A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Zarándoklat Ég és Föld között

Őrség 2011

Zarándoklat Ég és Föld között

Böör-Corsei Gréta – KoronaGyöngyök csoport 2011

 

2011. szeptember 24, Őrisziget – Ausztria

Utazásunk a földi síkon egybe volt kötve a szellemeink által elvégzett úttal és feladatokkal a Tejúton.

Tejút, ami lentről nézve, egy széles folyónak tűnik, amin hajóval lehet közlekedni. Szellemeink biztosan hajóval közlekedtek, mivel mi idelenn a Földön, amikor a nap és az éj egyenlő volt, azt éreztük, „véletlenül” elszóltuk magunkat, hogy egy hajón utazunk. Sőt imbolygása is folyamatosan ezt éreztette velünk – tehát biztosan így volt.

2011. szeptember 24-én, délután „hajónk” kikötött Őriszigeten, Őri – szigeten, az őr- szigeten, ahol valamit őriznek. Az őrségi térkép legszélén található ez a kis helység, valahol, hátul, szinte Őrség farában, ahová a mi kis hajónk kikötött. Egész véletlenül, a Tejúton, valahol, Nimród és az Ikrek csillagkép mögött, valahol hátul található a Hajófar csillagkép is, egész véletlenül…

Tehát hajónk kikötött az Őri – szigeten, ahol talán valamit kikötöttünk? Lehetséges… A templomhajó részében, és annak is a hátsó, a far részében (!!!) (hiszen ahol bementünk, az a hajó eleje, a bejárata, ahol pedig a géntáblát találtuk, az pedig a vége, a fara). Ez a freskóábrázolás (amely a Géntáblát ábrázolta), pontosan olyan, mint ami a Lélekürhajó nagysarló és kissarló pultjában található géntáblák.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez nem lehet véletlen, hiszen az állító gombok elhelyezése és formája is megegyezik, sőt az egyik tökéletesen hasonlít is az általunk tanultakhoz.                           

 

Formájuk alapján, azt is megtudhattuk, hogy ezek az állító gombok, nem csinálnak mást, mint a génekben felborult 4 alapelem rendszerét állítják helyre: a tűz, víz, levegő és a föld elemekét, a tekerő gombokkal.  

Tehát itt a hajófarban, valószínűleg a géntáblán, kikötöttünk valamit, eloldoztunk valamit, ami fel kell, hogy szabaduljon, el kell, hogy induljon… át a kapun (Ikrek csillagkép kapuján!?!)… És a genetikánk folyamatosan változik, új helixszálak alakulnak, kötődnek be egyéni szinten. Lehet, hogy itt valami nemzet szinten is megtörtént? Valamit kikötöttünk, amit régóta gúzsba volt kötve, valamit, amire szüksége van ennek a kis maroknyi népnek, ahhoz, hogy átjusson, a kapun? IGEN!!!!

Mert különben nem tudja befogadni, és segíteni azok érkezését, akik nélkül nem tudjuk a Nagy Korszakváltást megélni, átélni, és megteremteni!!! Az Égiek segítségét, az Égből Érkezők segítségét, az Égi küldöttek segítségét - talán, a Szíriuszról. Mint ahogy méréseim alapján üzen az a képrendszer, amit átlépve a kapun, belépve a szentélybe, felpillantva a magos mennye(k)zetre, elénk tárul.  

 

 

 

A MENNYezet alatt a szent oltár, amin kétségtelenül a Tejút van ábrázolva.

 

 

Tehát semmi kétség afelől, hogy ott jártunk, és ott tevékenykedtünk. A Szentély azt is megmutatta nekünk, hogy mikor fog a Korszakváltás bekövetkezni: amikor ez a látvány fog elénk tárulni:

A természet rendje felborul, az életet, a növényeket elborítja a beton, a blokk, amin fák helyett antenna parkok díszelegnek.

 

 

 

Ekkor fog jönni fentről újra a segítség!

 

Mindezt Szent László oltalma alatt!

Ámen