képzés: 2020. április 25-26. szombat-vasárnap
Ünnepélyes Tanévnyitó: 2020. április 25. szombat de. 10-13 óra
Tavaszi továbbképzés minden csoportnak: 2020 április 25. szombat du. 14-18
 
Állandó tanító:
• v Joó Katalin tanár - alapító, iskolavezető, az Alapítvány kuratóriumának elnöke
• Chován Gabriella tanár, pszichotronikus – asztrológia, asztrozófia, asztrálmítosz, rovás, őskép elemzés, történelem, irodalom, nyelvészet
 
Az oktatás ideje alatt egyéb időszerű témakörökben Nyílt nap keretében más előadók is részt vesznek vendégtanítóként. A képzést és a műhelymunka elméleti-gyakorlati hátterét speciális, saját kötelező szakirodalom biztosítja.
 
Az érdeklődőknek további részletes információ: v Joó Katalin
tel.: 06/20-221-68-10 e-mail: jooszellem@gmail.com