A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Előadás

Helyszín

Márta panzió
Bocskoroskúti út 1.
Esztergom
Magyarország
47° 48' 7.2324" N, 18° 45' 6.1668" E
HU
Időpont: 
2014. 03. 27. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Előadás

2020 Alapítványi tájékoztató

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!
 
Már tizenkettedik évét betöltötte az általam alapított – és a magyar szerves műveltségre építkező Gyógyító és Szellemtudományi Műhelyünk. Az egyre nehezedő gazdasági és szellemi körülmények ellenére, valamint támogatási segítségetekkel eddig még sikerült fennmaradnunk.  

 

Célunk töretlen - továbbra is szeretnénk gyógyítást nyújtani a lelki és testi problémákkal küzdő rászorulóknak, egyben továbbra is szeretnénk magas színvonalú, tiszta forrásból táplálkozó előadásokat és tanítást biztosítani az érdeklődők számára. A mindenféle lelki és testi bajokban nyújtott segítségre talán most van leginkább szükség. Közel húsz éves gyógyítási tapasztalataim és tudásom átadása szervezett iskolai keretek között tud hatékonyan működni, s annak is számos technikai költségterhe van.

 

Aki közületek úgy érzi - ismerve a Kárpát-haza teljességére kiható (és már azon is túlmutató) munkásságunkat akár a zarándoklataink és kutatómunkáink vonatkozásában, akár a több mint másfél évtizedes gyógyítási eredményeinket illetően - hogy adója 1 %-val további erőt és szükségszerűen figyelmen kívül nem hagyható anyagi támogatást kívánna nyújtani, nagyon sokat tudna segíteni a magyarság egészét érintő további céljaink eléréséhez, és működési feltételeink megkönnyítéséhez. Gyógyító-, őstörténeti-, szellemtudományi-, és imádságoskönyveink, zenei CD-ink, hangoskönyveink, naptáraink, valamint egyéb színvonalas kiadványaink, egyre nagyobb számban hozzáférhetőek.

 

Működésünkhöz, valamint a közkedvelt „Az EGYség üzenete” c. őstörténeti és szellemtudományi sorozat – már nyomdai előkészítés alatti – további utolsó három kötetének (VI.-VII.-VIII.) megjelenéséhez és rendszeres kiadványaink megjelentetéséhez nagy segítség lenne bármilyen hozzájárulás. Kérem, segítsétek a magyarság szellemi ébredéséhez, és az összefüggések meglátásához elengedhetetlenül szükséges – a történelemkönyvekből szándékosan kihagyott – tudás megjelenését, hogy minél több honfitársunkhoz eljuthasson!

Honlapunkon rendszeresen tájékozódhattok munkánkról: http://www.jooszellem.hu
 
A következő adatokat kell tudni rólunk az SZJA 1 %-áról, vagy egyéb támogatásról történő rendelkezéshez: 
 
Pilisi Szent Margit Alapítvány 

Adószám: 18223622-1-13 

Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013

Az 1 % vonatkozásában az egyéni vállalkozók legkésőbb február 15.-ig rendelkezhetnek, a magánszemélyek május 20.-ig.  
Minden adományt, támogatást reménykedve várunk és hálásan köszönünk:
 
v Joó Katalin tanító, gyógyító

Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (2007) alapító, iskolavezető  

Pilisi Szent Margit Alapítvány kuratórium elnök
 

 

 

Tájékoztató 2020

Tájékoztató
 
Földanya Szív-erőterében a Pilisben, már egy Jupiteri ciklust betöltött 12 éve működő felsőfokú és zárt oktatási rendszerű szellemiskolánk.
 
 
2020-tól új névvel kiteljesedve és új helyszínen folytatjuk működésünket.
 
A GNÓZIS Misztériumiskola képzési időszaka 2020. márciusában,
 
Kikelet havában indul az Égi Szellemi Elhívó bejelentkezése és az előzetes érdeklődések szerint.
 
 
 
A csoport elhívója, Égi Névadója és szellemi irányítója: Az újkori történelem legelképesztőbb alakja. Neve, maga a titokzatosság. Valódi személyazonossága máig is megoldatlan rejtély. Élő avatár, azaz megvilágosodott halhatatlan mester. Az ősi bölcsesség tanítója. Látnok és jós. Mágus és alkimista. Birtokában a Bölcsek Köve és a halhatatlanság elixírje. Számos titkos társaság tagja, akit a felsőbbrendű erők Misztikus Iskolája az emberi faj megmentéséért és szellemi Elhívó, az Égi Keresztszülő nem más, mint a spirituális világban is a Magyar Halhatatlan mágusként nevezett és ismert – gróf SAINT-GERMAIN. Saint-Germain a Hetedik Sugár Hercege. A hetedik sugár a színskálán az igen magas rezgésszámú ibolyalila szín. 

 

A tanítás és egyéb rendezvényeink helyszíne: 8286 Gyulakeszi (Veszprém m)
Beavató túra és beiratkozás: a képzés beavató túrával indul, 2020. március 21. szombaton, a tavaszi napéjegyenlőség ünnepén.
A spirituális önfejlesztő, gyógyító- és szellemtudományi képzésről: a kiscsoportban történő személyre szabott önfejlesztő képzés min. 15 fő jelentkezése esetén indul.
Időtartam: havonta egy hétvége.
Részvételi díj: az éves tandíjak befizetését nem kérjük előre. Lehetőség van negyedéves részletekben történő kifizetésre.
A képzési alkalmak egyben beavatások. Számuk az Égi Szellemi Elhívó feladatkijelölésétől és az elhívottak lelki-szellemi befogadó állapotától függ. (Általában: 33 alkalom, de lehet ettől eltérő.)
 
Az első képzési fázis - alapismeretek (ősnyelv, őstörténelem, számmisztika, teremtő és lebontó energiák meg- és felismerése, működtetése, láthatatlan erőrendszerek érzékelése, ok-okozat, vonzás, és karma szellemi törvényeinek ismerete, kozmogónia, kozmológia, teremtéstörténet stb.), jóga.
 
A második képzési fázis – geomantia (a Föld erőrendszerei, geopatogén ingerzónái, növény-, állat-, táj- és területgyógyítás, szakrális földrajz, metafizika, a világmindenség felépítése, kozmikus törvények stb.) valamint a szellemtudományok legátfogóbb témaköreinek megismerése, elsajátítása (kapcsolat a szellemvilággal, közlekedés a dimenziókban, a téridőben, a lélek útja, a halálon túli lét, parapszichológia, telepátia, telekinézis stb.)
 
A harmadik képzési fázis - a szellemvilág irányításával és segítségével működő humán szakrális anatómiai- és gyógyítási ismereteket adja át. A fázisokban párhuzamosan haladunk a mindkét agyfélteke működését fejlesztő analógiás gondolkodás által az asztrológiai, asztrozófiai, asztrálmítoszi, a rovás-, jel-, és ősképelemzés kódfejtő tudományával, valamint a beavató és egyéb meditációkkal (lásd: Képzési és oktatási terv).
A képzéseken résztvevők gyógyulnak is egyben, mert az igazi egészség alapfeltétele a szellemi felemelkedésnek!
 
 
A tanítás különleges beavató-rendszeréből adódóan, nem lehetséges az első képzés utáni későbbi időpontokban becsatlakozni a már beavatódott, égi bekötést nyert lélekközösséghez. Erre a következő induló újabb csoportban nyílik ismét lehetőség. Az oktatási terv szerves részét képezik az egy, - és többnapos helyi és országos szakrális túrák, zarándokutak, valamint évente egy továbbképző gyógyító tábor. Aki kéri, annak a képzés befejeztével a sikeres mérlegelővizsga letétele, diplomás képesítést ad. Szellemi szakmai továbbképzésünk évente 3 alkalommal gondoskodik a kozmikus jelenlét és felkészültség folyamatos IDŐSZERŰségéről.
 
A beiratkozás külön díja tartalmazza az induló alapdokumentáció (könyvek, jegyzetek, segédanyagok) árát, melyeket személyre és csoportra szabottan nyomdailag készíttetünk el. A beiratkozáshoz a „Felvételi kérelem és Adatlapot” kell kitölteni és e-mailben elküldeni: jooszellem@gmail.com levelezési címre. Az oktatás helyszínén az étkezési, tea-kávézási stb., lehetőségek adottak. A beiratkozás és minden további egyéb díjat lehet készpénzben és bankszámlán történő átutalással is rendezni. Számlaigényt kérünk előre jelezni. Az utalásához kérjük a résztvevő NEVÉT feltüntetni: Pilisi Szent Margit Alapítvány 10403057-50526583-52771013
 
Az első képzés: 2020. április 25-26. szombat-vasárnap
Ünnepélyes Tanévnyitó: 2020. április 25. szombat de. 10-13 óra
Tavaszi továbbképzés minden csoportnak: 2020 április 25. szombat du. 14-18
 
Állandó tanító:
• v Joó Katalin tanár - alapító, iskolavezető, az Alapítvány kuratóriumának elnöke
• Chován Gabriella tanár, pszichotronikus – asztrológia, asztrozófia, asztrálmítosz, rovás, őskép elemzés, történelem, irodalom, nyelvészet
 
Az oktatás ideje alatt egyéb időszerű témakörökben Nyílt nap keretében más előadók is részt vesznek vendégtanítóként. A képzést és a műhelymunka elméleti-gyakorlati hátterét speciális, saját kötelező szakirodalom biztosítja.
 
Az érdeklődőknek további részletes információ: v Joó Katalin
tel.: 06/20-221-68-10 e-mail: jooszellem@gmail.com

ADVENTI MEGHÍVÓ 2019

Időpont: 
2019. 12. 15. vasárnap, 09h30
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély Művészeti Iskola
Templom tér 5.
Pomáz
Magyarország
HU

 

 

ADVENTI MEGHÍVÓ

EMLÉKEZZ A KAUKÁZUSRA!

 

 

 

UTIBESZÁMOLÓ A GEORGIA – ARMÉNIA NAGY KÖRUTAZÁSUNKRÓL

Teleki-Wattay Kastély Művészeti Iskola - Pomáz, Templom tér 5.

 

2019. december 15. vasárnap de. 9:30 órától

„Aki képtelen meglátni a fényt a nappal közepén,

 képessé válik meglátni azt az éjszaka sötétjében is…” - ha a Kaukázusba látogat! (Szent Nino)

A tartalomból:

GEORGIA

A Kaukázus 70-80 millió éves kanyonjai között

Kutaiszi és környéke - a misztikus „Aranygyapjú” területét, a kincses Cholchist földönkívüliek is látogatták - az Ibériai Királyság őskeresztény királyi központja

„Amerre az apostolok jártak” - Georgia spirituális szíve Mcheta/Mtskheta az ősi főváros a szkíta-kereszténység központja

A Darjal-hágó felé az ősi Hadiúton, a Csodaszarvast követő Nimród-fiak útján

Tbilisziben a Szent Korona és Szent György nyomán – Mi történt itt 1956-ban

ARMÉNIA

Napkeleti Jereván, ősmúltunk gyöngyszeme – Urartu, az istenek és istenkirályok birodalma

„Ahogy fent, úgy lent” – sziklacsúcsok, börtönvermek - a hit és a vezeklés tanúja az örmények Szent Hegye az Ararát

Az ismeretlen és rejtőző piramisvölgy

A Sevan-tó 2000 m feletti kolostorában harcos szerzetesek egy keresztes követ őriztek …

VISSZA GEORGIÁBA

Barlangvárosok, kolostorerődítmények

Svanétia - a Nagy Kaukázus történelmi régiója elzárt hegyláncairól nevezetes - rododendronok színpompás völgyein keresztül, úttalan utakon át juthatunk a bevehetetlen bércek között rejtőző hegyi falvak titkos világába

Égbeszökő hegyormok között a legendás Enguri völgyében a Fekete-tengerhez

…egy titokzatos és ismeretlen ereklye közvetlen közelében…

 

 

 

 

Délután karácsonyi szeretetünnepség

 

 

 

 

 

Búcsúrendezvényünk ingyenes, támogatást köszönettel elfogadunk!

 

 

 

 

“ÉRTÉKEINK ÉLŐBEN”

Időpont: 
2019. 11. 16. szombat, 09h15
Esemény típus: 

Helyszín

EDVY MALOM FOGADÓ
Gyimóti út 91.
Pápa
Magyarország
HU

Egészségnap

Edvy Malom Fogadó - PÁPA

2019. November 16.

 

Gyógyulás a Keleti gyökerek és a Nyugati vívmányok segítségével

 

 

Szakmai előadás vetítéssel egybekötve

 1. 9.15 h – 10:45 h

Holisztikus gyógyászat az emberiség életében                          

Gyógynövények, gyógyhatású készítmények, természetes táplálkozás - szervóra, a test bioritmusa

Egészségkárosító természetes és mesterséges veszélyforrások

 

Gyakorlatban történő ismeretterjesztő bemutatók és gyógyítások      

 

 1. 11 h – 12:30 h

Alternatív mozgásszervi kezelés, manuális terápia, talpreflexológia, mint ősi gyógymódok betegségmegelőző hatásai

           

 1. 12:45 h – 14:15 h

Számítógépes állapotfelmérések jelentősége. A terápia a hagyományos kínai gyógyászat és a nyugati korszerű információs és őssejt aktiválási módszerekkel kombinálva.

Számítógépes állapotfelmérés, javallatok                                                    

                                                                       

 1. 14:30 h – 15:30 h

Egyéb gyógyító masszázstípusok jelentősége, hatékonysága

Klinikai- és rehabilitációs masszázs                                                

           

 1. 15:45 – 16:15 h

Jóga a hétköznapokban - általános stresszoldás, vitális regenerálás, harmónia

Csoportos jóga                      

 

 

MEGHÍVÓ ADVENT KÜSZÖBÉN

Időpont: 
2019. 11. 09. szombat, 11h30

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély – Művészeti Iskola Telek
Templom tér 5.
Pomáz
Magyarország
HU

MEGHÍVÓ ADVENT KÜSZÖBÉN

Teleki – Wattay Kastély – Művészeti Iskola Pomáz, Templom tér 3.

2019. november 9. szombat

Jupiteri ciklus-záró csoporttalálkozó, az Őszi Továbbképzés folytatása - Felkészülés a következő ciklusra

de. 11.30-13.30 

A Keresztelő Szent János csoport ünnepélyes diplomaosztója

  és a Lélekigazító Műhely csoportjainak útravalója, ünnepi műsora

 

„Létrehozni a szegényeket tápláló szubsztanciát, érintéssel meggyógyítani a beteg testrészt, … sőt, a természeti törvényeket megkerülve, hihetetlen csodákat véghez vinni az alkímia varázslatával – az emberiség számára ezek tűnnek az ég legmagasabb rendű kegyelmei alkalmazásának.” … MEDITÁCIÓNKBÓL: „Az alkímista jobb és bal kezén a szépség és az igazságosság ragyogjon, hogy ez emlékeztesse az Isten és az ember iránt érzett felelősségre.” (Saint Germain) 

du. 14 óratól

Szent Tudomány – Szent Törvény 2. befejező rész

„A Földön mindenkinek tisztába kellene lenni önmagával és a sorsával, mert csak ez teszi lehetővé az emberi haladást! … Ha hajlandók vagyunk személyes felelősséget vállalni az ÉN-ünk birodalmán belüli, nemkívánatos körülmények megváltoztatásáért, azzal elfogadjuk Isten fiainak felelősségét, akik vagyunk!” (Saint Germain)

Az atommag alkímiai

modellezése                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

Tükörszféra
 

 A tartalomból:

Kapcsolat a szellemvilággal - Mágikus múltunk kozmikus segítő eszközei - Ókori és újkori próféciák, jóslatok - Az alkímia és a rovás mágikus spirituális tudománya és legjelesebb képviselői, valamint egyéb külön(c)legességek a Szent Mágia témaköréből – AZ EONOK VILÁGA

A rendezvény díjtalan! Adományokat iskolánk és alapítványunk fenntartásához köszönettel várunk és elfogadunk!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az egész napra!

 

 

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2019.

Időpont: 
2019. 08. 31. szombat, 08h30
Esemény típus: 

Helyszín

Pomáz Mol kút Pomáz
Magyarország
HU

„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2019. aug 31. - szept. 1.

1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

 

Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOLkút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út. Túravezető: v Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

Túraútvonal - Szombat: Pomáz, a Kliszadomb gondolattal épített tájegyüttese – Csobánka, Föld legősibb jelző- és őrzőpontjai a Pilisben, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang.

A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.  A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.  

2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

Túraútvonal - Vasárnap: Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.

Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott. A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.
 
A túra előtti napokon már csendesíts el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár. 

 

Sík Sándor: Szél a Pilisen
 
Lombringató erdőszegély,

Lombringató, gondringató

A Pilisen sikong a szél.

Szabad-e ülni csendesen?

Szabadon, széltől mentesen?

Sikong a szél a Pilisen.

Szabad-e élni rendesen,

Mintha nem volna semmi sem,

Se szél, se tél, se könny, se gond?

A Pilisen a szél sikong.

 

 Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

 

A részvétel technikai költsége: 2000.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.

Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk!  

 

 

2019 Alapítványi tájékoztató

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!
 
Már tizedik évét betöltötte az általam alapított – és a magyar szerves műveltségre építkező Gyógyító és Szellemtudományi Műhelyünk. Az egyre nehezedő gazdasági és szellemi körülmények ellenére, valamint támogatási segítségetekkel eddig még sikerült fennmaradnunk.  

 

Célunk töretlen - továbbra is szeretnénk gyógyítást nyújtani a lelki és testi problémákkal küzdő rászorulóknak, egyben továbbra is szeretnénk magas színvonalú, tiszta forrásból táplálkozó előadásokat és tanítást biztosítani az érdeklődők számára. A mindenféle lelki és testi bajokban nyújtott segítségre talán most van leginkább szükség. Közel húsz éves gyógyítási tapasztalataim és tudásom átadása szervezett iskolai keretek között tud hatékonyan működni, s annak is számos technikai költségterhe van.

 

Aki közületek úgy érzi - ismerve a Kárpát-haza teljességére kiható (és már azon is túlmutató) munkásságunkat akár a zarándoklataink és kutatómunkáink vonatkozásában, akár a több mint másfél évtizedes gyógyítási eredményeinket illetően - hogy adója 1 %-val további erőt és szükségszerűen figyelmen kívül nem hagyható anyagi támogatást kívánna nyújtani, nagyon sokat tudna segíteni a magyarság egészét érintő további céljaink eléréséhez, és működési feltételeink megkönnyítéséhez. Gyógyító-, őstörténeti-, szellemtudományi-, és imádságoskönyveink, zenei CD-ink, hangoskönyveink, naptáraink, valamint egyéb színvonalas kiadványaink, egyre nagyobb számban hozzáférhetőek.

 

Működésünkhöz, valamint a közkedvelt „Az EGYség üzenete” c. őstörténeti és szellemtudományi sorozat – már nyomdai előkészítés alatti – további utolsó három kötetének (VI.-VII.-VIII.) megjelenéséhez és rendszeres kiadványaink megjelentetéséhez nagy segítség lenne bármilyen hozzájárulás. Kérem, segítsétek a magyarság szellemi ébredéséhez, és az összefüggések meglátásához elengedhetetlenül szükséges – a történelemkönyvekből szándékosan kihagyott – tudás megjelenését, hogy minél több honfitársunkhoz eljuthasson!

Honlapunkon rendszeresen tájékozódhattok munkánkról: http://www.jooszellem.hu
 
A következő adatokat kell tudni rólunk az SZJA 1 %-áról, vagy egyéb támogatásról történő rendelkezéshez: 
 
Pilisi Szent Margit Alapítvány 

Adószám: 18223622-1-13 

Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013

Az 1 % vonatkozásában az egyéni vállalkozók legkésőbb február 15.-ig rendelkezhetnek, a magánszemélyek május 20.-ig.  
Minden adományt, támogatást reménykedve várunk és hálásan köszönünk:
 
v Joó Katalin tanító, gyógyító

Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (2007) alapító, iskolavezető  

Pilisi Szent Margit Alapítvány kuratórium elnök
 

 

 

"Ötről a hatra..." III. rész

Időpont: 
2019. 03. 15. péntek, 09h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély –Művészeti Iskola
Templom tér 3.
Pomáz
Magyarország
HU

Meghívó

Teleki – Wattay Kastély – Művészeti Iskola Pomáz, Templom tér 3.

2019. március 15. vasárnap de. 9.00 órától kb. 18 óráig, ebédszünettel

 

„Ötről a hatra...”

 

Nagy Törökországi Zarándoklatot tettünk a közelmúltban, melyen Nimród ősapánk és az apostolok útját jártuk a valaha volt ókori mágus fénybirodalmakban.

Szakrális élményeinkről, kutatásainkról és szellemtudományi, őstörténeti gyökereink felismeréseiről szól a több száz képpel illusztrált vetített előadás,

amely nem egy megszokott utibeszámoló, hanem Nemzetünk útjának visszakövetése a kezdetekhez. Beavatásunk, küldetésünk és vállalásunk útja.

Az ismeretanyag most kiváltképp időszerű...

Mint ahogyan múltunk, minden téma rendkívüli, és meghökkentő meglepetéseket tartogat!

 

 

v. Joó Katalin

vetített előadássorozat a nyílt napok keretében 3. rész

 

 

Az 1. rész tartalmából – febr. 10.

A tény: Göbekli Tepe, mint tudományos zsákutca és paranormális abszurditás.

Az ősi csillagtudás több tízezer éves bizonyítéka. Őstelepülések mágikus titkai.

Az előzmény: Milyen kozmikus történések okozták a Naprendszerünket és Földünket is érintő kataklizmát, valamint következményét a vízözönt? Az özönvíz utáni tudathanyatlás, majd az eszmélés kozmikus pillanatai.

 

A 2. rész tartalmából – március 10.

A következmény: Az Élet „újraindítása” a Tér-Időben. Az „Ébresztés”. A gyermekkorát élő emberiség „felnevelése”, általános tudatának emelése. A tudat, genetikában megjelenő szintjeinek, fokozatainak és az Időben való előrehaladásának bizonyítékai-a genetika meghökkentő ismerete őseinknél a több ezer éves régészeti leletek tanúsága szerint.

A lehetőség: Hattusas - Avitéz hettiták, akik a Káli yugában is Aranykort tudtak teremteni Aválasztottak beavatása:Yazilikaya – a hettita Pilis. Király és Nemzet beavatásának gyökerei

 

A 3. rész tartalmából – március 15.

A küldetés: Karatepe – Szkíta eredetünk és múltunk egyik teljesen ismeretlen gyöngyszeme. A hettita városkirályság fellegvárának palotája titokzatos és ismeretlen kőfaragványokat rejt a mának szóló megdöbbentő üzenetekkel

A feladat: Ötről a hatra! A nagykorúságát elért emberiség válaszút előtt...

 

„A magyarság ott keletkezett ahol ma él, s ahonnan őstörzse soha sehová el nem távozott, de ahonnan hosszú tízezredévek alatt egyes részei kiköltöztek lakatlan tájakra, avagy olyanokra, amelyeknek gyér és teljesen műveletlen lakossága volt csak, s amely tájakon megtelepedve új településeket alapítottak...”„...és amidőn ősvallásunkról beszélek, nem ennek 800-1000 év előtti, már elhanyatlott alakját értem, hanem azt, amely a föntemlített magas szellemi műveltségünk idején, 20-30.000 évnél is régibb...” (Magyar Adorján)

A rendezvény támogatása: egész napra 5.000.-Ft

 

"Ötről a hatra..." I. rész

Időpont: 
2019. 02. 10. vasárnap, 09h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély –Művészeti Iskola
Templom tér 3.
Pomáz
Magyarország
HU

Meghívó

Teleki – Wattay Kastély – Művészeti Iskola Pomáz, Templom tér 3.

2019. február 10. vasárnap de. 9.30 órától kb. 18 óráig, ebédszünettel

 

„Ötről a hatra...”

 

Nagy Törökországi Zarándoklatot tettünk a közelmúltban, melyen Nimród ősapánk és az apostolok útját jártuk a valaha volt ókori mágus fénybirodalmakban.

Szakrális élményeinkről, kutatásainkról és szellemtudományi, őstörténeti gyökereink felismeréseiről szól a több száz képpel illusztrált vetített előadás,

amely nem egy megszokott utibeszámoló, hanem Nemzetünk útjának visszakövetése a kezdetekhez. Beavatásunk, küldetésünk és vállalásunk útja.

Az ismeretanyag most kiváltképp időszerű...

Mint ahogyan múltunk, minden téma rendkívüli, és meghökkentő meglepetéseket tartogat!

 

 

v. Joó Katalin

vetített előadássorozat a nyílt napok keretében 1. rész

 

 

Az 1. rész tartalmából – febr. 10.

A tény: Göbekli Tepe, mint tudományos zsákutca és paranormális abszurditás.

Az ősi csillagtudás több tízezer éves bizonyítéka. Őstelepülések mágikus titkai.

Az előzmény: Milyen kozmikus történések okozták a Naprendszerünket és Földünket is érintő kataklizmát, valamint következményét a vízözönt? Az özönvíz utáni tudathanyatlás, majd az eszmélés kozmikus pillanatai.

 

A 2. rész tartalmából – március 10.

A következmény: Az Élet „újraindítása” a Tér-Időben. Az „Ébresztés”. A gyermekkorát élő emberiség „felnevelése”, általános tudatának emelése. A tudat, genetikában megjelenő szintjeinek, fokozatainak és az Időben való előrehaladásának bizonyítékai-a genetika meghökkentő ismerete őseinknél a több ezer éves régészeti leletek tanúsága szerint.

A lehetőség: Hattusas - Avitéz hettiták, akik a Káli yugában is Aranykort tudtak teremteni Aválasztottak beavatása:Yazilikaya – a hettita Pilis. Király és Nemzet beavatásának gyökerei

 

A 3. rész tartalmából – március 15.

A küldetés: Karatepe – Szkíta eredetünk és múltunk egyik teljesen ismeretlen gyöngyszeme. A hettita városkirályság fellegvárának palotája titokzatos és ismeretlen kőfaragványokat rejt a mának szóló megdöbbentő üzenetekkel

A feladat: Ötről a hatra! A nagykorúságát elért emberiség válaszút előtt...

 

„A magyarság ott keletkezett ahol ma él, s ahonnan őstörzse soha sehová el nem távozott, de ahonnan hosszú tízezredévek alatt egyes részei kiköltöztek lakatlan tájakra, avagy olyanokra, amelyeknek gyér és teljesen műveletlen lakossága volt csak, s amely tájakon megtelepedve új településeket alapítottak...”„...és amidőn ősvallásunkról beszélek, nem ennek 800-1000 év előtti, már elhanyatlott alakját értem, hanem azt, amely a föntemlített magas szellemi műveltségünk idején, 20-30.000 évnél is régibb...” (Magyar Adorján)

A rendezvény támogatása: egész napra 5.000.-Ft

 

"Ötről a hatra..." II. rész

Időpont: 
2019. 03. 10. vasárnap, 09h30
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély –Művészeti Iskola
Templom tér 3.
Pomáz
Magyarország
HU

Meghívó

Teleki – Wattay Kastély – Művészeti Iskola Pomáz, Templom tér 3.

2019. március 10. vasárnap de. 9.30 órától kb. 18 óráig, ebédszünettel

 

„Ötről a hatra...”

 

Nagy Törökországi Zarándoklatot tettünk a közelmúltban, melyen Nimród ősapánk és az apostolok útját jártuk a valaha volt ókori mágus fénybirodalmakban.

Szakrális élményeinkről, kutatásainkról és szellemtudományi, őstörténeti gyökereink felismeréseiről szól a több száz képpel illusztrált vetített előadás,

amely nem egy megszokott utibeszámoló, hanem Nemzetünk útjának visszakövetése a kezdetekhez. Beavatásunk, küldetésünk és vállalásunk útja.

Az ismeretanyag most kiváltképp időszerű...

Mint ahogyan múltunk, minden téma rendkívüli, és meghökkentő meglepetéseket tartogat!

 

 

v. Joó Katalin

vetített előadássorozat a nyílt napok keretében 2. rész

 

 

Az 1. rész tartalmából – febr. 10.

A tény: Göbekli Tepe, mint tudományos zsákutca és paranormális abszurditás.

Az ősi csillagtudás több tízezer éves bizonyítéka. Őstelepülések mágikus titkai.

Az előzmény: Milyen kozmikus történések okozták a Naprendszerünket és Földünket is érintő kataklizmát, valamint következményét a vízözönt? Az özönvíz utáni tudathanyatlás, majd az eszmélés kozmikus pillanatai.

 

A 2. rész tartalmából – március 10.

A következmény: Az Élet „újraindítása” a Tér-Időben. Az „Ébresztés”. A gyermekkorát élő emberiség „felnevelése”, általános tudatának emelése. A tudat, genetikában megjelenő szintjeinek, fokozatainak és az Időben való előrehaladásának bizonyítékai-a genetika meghökkentő ismerete őseinknél a több ezer éves régészeti leletek tanúsága szerint.

A lehetőség: Hattusas - Avitéz hettiták, akik a Káli yugában is Aranykort tudtak teremteni Aválasztottak beavatása:Yazilikaya – a hettita Pilis. Király és Nemzet beavatásának gyökerei

 

A 3. rész tartalmából – március 15.

A küldetés: Karatepe – Szkíta eredetünk és múltunk egyik teljesen ismeretlen gyöngyszeme. A hettita városkirályság fellegvárának palotája titokzatos és ismeretlen kőfaragványokat rejt a mának szóló megdöbbentő üzenetekkel

A feladat: Ötről a hatra! A nagykorúságát elért emberiség válaszút előtt...

 

„A magyarság ott keletkezett ahol ma él, s ahonnan őstörzse soha sehová el nem távozott, de ahonnan hosszú tízezredévek alatt egyes részei kiköltöztek lakatlan tájakra, avagy olyanokra, amelyeknek gyér és teljesen műveletlen lakossága volt csak, s amely tájakon megtelepedve új településeket alapítottak...”„...és amidőn ősvallásunkról beszélek, nem ennek 800-1000 év előtti, már elhanyatlott alakját értem, hanem azt, amely a föntemlített magas szellemi műveltségünk idején, 20-30.000 évnél is régibb...” (Magyar Adorján)

A rendezvény támogatása: egész napra 5.000.-Ft

 

Sok a "sárkány" és kevés a lovag!

Időpont: 
2018. 11. 10. szombat, 09h00 - 2018. 11. 11. vasárnap, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély - Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
HU

 Kedves Érdeklődők!

A szokásos információt küldöm, mely szerint az új csoport (Sárkányölő Szent György) szakrális, égi indulása a november 10-11.-i hétvégén lesz, de. 9 órától. Ennek fényében a gyógyító-fényfelszabadító nagy-meditáció 1. része a szombati rákészülés után, másnap, 11.-én lesz. A részletes vázlatot és az azt megelőző újabb levelemet néhány nap múlva kapják meg azok, akik most szeretnének csatlakozni és ezt jelzik írásban: jooszellem@gmail.com villámpostán. A továbbképzésen elhangzottak alapján, ahogyan a Nagyszentmiklósi aranykincsek is jelzik, rendkívüli "Égi Vadászatra" számíthattok...

Az ismeretségi körötökben előforduló esetleges érdeklődő személyek is még most csatlakozhatnak a Szent György szellemiségét képviselő csoporthoz, utána már nem, zárjuk a létszámot és zártkörű lesz a képzés.

Akik végig szeretnék járni az Égi Országutat, a Szellem útját, a Lélek újjászületését, mint a Sárkányölők első beavatását, várjuk szeretettel!

 

 

Jelek, jelek, jelek...
...no és ez sem elhanyagolható senkinek, semmiképpen...

 

http://m.origo.hu/tudomany/20181024-kulonleges-18-szazadi-leletegyuttest-fedeztek-fel-a-duna-medreben-erdnel.html

 

https://femina.hu/terasz/dunai-leletek/amp

 

https://m.hvg.hu/elet/20181024_Video_Bemutatjak_a_Dunabol_elobukkant_aranykincset

 

Hollósok a magyarság üdvtörténetében. Pápa

Időpont: 
2018. 10. 25. csütörtök, 17h00
Esemény típus: 

Helyszín

Edvy Malom Fogadó Pápa
Magyarország
HU

Az Edvy Malom Fogadó, PÁPA szervezésében

 

2018. október 25-én, csütörtökön 17 órakor

Hollósok a magyarság üdvtörténetében

Bepillantás a Pilis misztikus szféráiba

Találkozás

v. JOÓ KATALIN

magyar szakrális lélek– és szellemgyógyító mester, tanítóval.

 

Az EGYség üzenete – Csak tiszta forrásból c. könyvsorozat

V. legújabb kötetének bemutatója, vetítettképes előadás.

 

Mit jelent az, hogy Vízöntő? Bizonyos kikerülhetetlen és együttesen jelentkező kozmikus hatások révén, folyamatos mérlegelés alatt állunk. Teremtői ciklusváltásban vagyunk! „Ilyen Idők nem voltak és nem lesznek!” Ezt legjobban a „hollósok” tudták! A misztikum és a szakralitás eredendő párossága öröktől fogva jelen van a magyarság életében. Amit Hunor-Magor, vagy szent királyaink-pálos generálisaink kettőssége képviselt - most is jelen van. Ez a szakrális kettősség a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő! Ez a könyv csokorba gyűjti a Pilisről, a pálosokról és beavatási regulájukról a megismerhető adatokat és így bepillanthatunk az ősi beavatási misztériumokba is.

Reményeink szerint ezeknek a hollós-pálos értékeknek olvasása, átélése, „megutazása”, olyan szellemi kisugárzást eredményez, ami új özsébi tűz- és fénylátomásokat indít el az egyénekben, a családokban és a közösségekben.

E könyv a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely fennállásának 10. évfordulójára megjelentetett jubileumi kiadvány. Hunyadi Mátyás születésének 575. és királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából a 2018-ra meghirdetett Mátyás király emlékév kapcsán pedig, tisztelgés Hollós Hunyadi Mátyás és a pálosok szelleme előtt. /v Joó Katalin/

 

Helyszín: Pápa, Edvy Malom Fogadó

 

Hollósok a magyarság üdvtörténetében

Időpont: 
2018. 10. 04. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társaság (TIT)
Várkerület 98. sz., a Lenck-átjáróban
Sopron
Magyarország
HU

A Soproni Magyar Tükör Szellemi Műhely szervezésében

 

2018. október 4-én, csütörtökön 18 órakor

Hollósok a magyarság üdvtörténetében

Bepillantás a Pilis misztikus szféráiba

Találkozás

v. JOÓ KATALIN

magyar szakrális lélek– és szellemgyógyító mester, tanítóval.

 

Az EGYség üzenete – Csak tiszta forrásból c. könyvsorozat

V. legújabb kötetének bemutatója, vetítettképes előadás.

 

Mit jelent az, hogy Vízöntő? Bizonyos kikerülhetetlen és együttesen jelentkező kozmikus hatások révén, folyamatos mérlegelés alatt állunk. Teremtői ciklusváltásban vagyunk! „Ilyen Idők nem voltak és nem lesznek!” Ezt legjobban a „hollósok” tudták! A misztikum és a szakralitás eredendő párossága öröktől fogva jelen van a magyarság életében. Amit Hunor-Magor, vagy szent királyaink-pálos generálisaink kettőssége képviselt - most is jelen van. Ez a szakrális kettősség a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő! Ez a könyv csokorba gyűjti a Pilisről, a pálosokról és beavatási regulájukról a megismerhető adatokat és így bepillanthatunk az ősi beavatási misztériumokba is.

Reményeink szerint ezeknek a hollós-pálos értékeknek olvasása, átélése, „megutazása”, olyan szellemi kisugárzást eredményez, ami új özsébi tűz- és fénylátomásokat indít el az egyénekben, a családokban és a közösségekben.

E könyv a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely fennállásának 10. évfordulójára megjelentetett jubileumi kiadvány. Hunyadi Mátyás születésének 575. és királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából a 2018-ra meghirdetett Mátyás király emlékév kapcsán pedig, tisztelgés Hollós Hunyadi Mátyás és a pálosok szelleme előtt. /v Joó Katalin/

 

Helyszín: Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társaság (TIT)

Sopron, Várkerület 98. sz., a Lenck-átjáróban.

Belépődíj: 2000.-Ft

 

Az Őrség arcai

Időpont: 
2018. 09. 08. szombat, 06h00 - 2018. 09. 10. hétfő, 20h00
Esemény típus: 

Helyszín

Mol kút Pomáz
Magyarország
47° 38' 44.304" N, 19° 1' 18.48" E
HU

Az Őrség arcai

Tanulmányút Őrségben - Földanya havában az őszi napéjegyenlőségre készülve

2018. 09. 08-09-10. szombat-vasárnap-HÉTFŐ

„Alattam a Föld, felettem az Ég és bennem a Létra…”

 Föld – Ég – Lélek = Őrség Őrségi életfás sindü  

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2018.

Időpont: 
2018. 09. 01. szombat, 08h30
Esemény típus: 

„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2018. szept. 1-2.

1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

 

Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOLkút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út. Túravezető: v Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

Túraútvonal - Szombat: Pomáz, a Kliszadomb gondolattal épített tájegyüttese – Csobánka, Föld legősibb jelző- és őrzőpontjai a Pilisben, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang.

A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.  A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.  

2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

Túraútvonal - Vasárnap: Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.

Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott. A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.
 
A túra előtti napokon már csendesíts el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár. 

 

Sík Sándor: Szél a Pilisen
 
Lombringató erdőszegély,

Lombringató, gondringató

A Pilisen sikong a szél.

Szabad-e ülni csendesen?

Szabadon, széltől mentesen?

Sikong a szél a Pilisen.

Szabad-e élni rendesen,

Mintha nem volna semmi sem,

Se szél, se tél, se könny, se gond?

A Pilisen a szél sikong.

 

 Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

 

A részvétel technikai költsége: 1500.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.

Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk!  

 

 

Otthon az elfeledett Kaukázusban

Időpont: 
2018. 07. 06. péntek, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Nemzeti Hét Balatongyörök
Magyarország
HU

Kedves Érdeklődők, kedves Barátaim!
 

Értesítelek benneteket, hogy a közeljövőben az alábbi helyszínen lesz előadásom, melyre a szervezőkkel együtt szeretettel és tisztelettel meghívunk:
 
2018. 07.06. péntek 16 óra - Balatongyörök, Nemzeti Hét
 
Téma: 
 
1. Otthon az elfeledett Kaukázusban
Az őshazák és az ősegyház nyomán Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán területein  
 
 
Az előadáson  "Az EGY-ség üzenete" c. könyvsorozat I.-II.-III.-IV.-V. kötetei megvásárolhatók, dedikálási lehetőséggel.
 
 

Meghívók Napúr havára

Időpont: 
2018. 06. 14. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Kedves Érdeklődők, kedves Barátaim!

 

Értesítelek benneteket, hogy a közeljövőben az alábbi helyszíneken lesz előadásom, melyre a szervezőkkel együtt szeretettel és tisztelettel meghívunk:

 

Témák: 

 

1. "Az EGY-ség üzenete" c. könyvsorozat V. kötetének -

Bepillantás a Pilis misztikus szféráiba - könyvbemutatója

2. Otthon az elfeledett Kaukázusban

Az őshazák és az ősegyház nyomán Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán területein  

 

2018. 06.08. péntek 18 óra - Naszály, Művelődési Ház

2018. 06.14. csütörtök 18  Magyar Világ Est - Budapest,  Fáklya Klub, VI. Csengery u. 68/B.4. em. 411-es  terem

2018. 06.21. csütörtök 17 óra - Baja, Belvárosi Közösségi Ház, Széchenyi I. u. 6.

2018. 06.22. péntek 17.30 óra - Veszprém, SzMT Székház, Budapest út 8., 224-es terem 

 

 

Jubileumi Honismereti Továbbképző Tábor és zarándoktúra Kárpátalján 2018.

Időpont: 
2018. 07. 29. vasárnap, 05h00 - 2018. 08. 04. szombat, 22h00
Esemény típus: 

Jubileumi Honismereti Továbbképző

Tábor és zarándoktúra Kárpátalján

2018. Áldás hava, Július 29. - augusztus 4.  

 

Urartu őshaza

Időpont: 
2018. 04. 08. vasárnap, 14h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély - Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

 

Meghívó

Teleki-Wattay Kastély – Zeneiskola 

Pomáz, Templom tér 5.

2018. április 8. vasárnap du. 14 h  

„Az urartui magaskultúra jelentőségének

vizsgálatához szükséges figyelembe venni a

kialakulásához vezető megelőző évszázadokat,

valamint a korban és térben

való későbbi kiterjedésének hatását.” 

(Kádár István)  

Urartui sasfejű istenség

Urartu őshaza 

Az urartui civilizáció, mint a Kaukázus első állama

Kaukázusi utunkra felkészítő - 6. rész

vitéz Hunyadi László aranyműves, ötvöstörténész előadása

 Ere-buni (ma: Jereván) – az urartui királyság erődje Arméniában

Az urartui népcsalád a nagy ókori HURRI nemzet jelentős késői képviselője, és mint ilyen, befogadója lett a szumír, az egyiptomi, a krétai és a hettita civilizáció hatásainak. Ezt a nem szemita, nem indo-európai népcsaládot, a hurri közösséget kimagasló szellemi érettsége, ragozó nyelve és vésett írása különbözteti meg és emeli ki kora, és a középkelet népei közül. (A szkíták, palócok, székelyek ősei…)

A rendezvény támogatása 1500.- Ft

 

 

A legősibb tojás

 

A legősibb tojás

Szeretettel küldöm Tomory Zsuzsanna – Amerikában élő régészeti- és néprajzkutatónak - a húsvéti tojás Kárpát-medencei eredetével kapcsolatos gondolatait, Kezdeteink című munkájából:

     „A világ legősibb húsvéti tojása is hazánk területén látott napvilágot, noha erről iskoláinkban soha nem esett szó, s én is véletlenül bukkantam hírére Móra Ferenc „Utazás a földalatti Magyarországon” című művében, melynek ide vonatkozó részletét idézem: Ezzel körülbelül számot is adtam mindenről, ami nem kerül a múzeumi termek szekrényeibe, még akkor se, ha majd lesznek szekrényeink, és tudjuk őket hova tenni. Ezek a szokott cifrasági találmányok, amint a ködmönös nemzet mondja, ugyan a ködmöntelen is úgy mondja, ha úrral beszél. Kardok, kengyelek, lószerszámdíszek, férfiöv ércfityegői, asszonyok encsembencsemei. Egészen szokatlan csak egy van köztük: tojáshéj, amit egy szegényesen eleresztett öreg hölgy markában találtunk. A tojás, mint másvilági útravaló, elég gyakori dolog az ún. hun sírokban.

Volt olyan temetőnk, amelyiknek háromszáz sírjában találtam. De ez nem olyan tojás, mint a többi. Barnára festették valamivel, és a barna festéken át szabályosan kanyargó, létrafokozású girlandokat kapartak a fehér mészhéjba. Ezt a díszítést mind a hetvenhárom darabon látni.

Tudnillik a húsvéti tojásnak ez a tiszteletreméltó őse ennyi darabban jött ki a kegyetlen száraz, szikes földből, amelyen néha csak a csákány fogott. Már a másfélezeréves szorongatás is szétnyomta, meg az ásó hegye is nekiszaladt, s így nagyon megszaporítottam a darabszám-statisztikát, mire dobozba került. Hűséges munkatársaim azonban, Sebestyén és Czógler tanár urak erős fogadást tettek, hogy szerves egésszé kögítik a hetvenhárom morzsát. Amilyen elszánt emberek, ki is telik tőlük. (446-447 old.

Hogy valóban össze is rakták a fenti urak e tojást, azt már a Magyarság Néprajza című műből tudtam meg, ami a rajzát is hozza, s az is a mellékletben látható.”

Tomory Zsuzsa nyomán, szeretettel:

Katalin

 

10 évesek vagyunk!

 

Kedves Honlapunkra Látogatók!

Kedves Tanítványaim!

10 évesek vagyunk!

A Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely jubilál!

Ez az örömhír eltölti szívünket, mert 10 év szolgálat van mögöttünk. Szolgálat a betegekért, a lelkileg megrekedtekért, szolgálat önmagunkért, családjainkért, szolgálat a nemzetért.  2007-ben indult az általam alapított iskola, az első évfolyama 2008-ban végzett. Tulajdonképpen már az elmúlt esztendőben kellett volna indítani a megemlékezést, én mégis azt gondolom, hogy mindent akkor érdemes ünnepelni, amikor már eredménye is van. Ezért, az első évfolyam – az Aranyasszony csoport - végzésének időpontját vettem igazi kiindulásként.          

 

  Iskolaligatúra-2014 

OTTHON KAUKÁZUSBAN... IV.

Időpont: 
2018. 02. 18. vasárnap, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

 

 

Azerbajdzsán

 

Meghívó

OTTHON KAUKÁZUSBAN…

Teleki-Wattay kastély-Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

 

Gondos Béla

Az őshazák és az ősegyház nyomán

Azerbajdzsán a tűz országa

 

Címer

 

 

 

 

 

Felkészítő és ismertető, a 2018 tavaszán  sorra kerülő Georgiát, Örményországot és Azerbajdzsánt bejáró szakrális hon- és múltismereti zarándoklatunkra – 4/4.

A rendezvény támogatása 1500.- Ft

 

 

Őskeresztény templom a Kaukázusi Albániában, Azerbajdzsánban

Qobusztán időtlen sziklarajzai 

Baku-modern lángnyelv épületei

Kaukázust létrehozó sárvulkánja

A bahcsiszerájihoz  hasonló festett káni palota - Seki

Yanar-dag az égő hegy

 

Atila nyomában 2/2

Időpont: 
2018. 02. 11. vasárnap, 10h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
HU

Meghívó

 

Teleki-Wattay Kastély – Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

2018. február 11. vasárnap de. 10 h

 

Nem az a nagy nép, amelynek nagyszámú a lakossága, hanem az, amely tűzön-vízen át hű marad ősi örökségéhez és megtartja nemzeti azonosságát.” (Atila)

 

              Az ázsiai hunok birodalma                             

 

    Atila nyomában 2/2

 

 

 

                     Az európai hunok 2. rész

 

                    Obrusánszky Borbála előadása

 

 

Xiongnu övcsat             Csizmacsat a szeged-nagyszéksósi hun kori leletegyüttesből

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az európai hunok birodalma                                   

 

 

A rendezvény támogatása 1500.- Ft,

www.jooszellem.hu, jooszellem@gmail.com,

+36-20/221-6810

 

Az ázsiai hunok egykori (fő)városa, Tongwancheng

Szívmelengetők

Gordon Childe és Fritz Schachermeyr szinte egybehangzóan írják műveikben, az Európai népek tanítómesterei a  Kárpát-medencei Szkíták voltak.

ZosimusA Hunok voltak egy úgynevezett Királyi Szkíták…”[„Hunnos, sive adeo Regii Scythae nuncupandi sunt…”]

Evagrius: „A háború idején ugyanúgy, ahogy ünnepeken, Atilla a Király Szkíta regéket adott elő…” [„Temporibus iisdem bellum, quod multorum sermone celebratur, ab Attila Scytharu rege excitatum suit…”]

 

Képes Krónika: „… mihelyt egy szkíta elesett, Atilla nyomban másikat állított helyére.”

Petrus Alcyonius (1487-1527) azt irja a Medices legatus, sive de Exilio Libri II.-ban hogy Atilla az itáliai győzelme után a saját gót [hun] nyelvet terjesztette, és aminek a tanítására a saját tartományából tanítókat hozatott, hogy az itáliaiaknak a Gót [Hun] nyelvet tanítsák.

A Hunok nyelvét beszélték Itáliába még 1820 előtt valamikor; Trento környékén.

 

Marcius Porcius Cato (i.e.234-i.e.149) azt írta, hogy Itáliát a Szkíták népesítették be Janus vezetésével, és olyan igazságos és jó törvényekkel kormányozta az alattvalóit, hogy az Utódai Halhatatlan Istennek nevezték.

Plutarchos: Janus megváltoztatta Itália lakóinak durva viselkedését civilizáltabb irányba.

 

Berossus (i.e. 3-ik század) azt írta, hogy Comerus Gallus Szkítiaból ment Itáliába és ott szkíta szokás szerint tanította építeni a lakosokat és az azt a területet, amit ő népesített be Itáliának neveztek. [ez valamikor 300 évre a vízözön után]. Plinius azt írta, hogy az Umbri nép Itáliába a legrégebbi nép és hogy Szkíta eredetűek.

 

Coccius Sabechius„Senki előtt sem lehet kétséges, hogy a Hunok vagy Magyarok Szkíták voltak.”

 

Antonio Bonfini„… Az összes történetírók megörökítik azt, hogy a Magyarok a Hunoktól eredtek… akik a Szkítáktól származtak.”

 

Cato azt is írta, hogy az emberiség Szkítiában élte túl a vízözönt és a Szkíták a legrégebbi nép.

 

1057-ben a Chronicon Sazaviense-ben Magyarország (a Hunok földje/Terra Hunorum) mint menedékhely ahova a szláv szerzetesek menekülnek.

 

Johannes Cuspinianus (1473-1527) Magyarországot Archiregnumnak azaz Főkirályságnak nevezi.

 

Cosmas magyarul; „Hatalmas nemzet, nagy erejű, gazdag, hadereje hatalmas, es a Föld bármelyik királyságával képes felvenni a harcot.’”

 

Az Utolsó Vacsora terítője Magyarországon volt 1374-ig, amikor Prágába került a Szent Vitus templomba, mint a magyar király ajándéka, más ajándékokkal együtt, mint Szent Katalin ezüst szobra, Szent Zsigmond képe, valamint egy fehér és egy piros köpönyeg a magyar címerekkel és Szűz Mária kelyhe és ‘tabulája’.

 

A magyar régészek 1939-ig nyolcvanöt nagyobb szkíta temetkezési helyet ismertek fel az országban. Hagyatékuk, csak a Kr. e. VI-III. század közötti időszakból [ez a hivatalosan elismert szkíta időszak] vas-zablák sorozata, 25 bronztükör, 67 vasfokos, húsznál több állatalakos tegezdísz, 23 bronzcsörgő, több száz nyílcsúcs, fibulák, vastőrök és kardok.

 

 

 

OTTHON KAUKÁZUSBAN… III.

Időpont: 
2018. 01. 14. vasárnap, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

 

 

Meghívó

OTTHON KAUKÁZUSBAN…

 

Teleki-Wattay kastély-Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

 2018. január 14. vasárnap du.16 h

 

 

Gondos Béla

Az őshazák és az ősegyház nyomán - Örményország

Felkészítő és ismertető a 2018 tavaszán sorra kerülő szakrális hon- és múltismereti

zarándoklatunkra – 4/3. rész

A rendezvény támogatása 1500.- Ft

 

 

Ősi szimbólumok árulkodnak

a múltunkról:

 

 

 

 

Turul és az Oroszlán az Élet virágával, a magyar rozettával                                                  Az Akhtala monostor            

 

      

Pálos Keresztes Kő hasonmásai     Örmény Stone-henge, csillagóra, naptárkör     A„napkeleti” Jereván és az Ararát

 

 

Kereszteskövek, „khacskarok” a Szeván-tónál

 

 

Hívó szó

 

Szellemtudományi és Gyógyító Műhelyünk

felvételt hirdet!

Hívunk! Várunk! Találj közénk!

 

HÍVÓ SZÓ

„Likasztják már az égben fönt a rostát,

s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok.

És lészen csillagfordulás megint, és miként hirdeti a Biblia:

megméretik az embernek fia.

S ki miként vetett, azonképpen arat!”

(Wass Albert: Üzenet haza)

Kedves Érdeklődők!

A Pilisi Szent Margit Alapítvány és a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (alapítva: 2007) olyan – egyedi, kevéssé ismert és különleges - képzést nyújt, immáron egy évtizede, amely az emberiség életében az eddig ismert és alkalmazott minden égi és földi tudás gyökeréhez, az eredethez vezet el. (Nem a mostanság elharapózó, mindent elborító, ellenőrizhetetlen, vagy tudatosan irányított „csatornákból” ömlő divatos, ezoterikus és spirituális vonalon működik!) Tehát gyökereinkhez és eredetünkhöz találhatunk vissza!

A Magyar Szakrális Lélek- és Szellemgyógyászat a magyar szerves műveltségre épül. A magyar szakrális hagyományrendszerben rejlő magas szintű, minden testi-lelki bajra ható gyógyítást és a Nimród-i mágikus őstudást, az Őskinyilatkoztatás csillagmítoszi keretrendszerébe illeszkedően tanítja. Az iskola pilisi szellemi indíttatása és pilisi működése okán, archaikus, népi emlékezetünk és szakrális értékeink mentén tanít, gyógyít, és csillagbölcseleti hagyományainkhoz igazodva közvetíti a Szeretet és a Fény szellemi üzeneteit. Feladatunkat, szolgálatunkat, a képzést és a műhelymunka elméleti hátterét speciális szellemtan- és szakkönyvek, valamint karizmatikus vendégtanítók is segítik.

A szellemi képzés és gyógyítási ismeretek mellett minden évben olyan hon- és múltismereti zarándokutakat is járunk, melyek időtartama a teljes képzési időre kiterjed és a Kárpát-haza egészét, valamint az Őshazák kiemelkedő szakrális zónáit is felöleli.

A kisebb itthoni tanulmányutak mellett 2013-ban Törökországban jártuk Nimród ősapánk és az apostolok útját.

2014-ben Jordániában a Szentföldön jártunk Keresztelő Szent János nyomán.

2015-ben a Trianon által 4 országra (Horvátország, Szerbia, Bosznia, Románia) szétszakított Délvidék sokat szenvedett mágikus stratégiai területeit jártuk be a Pilisi Vaskaputól az Al-Dunai Vaskapuig.

2016 nyarán pedig a Felső-Tiszavidék (Szabolcs-Szatmár-Bereg) varázslatos tájain tett tanulmányutunk ideje alatt, tiszteletünket tettük Kárpátalján a 3 könnyező Mária-ikon előtt, mely látogatás után további egyedülállóan csodás és misztikus megtapasztalásaink voltak.

2017 nyarán, a rendszeresen visszatérő szerelem: Erdély-Moldva és a Szeret folyó.

2018 tavaszán a Kaukázusban jártunk, mert Atila Királyunk örökhagyása okán, a mai Azerbajdzsán, Örményország és Georgia területét érintő őshazáink és a Kárpát-bölcső között építettünk szellemi hidat. Ugyan ezen év nyarán pedig a sokat szenvedett Kárpátalja, a mesés fatemplomok, a Fehér Tisza és Fekete Tisza források, Verecke hívtak bennünket. A Pilis, Földanyát vezérlő energiarendszerének folyamatos és egyre bővülő ismerete birtokában rendszeresen látogatjuk és kutatjuk Boszniában a Piramisvölgy és környékének írott történelem előtti építményeit is, valamint keressük a rejtőző testvéri bogumil emlékeket. Látogatjuk és támogatjuk Moldvában a csángó magyar iskolákat.

2019 nyár elején bővebb programmal megismételtük a kaukázusi expedíciót. A Pilis, Földanyát vezérlő energiarendszerének folyamatos és egyre bővülő ismerete birtokában rendszeresen látogatjuk és kutatjuk Boszniában a Piramisvölgy és környékének írott történelem előtti építményeit is, valamint keressük a rejtőző testvéri bogumil emlékeket. Látogatjuk és támogatjuk Moldvában a csángó magyar iskolákat.
 
2020-ban az őshazák további felderítése történik, a méd mágusbirodalom, Azerbajdzsán és Irán az uticél.

A Pilisben tanuló beavatandók tudatosodnak és gyógyulnak. A folyamatos szellemi és gyakorlati beavatásokon keresztül megismerik igazi őstörténelmünket, és elődeink többezeréves tudását – a mágikus őstudást.

Megtapasztalják és kifejlesztik saját teremtő erejüket.

Megértik és működtetik a Fény megteremtésének, az őstudás megőrzésének és továbbadásának misztériumát, a mágikus alkímiát, és az emberélet szentségének ősi titkát.

Elsajátítják, a legmagasabb szintű testi-lelki-szellemi gyógyítást.

A Nimród-i eredet, az őstudás birtoklása, az erények gyakorlása és a szellemi törvények ismerete segítségével végül, a beavatott egyedi jártasságot szerezhet a szellemi szférákban, a lélekút ismeretében!!!

A magyarság különleges (kozmikus beavatotti) képessége, szellemi ereje és őstudása az, ami sikerrel felveheti a harcot téridőtől függetlenül a minden szférára kiterjedő ártásokkal szemben.  Az általam vezetett iskola olyan tudást nyújt, és olyan képességeket bontakoztat ki, amely  birtokában igen magas szintről kezelhetjük a nehézségeket, ismerhetjük fel és háríthatjuk el a „láthatatlan” ártásokat, maradhatunk egészségesek, illetve óvhatjuk meg értékeinket. A csöndes háború néma fegyvereivel… Talán nem kell jobban körülírnom… Dsida Jenő is már megfogalmazta: „…Így készülünk szelíd háborúra, mindig magunkért, soha mások ellen, Sót párolunk és vásznakat szövünk, s míg kisebbítnek, lassan megnövünk.”

Az iskola indulása óta eltelt éveiben munkálkodásaink eredménye már folyamatosan bizonyítást nyert és nyer, mert - „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen - úgy érdemes!”

Mindenkinek a maga helyén és a maga idejében van dolga, de nem mindegy, hogy azt a helyet, s azt az időt akkor ismerjük-e fel, amikor leginkább szükséges. Ne panaszkodjunk, ha a „jóra való restség” közönyös és kényelmes unalmába süppedünk. Ezért küldöm a HÍVÓ SZÓ-t, amely nem egyszerű tagtoborzás, hanem a lélekben megszólaló belső hang elhívása. Aki nem egyszerűen csak rendezvényeken és előadásokon igyekszik magyarnak lenni, hanem belső késztetésből fakadóan szeretne TENNI is - ráadásul, ahogyan beavatott eleink tették, a legmagasabb szinten, SZELLEMI SZINTEN, amely egyben a magyarság küldetése is.

Várom az új hadtestet! Munkatársakat! Gyógyítókat! Harcosokat! Az új időciklus leendő szakrális szellemi vezetőit, azokat az elhívottakat, akikből igazi beavatott NEMZETIGAZÍTÓK válhatnak!

Az előzetes tervek szerint az új szellemi közösség 2020 márciusában, Kikelet havában indul.

2019.  Új Kenyér havában…

…mert Új Idők jönnek, Új FELhangok születnek, ehhez pedig fel kell öltözzük az Új Embert, ha az Új Földet birtokolni akarjuk…

 

Áldásos szeretettel: v Joó Katalin

Magyar Szakrális Lélek– és Szellemgyógyító, Tanító

 

 

villámposta: jooszellem@gmail.com

honlap: http://www.jooszellem.hu

 

 

Bővebb tájékoztatás a további részletes technikai feltételekről a képzésben valóban részt venni kívánóknak: telefon: +36/20-221-6810

 

Beavatás

 

Beavatási és gyógyítási ismeretek, gyakorlatok képzési és oktatási terve

az ősi hitvilágunkban rejlő misztériumok alapján - 2020

 

VANNAK DOLGOK MELYEK AZ ÉGIEKRE, VANNAK, MELYEK A FÖLDIEKRE TARTOZNAK,

ÉS VANNAK MELYEK MINDKETTŐRE,

MI AZOKAT TANULJUK, MELYEK E KETTŐT ÖSSZEKÖTVE MINDKETTŐRE TARTOZNAK!

 • ÖNMAGUNK, ÉNSÉGÜNKKEL FEL- ÉS MEGISMERÉSE A SZELLEMI TÖRVÉNYEK SEGÍTSÉGÉVEL
 • TEST-LÉLEK - SZELLEM EGYSÉGÉNEK AZ EGÉSZSÉGNEK HELYREÁLLÍTÁSA ÉS MEGTARTÁSA, A HIT ÉS A SZERETET ÁLTAL A HIT HELYES ÉRTELMEZÉSE
 • A GYÓGYÍTÓ ENERGIÁK FEL- ÉS MEGISMERÉSE - GEOPATIKUS INGERZÓNÁK
 • A FÉNYVEZÉRLÉS SZEREPE A SZÍVTUDAT LÉTREHÍVÁSÁBAN — A SZENT RÍTUSOK MEGISMERÉSE ÉS ALKALMAZÁSA AZ ERŐCSOKROK TISZTÍTÁSÁBAN, A GYÓGYÍTÁSBAN, ÉS AZ EGÉSZSÉG TARTÓS MEGŐRZÉSÉBEN
 • TESTI- ÉS LELKI BETEGSÉGEK GYAKORLATBAN TÖRTÉNŐ GYÓGYÍTÁSA AZ OK-OKOZAT FELTÁRÁSÁVAL - GENERÁCIÓS ÉS GENETIKAI BETEGSÉGEK FELTÁRÁSA, GYÓGYÍTÁSA
 • A GYÓGYÍTÁS MISZTÉRIUMA A SZAKRÁLIS SZELLEM- ÉS LÉLEKGYÓGYÍTÁS, MINT MINDENFAJTA GYÓGYÍTÁS CSÚCSA A LÉLEK ÉS A SZELLEM GYÓGYÍTÁSA SZAKRÁLIS ANATÓMIAI ISMERETEK FELSŐFOKON
 • TÁVOLBA ÉRZÉS, TÁVOLBAHATÁSA SZELLEMVILÁGGAL TÖRTÉNŐ KAPCSOLAT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS - KÖZLEKEDÉS A TÉRIDŐBEN - A LÉLEKÚT ISMERETE - LÉLEKLÁTÁS ÉS LÉLEK ÁTSEGÍTÉS
 • A VILÁGMINDENSÉG ÉS A TEREMTÉS TITKAI
 • A HALHATATLANSÁG ÉS A TUDÁS ŐSI MISZTÉRIUMAI - ŐSHANGOK. ŐSNYELV ÉS A KOZMIKUS ABC
 • A TEREMTÉS SZÁMMISZTIKÁJA ÉS SZIMBÓLUM RENDSZERE - A ROVÁSJELEK, ROVÁSÍRÁS, ÖSSZEROVÁS - ŐSKÉPEK, SZENT JELEK FÖLDÜNKÖN ÉS A VILÁGEGYETEMBEN
 • A VILÁGMINDENSÉG ÉPÍTŐKÖVEI, A SZAKRÁLIS GEOMETRIA RENDSZER- ÉS FORMAVILÁGÁNAK REJTÉLYEI
 • SZELLEMI HARC - SZELLEMI STRATÉGIA ÉS TAKTIKA - SZFÉRÁK - SZABÁLYOK - TÖRVÉNYEK
 • HELYÜNK ÉS SZEREPÜNK A FÖLDÖN ÉS A VILÁGEGYETEMBEN
 • SZAKRÁLIS EREDETÜNK ÉS KÜLDETÉS FELADATUNK CSILLAGBÖLCSELET HAGYOMÁNYAINK
 • A MAGYARSÁG MAGUSPAPI ŐSKULTÚRÁJÁNAK ISMÉRVEI - A SZENT MÁGIA
 • A SZER-ELEMEK ÉS AZOK REND-SZERE - A SZER TARTÁSA
 • MAGYAR SZENTKORONA ÉS ÜZENETE
 • SZENT FÖLDRAJZ - A KÁRPÁT-HAZA, MINT ÉPÍTETT TÁJ - ARCHAIKUS TERMÉSZET - ÉS KULTURÁLIS KINCSEINK, MINT SZAKRÁLIS ÜDVTÖRTÉNETI ÖRÖKSÉGÜNK
 • A PILIS SZAKRALITÁSA A MAGYARSÁG ASZTRÁL MÍTOSZI KERETRENDSZERÉBEN

  A TANITÁS KÜLÖNLEGES BEAVATÓ-RENDSZERÉBÓL ADÓDÓAN NEM LEHETSÉGES A KEZDÉS UTÁNI KESŐBBI IDŐPONTOKBAN BECSATLAKOZNI A MÁR BEAVATÓDOTT LÉLEKKÖZÖSSÉGHEZ. ERRE A KÖVETKEZŐ, EGY ÉV MÚLVA INDULÓ ÚJABB CSOPORTBAN NYÍLIK LEHETŐSÉG. AZ OKTATÁSI TERVBEN HELYET KAPNAK EGY ÉS TÖBBNAPOS SZAKRÁLIS TÚRÁK, ZARÁNDOKUTAK KIHELYEZETT MÉRÉSI GYAKORLATOKKAL, VALAMINT ÉVENTE EGY TOVÁBBKÉPZŐ GYÓGYÍTÓ TÁBOR. A KÉPZÉS BEFEJEZTÉVEL A SIKERES MÉRLEGELŐVIZSGA DIPLOMÁS KÉPESÍTÉST AD. SZELLEMI SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSÜNK ÉVENTE 3 ALKALOMMAL GONDOSKODIK A FELKÉSZÜLTSÉG IDŐSZERŰSÉGÉRŐL.

   

  24 örök érvényű szerelmi tanács

   

   

  24 örök érvényű szerelmi tanács a

  régi idők asszonyaitól

   

  Így választottak régen férjet a leányok - nagymamáink szerelmi tanácsai

   

   

  Gyakran látunk, hallunk, olvasunk olyasmit, ami révén újra és újra meg kell állapítanunk: "nagymamáink bizony tudtak valamit!". Vajon érvényes ez a mondás a szerelemre és a szexre is?
  Ha megnézed nagyszüleid, dédszüleid életét és házasságát, a válasz elég egyértelmű - lenne mit tanulnunk tőlük.

  Milyen szempontok szerint vizsgálgatták titokban a férfiakat, mielőtt elkötelezték volna magukat? Érdemes elolvasni! :)

  Nagymamáink bizony ebben a témában is tudtak valamit.

   

  1. Leányzó, ha felcseperedtél és nyiladozik szíved, csinoskodjál, csöngetyűzködjél, szépen nézz a legényre.

   

  2. Ha kedvedre való, beszéljen hozzá szemed, szóljon hozzá tested mozdulata. Vezesd beszédre, szólaltasd meg! Szavai elárulják, mennyit ér, milyen. Ha parancsolgatva szól, tágíts mellőle - nem jó hím, hitvány ember.

   

  3. Te magad mosakodjál naponta, virágzásodkor, naponta többször is. Mindenekelőtt alfeledet tartsd tisztán. – Ez a férfira is érvényes.

   

  4. Várd el a legénytől szép szavakkal udvarlását. Keresse kedvedet. Ha neked, leánynak nem gazsulál szép szavakkal, vagy csak fukarkodva, akkor neked, a feleségnek még annyira sem keresi kedvedet!

  5. Ha csak nem málé, nem tud kinyögni semmit. Az ilyen legény meg annak a leánynak való, aki könnyen szikrázik sokfelé. Az ilyen mamlasz férj mellett szikrázhat kedvire.

   

  6. Az ékes szó magában nem sokat ér, ezért kísértsd meg a legényt többször is! Mutassa meg, mennyire bátor, mennyire szavahihető, mennyire esendő szívű, könyörületes.

   

  7. Ha a legény csak babrál rajtad, orcád ékességére, szemed ragyogására ügyet sem vet, nem kérdi, mint vagy evvel, mint vagy avval, óvakodj tőle, mert nem tégedet akar, csak testet.

   

  8. Ne feküdj füttyre! Akkor se, ha már a fene esz érte, mert kevés férfi érti fiatalon, hogy mi szökteti kapubálványra a görgő macskát! Csak akivel értelmesen váltod a szót, annak mondhatod, gyere, mert nem bírom tovább! Az ilyen legény értelmes és érzelmes. Ilyen kevés akad.

   

  9. Vigyázz az anyámasszony-katonája legénnyel! Akit az anyja ugráltat, nem sokat ér, az gyáva férfi. Aki az anyja szavára házasodik, az nem feleséget vesz, hanem szolgálót az anyjának! Minden rossz férjért egy anyát kellene eldöngetni! A fiakat anyjaik, öreganyjaik rontják el. Ezek azt hiszik a nőstény őértük teremtetett, hogy szolgálná őket.

   

  10. Aki igazán szeret, az körülötted sarkantyúzik éjt nap, az megvall és büszke rád!

   

  11. Ne feküdj mosdatlan férfi alá! Ha annyi fáradságot sem vesz, hogy tehozzád tisztán járuljon, méltatlan öled gyönyörére! A piszkos ember nem csak piszkos. Annak lelke is sivár, esze járása pedig egyszerű.

   

   

  12. A vihorászó férfi nem áhítattal nyúl hozzád. Az vagy éretlen, vagy romlott, vagy barom. Az ilyen neked esik érzéketlenül, nem tud bánni testeddel, nem érti lelked óhaját. Az efféle, ha a legelső volt, kedvedet szegheti örökre! A jóravaló férfi átgondolja, hogy te más vagy, nőstény, de ember, miképpen ő hím, de ember.

   

  13. Templomos meg istenfélő legény nem ugyanaz. A jóravaló férfi benned keresi üdvösségét, általad és veled igyekszik ISTEN-hez!

   

  14. Csalafinta TEREMTŐ lépre csalta teremtményeit! Fene eszi őket, így nemeznek. Mert nem a gyerek iránti vágyért áll meg a nőstény hímjének, hanem azért szaporodik, mert megáll!

  15. Szüzességed nem vagyontárgy, nem is harmatos lelked bizonysága. A fehércseléd szűzen is lehet kurva. A szív meg lélek tisztaságán múlik, ez-e, az-e.

   

  16. Ne csúfold legényedet, ha fölsül lábad közén! Ha igen vágyott rád és végre megkap, torkában verhet szíve - bizony csúfra juthat! Ügyetlenség, türelmetlenség is ebbe sodorhatják. Azt követően, ha nekirugaszkodik, már előző kudarcának félsze is benne rág. Légy ezért hozzá türelmes, nyugtatgasd szép szavakkal.

   

  17. Ha hetedik izromban sem jut be, az gondra ad okot. Beteg, hitvány, vagy málé.

   

  18. A nagy melák is lehet hitvány, a cingár is fenemód tehetős. Nézd ezért a férfi lábát! Ha izmos lábú, kemény, de nem nagy farú, az jó jel.

   

  19. Inkább másod-harmadmagaddal legyél valódi férfi szeretője, felesége, mint egyes egyedül valamiféle hitványé, mert az nélkülözni tud, mint nőstényt, ennek okáért nem tart sokra. Csak dolgos kezed vonzza, mert tudja, az anyja nem él örökké. Ha mégis nemz, hitvány ivadékot.

   

  20. A háztűznézőbe járó férfit nem azért etetik, mert fognák! Hanem hogy megtudják, milyen evő. A rossz evő, válogatós, turkálós férfi nehéz ember, rossz hím, nem állja helyét sem az asszony lába között, sem a kasza nyelén.

   

  21. Ha csalódtál egy, két, vagy több férfiban, ne rökönyödj meg a férfiállat gyűlöletében!

   

  22. Ha elhagytak, gondold meg, mit hibáztál te magad, ha becsaptak, gondold meg, nem méltatlanokhoz ereszkedtél-e.

   

  23. Sohase általánosíts! Semmiben! Ha egy jóravaló legénnyel mégsem tudtok összegyalulódni, menjetek széjjel békével.

   

  24. Előbb-utóbb minden zsák megtalálja a maga foltját, csak ne kapaszkodj, ne csüngj, mert akkor elfut tőled mindvalahány!

   

   

   

   

  És mit tettek olyankor, amikor rajtakapták a férjüket? Idézet egy 1896-os újságból:

   

   

   

   

   

   

  2015-ös év gyakorlati próféciája, és a 2016-os év prognózisa

  A 2015-ös év gyakorlati próféciája

  Mottó:

  „A Nap ragyogóan árasztja fényét, mi látjuk, és érzi az egész természet;

  Te pedig Nagy Isten, akitől minden ered, ki mindeneket teremtettél,

   te szeretetet és békét árasztasz, és mi balga és rövidlátó emberek ezt nem akarjuk látni…”

  (Vay Adelma: „Hephata” 165.)

  Bevezető a gyakorlati prófécia sorozathoz

   

  Bevezető a gyakorlati prófécia sorozathoz

   

  Mottó:

  A MAGYAR - a Tudást, mint Szakrális Égi Tant vivő és átadó, tanító és gyógyító közösség neve.

  A magyarság nem faji kérdés: lélekminőség és jellem!

  A magyarság magában hordozza az elnyert kozmikus beavatás titkát, mert képes (lenne) összehangolni az öntudatát a magasabb kozmikus értelemmel. Birtokolja a kulcsot, tehát ki tudja nyitni a zárat. A kulcs ahhoz kell, hogy lélekben megnyíljunk.

   A kulcs a – SZERETET. Enélkül nem TÁRul fel a kapu, nem nyílik meg a TÉR.

  (v Joó Katalin)

  PÉLDÁZAT A MAGVETŐRŐL

  PÉLDÁZAT A MAGVETŐRŐL

   

  A magvető példázata Jézus egyik legismertebb példája, amely az emberi szívről, annak állapotáról, Isten Igéjének befogadó készségéről ismerteti meg az embert.

  Azt mondja az Ige: „Úgy van az Isten országa, mint amikor az ember elvetette a magot a földbe, azután alszik és felkel, éjjel és nappal a mag sarjad és nő, ő pedig nem tudja, hogyan. Magától terem a föld...”

  Mottó

  MOTTÓ:

   

  A csillagok pályája a Teremtő, a természet láthatatlan írása.

  A hegyek és folyók a Teremtő, a természet látható írása.

  A történelem, a legendák és a mitológia, az IDŐ titkos írása.

  Ezért az írás maga nem az emlékezet, hanem az emlékeztetés varázsszere.

  Az igazi tudás a láthatatlan betűkkel írt tudás, mellyel azt az  örökérvényű törvényt tanítják és bizonyítják, hogy:

  „Ami fent van, olyan, mintha lent lenne, és ami lent van, olyan mintha fent lenne!”

  (v Joó Katalin)

   

  Ráhangoló Az EGYség üzenete V.

  Ráhangoló

   

  Mottó: „Hazát, hitet nem cserél az ember, amiként arcot sem. Mindkettőt őseink hagyták ránk, s a hűség kötelez.”

   

  Ez a könyv,

  Az  EGYség üzenete sorozat V. köteteként,

  a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely fennállásának

  10. évfordulójára megjelentetett jubileumi kiadvány.

  Hunyadi Mátyás születésének 575.

  és királlyá választásának 560.

  évfordulója alkalmából

  a 2018-ra meghirdetett Mátyás király emlékév kapcsán pedig,

  tisztelgés Hollós Hunyadi Mátyás és a Pálosok szelleme előtt.

  Pilisi Szent Margit Alapítvány

   

   

  A Nap évében (2017) napvilágot lát egy Vízöntő könyv, egy beavató könyv.

  Mit jelent ez?  

  Jézust úgy is nevezik, hogy Ő a Sol Iustitii, az Igazság Napja

  Mit jelent az, hogy Vízöntő?

  A Jordánba való lépése és megkeresztelkedése, Vízöntő szimbólum.

  Jelen élethelyzetünk=jelen ÍTélethelyzetünk!

  Mi az oka?

  A Jézussal induló Halak világhónap vége felé járunk, annak is az utolsó szakaszában a Halak dekanátusában, (dekanátus=földi életévben mérve 720 év), ami Hollós Mátyással, az Igazságossal indult, s mindezt még felfokozza a következő, a küszöbön álló Vízöntő világhónapból átömlő Mérleg dekanátus. Ezek az együtt jelentkező kozmikus hatások egyértelműen egy ún. ítélethelyzetet generálnak, tehát folyamatos mérlegelés alatt állunk. Szent Mihály a lélekmérlegelő, nemcsak holtunk után, hanem már életünkben is! Ítélethelyzetben élünk, mint ahogyan Jézus is Pilátus előtt. Nem könnyű…! Ezért mondja Jézus:„Maradjatok meg nemzetségetek erős hajtásának, mert kötelességetek az Igazság tanítása!” …és az IGAZSÁG ellenállhatatlanul és kendőzetlenül NAPVILÁGRA KERÜL, mindenről és mindenkiről lehull a lepel! 2017 a Nap éve.

  A Vízöntő paradoxon okán most, a végső idők kozmikus és földi iszonyatában, amikor apró darabokra vagyunk összehasogatva egzisztenciális szinten, társadalmi szinten, szellemi szinten, értelmi szinten, amikor végveszélybe került az egész nemzet, - már nem kérdéseket kellene feltenni és várni a válaszra, hanem mindnyájunknak magunkban kell(ene) megtalálnunk a választ, hogy mi végből valók vagyunk?! Magyarnak lenni nem származás, hanem vállalás dolga! A magyarság már egyszer elnyerte a kozmikus beavatás titkát, ezért is, mint mitikus küldötteknek már ott kéne tartanunk, hogy szakrális védelmet kellene biztosítanunk önmagunknak, nemzetünknek, a Pilisnek. A jövendő terhe vállainkon fekszik. Erősnek, törhetetlennek kell legyünk, hogy azt diadalmasan elviselhessük. Mi egy szabad hazát örököltünk őseinktől, s ők a túlvilágról is eljönnek számon kérni, hogyan tartottuk fenn a magyarok hazáját.

  Ha hiszünk az Ősök szellemében, akkor miért nem hiszünk a szellemvilágban…? Ez is egy „vízöntőparadoxonos” kérdés. Látszólagos ellentmondás. Igen az, mert sokan vallják magukat jó magyarnak, de mégsem hisznek a szellemvilág létezésében. Sokan járják a Pilist, gondolnak a pálosokra, de nem úgy, hogy megértenék, hogy tényleg velünk vannak, hogy a Pilisnek is van szelleme, a hegynek is, a forrásnak is, az erdőnek is, a házamnak is, sőt, saját magunknak is, ő az őrzőangyalom… A szellemek őrzők is. Sokan szorgalmasan járnak a templomba, de nem tudják összekapcsolni tudatukban, hogy az angyalok=szellemek, s ha azt a szót hallják, hogy szellem, akkor megbotránkoznak. Nem hisznek, vagy tévesen hisznek a szellemvilágban, éppen ezért a szellemvilág alsó régióiban lévőket éltetik rossz gondolataikkal, hibás személyiségükkel. Ezért is oly nehéz most a világ… Az IDŐ kereke és a csillagok tengelye azonban fordul, s elérkezik hamarosan az az idő, amikor a misztikum és a szakralitás ismét az emberi haladást fogja szolgálni a boldogabb jövő érdekében. Ne feledjük! Fénytér váltásban, kozmikus teremtői ciklusváltásban vagyunk! „Ilyen idő nem volt, és nem lesz!”

  A misztikum és a szakralitás párossága öröktől fogva jelen van a magyarság életében, elválaszthatatlan, mint a DNS kettős csavarodású helix-szálai. Az az eredendő ikerség-párosság-pálosság, amit Hunor-Magor, vagy szent királyaink-pálos generálisaink kettőssége képviselt küldetésük által a nemzet megtartása érdekében - most is jelen van. Nem emberi minőségben, mint ahogyan eme kettős csillagküldöttek sem általános emberi minőségükben tették dolgukatEz a szakrális kettősség a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő! Nem véletlen, hogy amikor a Kárpát-haza keresztre feszítése volt a cél, akkor a kalmárvérű Habsburgok a nemzettestet szimbolizáló Szent Korona megrongálásán keresztül kezdtek hozzá. Sikerrel… Most az emberi Szellem trónfosztása a cél! Így egyáltalán nem véletlen, hogy amikor szellemi ébredésünk, esetleges lelki-szellemi „újraavatódásunk” és teljes emberi-szellemi magunkra találásunk, mintegy „újjászületésünk” kikerülhetetlen ideje köszöntött be, akkor mind eme dolgok letéteményesét, - az avató zárókövet, a Pálos Keresztes Követ vették célba! Teljesen logikus.

  Ráadásul, hűen a kozmológikus forgatókönyvhöz, a Halak-Szűz tengely hatása okán, - nők, háttérirányított, látszathatalomban lévő nők, „sötétmáriák”… (A Pilis több települését női vezetők irányítják.) A női minőség sötét oldala… és hol máshol, mint a női princípiumot hordozó bolygónkon és annak is női minőségű részén – előszőr Európában (irányított migráció, irányított kereszténytelenítés), majd a Pilisben (irányított beruházások, koncepciós támadások). Kísértetiesen felelevenedik ellenségeink mondása: „Aki uralja a Föld szívét, az uralja Európát, aki uralja Európát, az uralja az egész világot!” Akik szellemtudományokkal foglalkoznak azoknak kiáltó az összefüggés… mintha általános offenzíva vette volna kezdetét a női princípium ellen, és ebbe természetes országunk királynője – Szűz Mária - is beletartozik. Gondoljunk csak a nehezen megépülő engesztelő kápolnára, és a könnyező kegyszobrokra Pásztón…

  Ez a könyv csokorba gyűjti a Pilisi pálosokról és beavatási regulájukról a megismerhető adatokat és így bepillanthatunk az ősi beavatási misztériumokba is. Továbbá célja, hogy segítséget nyújtson az Ébredéshez, erőt, reményt és főleg megértést adjon ahhoz, hogy magyarnak lenni nem származás, vagy nyelv, hanem magatartás kérdése… Magyarnak lenni, annyi, mint szakrálisnak, vagyis tudatosnak, vagyis avatottnak lenni. Hídverőnek lenni. Eljött az idő! Haladéktalanul hozzá kell látni, hogy hidat építsünk a múlt és a jövendő közé, a földi világ és a szellemvilág közé. Ennek a hídnak a pilléreibe pedig bele kell építsünk mindent, amit a múltból a jövendőbe átvinni érdemes! Tudást, hitet, sok imádságot, mint őseink, szeretetet, áldozatvállalást, fegyelmet, tiszta erkölcsöt, egyszóval a beavatott hollós-pálosi értékeket, az Aranykor Örök Értékeit!

  Ezért nemcsak különleges tartalmú tanításokat és egyedi összefüggéseket ismerhetünk meg a Pilisről és a pálosokról, - hanem a támadásokra és a rendkívüli kozmikus időpillanatra való tekintettel – az iskolánkban történő beavatásokra vonatkozó titoktartásunkat feloldva, néhány - a Pálos Keresztes Kő szellemiségében fogant és látomásban érkezett magas szintű révülést is kivételesen közreadunk. Mindezt abban a biztos tudatban, hogy ezeknek a hollós-pálos értékeknek olvasása, átélése, „megutazása”, olyan szellemi kisugárzást és gyógyulást eredményez, ami új özsébi tűz- és fénylátomásokat indít el az egyénekben, a családokban és a közösségekben egyaránt, megfutamodásra késztetve a sötétséget, mert óvni kell az „Életet a Szívben!”

  A kiadás időpontját meghatározta a Pilisben történő kedvezőtlen eseményekre történő reagálás mellett az a szándék, hogy a misztikus születéssel egy időben hasson! Az istenidő csillagmítoszi keretében ez az időpont a téli Napforduló, amikor fordulat áll be a fény útjában. Nem titkolt szándékunk továbbá az sem, hogy a különleges beavató meditációk hatóerejével jelen legyünk a Precessziós Nagy Időben, megkísérelve a „kizökkent idő helyretolását”.

  Vizsgálódjunk még egy kicsit részletesebben a Pilist célba vevő ellenségeink vonatkozásában. Az 1500-as évek elején a 150 éves török uralom nyitányát vezénylő Murad szultán, és nem is olyan régen, az 1980-as évek elején Zbigniew Brzezinski geostratéga, Jimmy Carter amerikai elnök nemzetbiztonsági főtanácsadója a kelet-európai „reformtörekvések” elősegítője és főtámogatója, az EU létrejöttét elősegítő hatástanulmány megírója, a következőket mondta: „Aki elfoglalja Magyarországot, az uralja a világot!”

  „Aki uralja a Föld szívét, az uralja Európát, aki uralja Európát, az uralja az egész világot!”

  - Érdekes, hogy mind a két személy által képviselt nagyhatalom birtokolni, uralni akarta a Kárpát-hazát - ami árulás és korrupció miatt be is következett…

  - Érdekes, hogy ebben az évben újra támadnak a régi-új ellenségek, csak most modernizálva, trafóállomásnak álcázva…

  - Érdekes, és talán már nyilvánvaló, hogy mindenfajta „reform-jelzőbe” csomagolt sátáni törekvés az a Bak-típusú fajok álcázott elnyomó szándéka…

  - Érdekes, hogy a Habsburgok általi maroknyi betelepített, szemérmetlenül és nyíltan tör nemzetmegmaradásunk szakrális ereklyéi ellen…

  - Érdekes, hogy a két mondás között, beleértve a mai történéseket is, éppen 500 év, egy Főnix-ciklus telt el…

  A magyarság történelmében meghatározóak a Főnix-ciklusok. 500 évenként egy megújhodási lehetőséget kapunk, hogy szakrális küldetésünk végrehajtását folytatni tudjuk. Most újra itt a lehetőség! A Nap és a Kakas évében kikiálthatjuk az Igazságot és a kakas kukorékolásával elűzhetjük a gonosz szellemeket! Visszavonhatatlanul jelez az IDŐ!

  A megújhodást azonban most nem egy fényküldött naphérosz, a Megváltó, nem egy szakrális király, kormányzó, fejedelem, vagy hadvezér vezeti. A megújhodásnak most nem kiáltványokban, nem lázongó ifjak csoportjaiban, nem a nemzet nyílt színterén kell megvalósulnia, hanem úgy, mint Jézusnál, egyedül, szigorúan egyéni szinten, káprázatoktól és túlzó vágyaktól mentesen!

  A titkot és a titok nyitját mindenkinek magának, magától, és saját magában kell megtalálnia! Ismerd meg előbb önmagad, - hölgyeim pedig - NŐmagad, addig ne a külvilágban keress, kutass… mert addig beavatódni sem tudsz!

  Ha nem találod meg magadban, amit keresel, bizony nem találod meg magadon kívül sem! A harcot most mindenkinek saját magával kell megvívnia, és saját magát kell legyőznie, mint ahogyan Jézus is legyőzte a sátán kísértéseit a pusztában, és meghozta a döntést. Ez a harc a legnehezebb, de ehhez MOST kapjuk a legtöbb kozmikus segítő erőt!

  Meséinkben Fehérlófia beleült a kosárba, a pálosok szintén beleültek a kosárba… mert avatódni csak az alvilágba történő leszállással lehet. „Aki dudás akar lenni, pokolra köll annak mönni!”

  Fehérlófia népe már éppen megláthatná az alvilágból kiemelkedve a kék eget… de…

  Vajon lesz-e elég ereje, - miután elfogyott a hús és a víz, de még nem ért célba, - hogy az őt szállító csodagriffnek (vagyis végre saját szellemének és lelkiismeretének engedelmeskedve), önmagát áldozatra adva, saját húsából adjon falatot?

  Vajon értjük-e, miért mondjuk ősidők óta, hogy ez „húsba vágó kérdés”?

  Vajon lesz-e bennünk elég önfeláldozás, és a változtatáshoz elég áldozatvállalás?

  Vajon megértjük-e, hogy az egyéni önfeláldozás, vagyis hibáim önfeladása nélkül nem lehet áldozatot vállalni a haza oltárán?

  Vajon képesek vagyunk-e már a jézusi szimbólum pelikánmadarát megérteni, tudunk-e önnön vérünkkel, vagyis hitünkkel, szeretetünkkel táplálni másokat?

  Birtokában vagyunk-e már, és képesek vagyunk-e már a legnagyobb kincset, - tiszta kezet, tiszta vért és tiszta lelkiismeretet hagyományozni az utódainkra?

  Ki tudjuk-e vezetni a pokolból és meg tudjuk-e mutatni ivadékainknak az „Új Hazát”, mint ahogyan azt Álmos fejedelem tette? 

  Ismerjük-e, és értjük-e, s nem utolsó sorban gyakoroljuk-e hétköznapjainkban is Fehérlófia nemzetbeavató meséjét és mondanivalóját?

  Súlyos, de már nem elodázható kérdések!

  De megvan a felelet és a tanács is a lehetőség megragadásához. Őseink is így tették, és így hagyták ránk:

  • Aki uralni tudja önmagát, kezébe veheti sorsa irányítását.
  • Aki sorsát irányítani tudja, az uralja lelkét, vagyis ura lehet a Mindenség rászabott, ráosztott részének.
  • Aki ura lehet a Mindenség részének, az már az Atyában él, vagyis része a Tökéletességnek.
  • Aki része a Tökéletességnek, az nemzete sorsát is irányítani képes, mert a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő szelleme hatja át!
  • Fehérlófia, - tehát beavatott!

  Nemzetbeavatásunk újabb katartikus kozmikus pillanatait éljük. De az egyén ébredése és egyéni beavatódása nélkül a nemzet nem tud avatódni!!! Indulj hát!  Légy te is Fehérlófia!

  2017. Álom havának Szeplőtelen fogantatásának napján, a Fény születésére várva

  A dátum is önmagáért beszél: szeplőtelen fogantatás, vagyis újjászületés! Hatalmas az üzenet!!! (Katalin)

   

  Atila nyomában 2/1

  Időpont: 
  2017. 12. 03. vasárnap, 10h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
  Templom tér 5
  Pomáz
  Magyarország
  47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
  HU

  Meghívó  

  Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola  

  Pomáz, Templom tér 5. 

  2017. december 3. vasárnap de.10h

  „Minden nép számára a nemzeti lét alapkérdése ugyanaz. Saját maga akar-e maradni és megtartja ősi örökségét, nemzeti azonosságát vagy elfogadja inkább az alávetettséget és feladja önmagát?” (Atila)

   de 10-12 óra

  Atila nyomában 2/1

  A keleti, vagy Ázsiai hunok 1. rész

  Obrusánszky Borbála előadása

   

  du 13-16 óra

  EGY az ISTEN - Örök időkre szóló figyelmeztetések

  Bartók Béla színpadi műveiben és a Cantata profana-ban 

  Hintalan László János előadása

   

   

  1. Férfi és nő megismerheti-e párját lényük teljes mélységében? Mi ennek egyetlen, áthághatatlan feltétele? Mi a SZERETET és a TUDÁS viszonya egymáshoz?

  (Balázs Béla-Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára)
   

   

   

  2. Törvényszerű-e, hogy ha az ember az ÉLETTELEN gép, a technika „csodáival” veszi magát körül, akkor az ÉLŐ élet benne és körülötte is egyre gyorsuló tempóban sorvadni kezd? De ebből is van feltámadás!

  (Balázs Béla-Bartók Béla: Fából faragott királyfi)

   
   

   

   

  3. Egyre gyakrabban tapasztalhatjuk, hogy a PÉNZközpontú életforma zsákutcájából csak ISTEN, várt-váratlan megjelenésével létezik szabadulás.

  (Lengyel Menyhért-Bartók Béla: Csodálatos mandarin)
   

  4. Mi a Cantata profana mű címének szószerinti jelentése?                       Cantata: vallásos szövegű kórusmű. Profana: világi, nem vallásos mű. Találkozhat e kettő a teremtői EGY-ben? 

   

  A rendezvény támogatása előadásonként 1500.- Ft

  www.jooszellem.hu, jooszellem@gmail.com, +36-20/221-6810

   

   

  A Pilisben működő szellemtudományi és gyógyító műhely ismét felvételt hirdet!

  A Pilisben működő felsőfokú Szellemtudományi és Gyógyító Műhely

  felvételt hirdet!

  Hívunk, várunk, találj közénk!

  HÍVÓ SZÓ

  „Likasztják már az égben fönt a rostát,

  a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok.

  És lészen csillagfordulás megint,

  és miként hirdeti a Biblia:

  megméretik az embernek fia.

  S ki miként vetett, azonképpen arat!"

  (Wass Albert: Üzenet haza)

  Kedves Érdeklődők!

  A Pilisi Szent Margit Alapítvány és a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (alapítva: 2007) olyan – egyedi, kevéssé ismert és különleges - képzést nyújt, immáron lassan egy évtizede, amely az emberiség életében az eddig ismert és alkalmazott minden égi és földi tudás gyökeréhez, az eredethez vezet el. (Nem a mostanság elharapózó, mindent elborító, ellenőrizhetetlen, vagy tudatosan irányított csatornákból ömlő divatos, ezoterikus és spirituális vonalon működik!)

  Tehát gyökereinkhez és eredetünkhöz találhatunk vissza!

  A Magyar Szakrális Lélek- és Szellemgyógyászat a magyar szerves műveltségre épül. A magyar szakrális hagyományrendszerben rejlő magas szintű, minden testi-lelki bajra ható gyógyítást és a Nimród-i mágikus őstudást, az Őskinyilatkoztatás csillagmítoszi keretrendszerébe illeszkedően tanítja. Az iskola pilisi szellemi indíttatása és pilisi működése okán, archaikus, népi emlékezetünk és szakrális értékeink mentén tanít, gyógyít, és csillagbölcseleti hagyományainkhoz igazodva közvetíti a Szeretet és a Fény szellemi üzeneteit. Feladatunkat, szolgálatunkat, a képzést és a műhelymunka elméleti hátterét speciális szellemtan- és szakkönyvek, valamint karizmatikus vendégtanítók is segítik.

  A szellemi képzés és gyógyítási ismeretek mellett minden évben olyan hon- és múltismereti zarándokutakat is járunk, melyek időtartama a teljes képzési időre kiterjed és a Kárpát-haza egészét, valamint az Őshazák kiemelkedő szakrális zónáit is felöleli. A kisebb itthoni tanulmányutak mellett 2013-ban Törökországban jártuk Nimród ősapánk és az apostolok útját. 2014-ben Jordániában a Szentföldön jártunk Keresztelő Szent János nyomán. 2015-ben a Trianon által 4 országra (Horvátország, Szerbia, Bosznia, Románia) szétszakított Délvidék sokat szenvedett mágikus stratégiai területeit jártuk be a Pilisi Vaskaputól az Al-Dunai Vaskapuig. 2016 nyarán pedig a Felső-Tiszavidék (Szabolcs-Szatmár-Bereg) varázslatos tájain tett tanulmányutunk ideje alatt, tiszteletünket tettük Kárpátalján a 3 könnyező Mária-ikon előtt, mely látogatás után további egyedülállóan csodás és misztikus megtapasztalásaink voltak. A Pilis, Földanyát vezérlő energiarendszerének folyamatos és egyre bővülő ismerete birtokában rendszeresen látogatjuk és kutatjuk Boszniában a Piramisvölgy és környékének írott történelem előtti építményeit is, valamint keressük a rejtőző testvéri bogumil emlékeket. Látogatjuk és támogatjuk Moldvában a csángó magyar iskolákat.

   

  A Pilisben tanuló beavatandók tudatosodnak és gyógyulnak. A folyamatos szellemi és gyakorlati beavatásokon keresztül megismerik igazi őstörténelmünket, és elődeink többezeréves tudását – a mágikus őstudást.

  Megtapasztalják és kifejlesztik saját teremtő erejüket.

  Megértik és működtetik a Fény megteremtésének és az őstudás megőrzésének és továbbadásának misztériumát, az emberélet szentségének ősi titkát.

  Elsajátítják, a legmagasabb szintű testi-lelki-szellemi gyógyítást.

  A Nimród-i eredet, az őstudás birtoklása, az erények gyakorlása és a szellemi törvények ismerete segítségével végül, a beavatott jártasságot szerezhet a szellemi szférákban, a lélekút ismeretében!!!

   

  A magyarság különleges (kozmikus beavatotti) képessége, szellemi ereje és őstudása az, ami sikerrel felveheti a harcot téridőtől függetlenül a minden szférára kiterjedő ártásokkal szemben.  Az általam vezetett iskola olyan tudást nyújt, és olyan képességeket bontakoztat ki, amely  birtokában igen magas szintről kezelhetjük a nehézségeket, ismerhetjük fel és háríthatjuk el a „láthatatlan” ártásokat, maradhatunk egészségesek, illetve óvhatjuk meg értékeinket. A csöndes háború néma fegyvereivel… Talán nem kell jobban körülírnom… Dsida Jenő is már megfogalmazta: „…Így készülünk szelíd háborúra, mindig magunkért, soha mások ellen, Sót párolunk és vásznakat szövünk, s míg kisebbítnek, lassan megnövünk.”

  Az iskola indulása óta eltelt éveiben munkálkodásaink eredménye már folyamatosan bizonyítást nyert és nyer, mert - „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen - úgy érdemes!”

  Mindenkinek a maga helyén és a maga idejében van dolga, de nem mindegy, hogy azt a helyet, s azt az időt akkor ismerjük-e fel, amikor leginkább szükséges. Ne panaszkodjunk, ha a „jóra való restség” közönyös és kényelmes unalmába süppedünk. Ezért küldöm a HÍVÓ SZÓ-t, amely nem egyszerű tagtoborzás, hanem a lélekben megszólaló belső hang elhívása. Aki nem egyszerűen csak rendezvényeken és előadásokon igyekszik magyarnak lenni, hanem belső késztetésből fakadóan szeretne TENNI is - ráadásul, ahogyan beavatott eleink tették, a legmagasabb szinten, SZELLEMI SZINTEN, amely egyben a magyarság küldetése is.

   

  Várom az új hadtestet! Munkatársakat! Gyógyítókat! Harcosokat! Az új időciklus leendő szakrális szellemi vezetőit, azokat az elhívottakat, akikből igazi beavatott NEMZETIGAZÍTÓK válhatnak!

  Az új szellemi közösség 2017 szeptemberében, Földanya havában indul, és egy kétnapos Pilisi Beavató Túrával veszi kezdetét 2017. szeptember 2-3-án, szombat, vasárnap.  Ez alkalommal ismerhetjük meg a csoport Égi Elhívóját, Égi Keresztszülőjét!

   

  Áldásos szeretettel: v Joó Katalin

  Magyar Szakrális Lélek - és Szellemgyógyító, Tanító

  Bővebb tájékoztatás a további részletes technikai feltételekről a képzésben valóban részt venni kívánóknak: telefon: +36/20-221-6810

  villámposta: jooszellem@gmail.com

  honlap: www.jooszellem.hu

   

   

  Beavató túra a Pilisben

  Időpont: 
  2017. 09. 02. szombat, 08h30 - 2017. 09. 03. vasárnap, 18h00
  Esemény típus: 

   

   

   

  „Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

  Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2017. szept. 2-3.

  1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

  Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOLkút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út.                  Túravezető: v Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

   

  Túraútvonal - Szombat:  Pomáz, a Kliszadomb gondolattal épített tájegyüttese – Csobánka, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, templom, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang.                                                                                                                                      A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.  A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.

   

  2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

  Túraútvonal - Vasárnap: Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.           Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott. A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.

   

  A túra előtti napokon már csendesíts el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár. 

   

  Sík Sándor: Szél a Pilisen                                    

  Lombringató erdőszegély,

  Lombringató, gondringató

  A Pilisen sikong a szél.

  Szabad-e ülni csendesen?

  Szabadon, széltől mentesen?

  Sikong a szél a Pilisen.

  Szabad-e élni rendesen,

  Mintha nem volna semmi sem,

  Se szél, se tél, se könny, se gond?

  A Pilisen a szél sikong.

                                      Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

   

    A részvétel technikai költsége: 1000.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.                           Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk! 

   
   

   

  Zarándokút Szent László évében, Pozsonyi csata 1110. évfordulója alkalmából

  Időpont: 
  2017. 06. 03. szombat, 06h00 - 2017. 06. 05. hétfő, 22h00
  Esemény típus: 

  A „Nyugat kapuja”, - ahol a Duna a Kárpát-hazába lép

  Zarándokút Szent László évében, Pünkösd havában az Ősök tiszteletére

  a Duna felső folyásához, a

  Pozsonyi csata 1110. évfordulója alkalmából

  2017. 06. 03-04-05.

   

  Diplomaosztó 2017

  Időpont: 
  2017. 04. 08. szombat, 10h00
  Esemény típus: 

   

  Szeretettel meghívjuk

  2017. Szelek havának Virágszombatján, Április 8. szombat

  Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola Pomáz, Templom tér 5.

  Pilisszántó - Boldogasszony kápolna

  a Hollós Mátyás csoport

  ünnepélyes diplomaosztójára és eskütételére

   

   

  Az ünnepség díszvendégei

   

  vitéz Hunyadi László

  főkapitány, ötvöstörténész

   

  Szőnyi József polgármester

   

  Varga Géza írástörténész

   

   

  Ünnepi program

  Pomáz 10.00 – 12.00 Diplomák átadása és a Lélekigazító Műhely csoportjainak útravalója,

  ünnepi műsora

  Pilisszántó 13.00-14.00

  Ünnepélyes eskütétel és zászlóátadás nemzetünk szent jelképei előtt

  Pomáz 16.00 óráig

  Szeretetvendégség

  A rendezvény díjtalan!

  Adományokat iskolánk és alapítványunk fenntartásához köszönettel várunk és elfogadunk!

  SZJA - 2017

   

  Kedves Barátaim és Lélektársaim!

  Az általam alapított, és immáron majd tizedik éve működő a magyar szerves műveltségre építkező Gyógyító és Szellemtudományi Műhelyünk az egyre nehezedő gazdasági körülmények ellenére, továbbra is szeretne gyógyítást nyújtani a lelki és testi problémákkal küzdő rászorulóknak. Egyben továbbra is szeretne magas színvonalú, tiszta forrásból táplálkozó előadásokat és tanítást biztosítani az érdeklődök számára

  Aki közületek úgy érzi - ismerve a Kárpát-haza teljességére kiható munkásságunkat akár a zarándoklataink és kutatómunkáink vonatkozásában, vagy a több mint egy évtizedes gyógyítási eredményeinket a mindenféle lelki és testi bajokban nyújtott segítségünket. - hogy adója 1%-val további erőt és szükségszerűen figyelmen kívül nem hagyható anyagi támogatást kívánna nyújtani, nagyon sokat tudna segíteni a magyarság egészét érintő további céljaink eléréséhez és működési feltételeink megkönnyítéséhez.

  Gyógyító-, őstörténeti-, szellemtudományi-, és imádságoskönyveink, zenei CD-ink, hangos könyveink, naptáraink, valamint egyéb színvonalas kiadványaink, egyre nagyobb számban hozzáférhetőek.

  Elkészült „Az EGYség üzenete" őstörténeti és szellemtudományi sorozat V. és VI. kötete. Működésünkhöz és a kiadványok megjelentetéséhez nagy segítség lenne bármilyen hozzájárulás. Kérem, segítsétek a magyarság szellemi ébredéséhez, és az összefüggések meglátásához elengedhetetlenül szükséges — a történelemkönyvekből szándékosan kihagyott - tudás megjelenését, hogy minél több honfitársunkhoz eljuthasson!

  Honlapunkon rendszeresen tájékozódhattok munkánkról: http://www.joszellem.hu

  A következő adatokat kell tudni rólunk az SZJA 1%-áról. vagy egyéb támogatásról történő rendelkezéshez:

  Pilisi Szent Margit Alapítvány

  Adószám: 18223622-1-13

  Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013

  Az 1% vonatkozásában az egyéni vállalkozók legkésőbb február 15.-ig rendelkezhetnek, a magánszemélyek május 20.-ig.

   

  Minden adományt, támogatást reménykedve várunk és hálásan köszönünk.

   

  v. Joó Katalin tanító, gyógyító

  a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (2007) alapítója, iskolavezető a Pilisi Szent Margit Alapítvány elnöke

   

  2017. január 22.

  Horthy Miklós hitvallása

  Horthy Miklós hitvallása és Intelme a Magyar Nemzethez

   

  „Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles evilágon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék. Ez a cél, mindnyájunk közös szent célja: Magyarország felszabadítása. Gondoljunk szüntelenül azokra, akik a legtöbbet, életüket áldozták édes hazánkért és hadifoglyainkra, akik még mindig idegenben szenvednek, - hogy áldozatuk ne legyen hiábavaló. A magyar népnek, de különösen a magyar parasztságnak emelkedett színvonalú a gondolkodásmódja. Ha a magyar parasztság, a mi fajtánk életforrása századokon át tanúsított nemzeti érzését, Istenbe vetett hitét, tiszta erkölcsét, katonai vitézségét és szorgos munkakedvét a terror és az idegen megszállás megpróbáltatásai közt is megőrzi, ha nem támogatja a hatalomra éhes politikai törtetőket, akik osztálygyűlöletet hirdetnek és a tömegek alacsony ösztöneit ingerlik, akkor majd egy napon ismét valóra válik a magyar szabadság.

  Ennek a szabadságnak védelmére és megőrzésére szenteltem életemet.”

  Horthy Miklós

   

  Hitvallása és intelme a magyar nemzethez ma is időszerű és megszívlelendő!

   

   

   

   

   

   

  Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2016. szept. 10-11.

  Időpont: 
  2016. 09. 10. szombat, 08h30 - 2016. 09. 11. vasárnap, 08h30
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Pomáz HÉV megálló MOL-kút melletti parkolójában
  Árpád Fejedelem útja
  Pomáz
  Magyarország
  47° 38' 31.092" N, 19° 1' 59.9664" E
  HU

  Fejléc

   

   

  „Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

  Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2016. szept. 10-11.
  1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

  Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOL-kút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út.

  Túravezető: Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

   

  Túraútvonal - Szombat:

  Pomáz, a Kliszadomb épített tájegyüttese – Csobánka, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, templom, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang

  A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.

  A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.

   

  Szeptember 8. Szűz Mária születésnapja és 12. Szűz Mária névnapja.

   Mária Országának a magyar nemzetnek kiemelt ünnepnapjai.  Túráinkat a Világ Győzelmes Királynőjének engesztelésül ajánljuk a magyar nemzet szellemi magára találásáért!

   

  2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

   

  Túraútvonal - Vasárnap:

  Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.

  Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott.

  A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak.

  Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.

   

  A túra előtti napokon már csendesítsd el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár.

  Ziribár napkelte

   

  Sík Sándor: Szél a Pilisen
  Lombringató erdőszegély,
  Lombringató, gondringató
  A Pilisen sikong a szél.
  Szabad-e ülni csendesen?
  Szabadon, széltől mentesen?
  Sikong a szél a Pilisen.
  Szabad-e élni rendesen,
  Mintha nem volna semmi sem,
  Se szél, se tél, se könny, se gond?
  A Pilisen a szél sikong. 
                                       Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

   

   

  A részvétel technikai költsége: 1000.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.

  Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk!

  Lábléc

  Jógakönyv

   

  Ujvárosi Csilla: Rovás jóga - Kozmikus jóga

  Mottó: „…mindenkor becsületére vált bármely nemzetnek, ha az tulajdon írásával élt és annak hasznát vette.” (Baranyai Decsi János bevezetőjéből részlet, amelyet Telegdi János Rudimentájához írt 1598-ban)

   

  Ünnepélyes diplomaosztó 2016

  Időpont: 
  2016. 07. 02. szombat, 14h00
  Esemény típus: 

   

  Szeretettel meghívjuk

  2016. Áldás havának – Sarlós Nagyboldogasszony napján

  Július 2. szombat du.  14 .00  órától

  Teleki-Wattay kastély –

  Zeneiskola

  Pomáz,

  Templom tér 5.

  Ünnepélyes diplomaosztóra és előadásra

  A végzős Szent István csoport ünnepélyes

  diplomaosztója

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Az ünnepség díszvendége

  Kovács Attila

  református lelkipásztor, őstörténet kutató

  Ünnepi program

  14.00 16.00

  Diplomák átadása és a Lélekigazító Műhely csoportjainak útravalója és

  ünnepi  műsora

  16.30-18.00

  Kovács Attila

  református lelkipásztor vetített képes előadása

  Isten a nemzet trónján

  Iráni utibeszámoló

  Lelkész úr néhány hete érkezett meg Iránból, ahol legutóbb az iráni nagykövetség

  meghívott vendégeként járt tanulmányúton

  A rendezvény díjtalan! Adományokat iskolánk és alapítványunk fenntartásához,

  köszönettel várunk és elfogadunk!

   

  „Süss fel Nap, fényes Nap!” Nap- és Fényhívogatók CD-n

   

  Süss fel nap

  Kedves Lélekigazítók, Barátok!

  Örömmel hirdetjük, hogy megjelent a gyermekdalokat és mondókákat tartalmazó CD különlegesség. 
  Számítanék az óvodában és iskolában dolgozókra, és azokra is akiknek valamilyen ismerősük dolgozik ilyen helyen. Minél nagyobb területen ismertetni kellene ezt a különleges hanganyagot, mert lélektanilag és szakmailag is remekmű készült. Minden gyermekes, kisgyermekes szülő figyelmét hívjuk fel a kiadványra a környezetünkben.
   
  Szeretettel:  Katalin

  November 11.

  Szent Márton (316-397)

  Népi időjóslás:

  „Márton-napkor ha a lúd jégen áll,
  Karácsonykor térdig sárban jár.
  Ha Márton napja ködös,
  zűrzavaros tél lesz,
  Ha pedig hideg, száraz tél.

  A Márton-lúd melle csontja
  Ha világos, hó lesz,
  Ha fekete, eső.”

   

  Dani Zoltán

  Időpont: 
  2016. 06. 11. szombat, 15h00
  Esemény típus: 

   

  Meghívó

  TRIANON UTÁN…

  Akiket nem feledhetünk –

  Korunk hősei

  Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola

  Pomáz, Templom tér 5.

  2016. június 11. szombat du. 15 óra

   

  A székely, aki lelőtte a „lopakodót”…

  DANI ZOLTÁN légvédelmi ütegparancsnok, nyg.ezredes előadása

   

  Az elmúlt évben iskolánk, a több országot is érintő „Vaskaputól-Vaskapuig” zarándoklaton nagy utat járt be. Ez alkalommal találkoztunk és ismerhettük meg házigazdáink jóvoltából Dani Zoltánt, akivel nem nehéz szívbéli barátságba keveredni… Ottlétünkkor, éppen egy éve tett meghívásunknak, most tesz eleget…

        

  Dani Zoltán székely származású nyugalmazott ezredese a korábbi jugoszláv, ma szerb fegyveres erőknek.

  Született: 1956. július 23. Székelykeve, Szerbia.

  17 éve már, hogy – 1999-ben – történelmi tettet hajtott végre a székely származású vajdasági magyar ember: Dani Zoltán. A világsajtót bejárta a hír, hogy Dani és katonái lelőttek egy F–117-es lopakodót. Szerbiában nemzeti hősként tisztelik, tettéről filmet készítettek. A hadseregben azonban hamarosan nemkívánatos személy lett. Ma pékséget üzemeltet Belgrádtól nem messze, egy Székelykeve nevű faluban. Dani Zoltán nyugalmazott ezredes 1978-ban kezdte katonai pályafutását. Egészen 2004-ig szolgálta Jugoszláviát, Kis-Jugoszláviát, majd Szerbiát. Megjárta Horvátország és Bosznia-Hercegovina csatatereit, de részt vett a NATO elleni háborúban is.

   

  Lebilincselő humorral, nemes egyszerűséggel beszél a történtekről, a RENDKÍVÜLI, AZÓTA IS FELÜLMÚLHATATLAN haditettről, és az utána alakult életéről…

  Tisztelegjünk együtt a hazaszeretet és a bátorság előtt!

   

  A rendezvényre adott támogatása az előadó utazási- és szállásköltségéhez járul hozzá! Köszönjük!

   

  BeJELENTkező

   

   

  BeJELENtkező

   

  Kedves Barátaim és Lélektársaim!

  Kedves Érdeklődök!

   

  Valaha az Idők mélyén egy kicsiny, de mindenre elszánt szellemközösség formálódott a Világmindenségben, akik különleges küldetéshez készülődtek. Olyan küldetéshez, amelyet már kiJELölt szellemtestvéreik is megjártak, vagy melyet az éppen soron következő küldöttek járnak. 

  Az elhívójuk, - egy, az égi hatalmasságok közül szólította őket, és ők készen álltak a JELEN LÉTRE. A jelen életre, a JELen valóságra, az impulzuson, a fényszálon való haladásra. De más lélek földreszállásától eltérően, ők vállalták azt is, hogy a  szív fényszálán folyamatosan vissza is csatlakoznak, közlekednek, folyvást JELEN lesznek.

  A földi élet és megpróbáltatásai olykor kihunyni engednek fényjeleket, impulzusokat, ezért azoknak, akik a JELEN maradnak, feladatuk a kihunytak pótlásáról is gondoskodni, az impulzusjeleket bővíteni. Mert aki a Világmindenség teremtés JELÉN van, az tudja és érzi ennek a folyamatnak a fontosságát és megtartó erejét.

  Kedves JELENLÉVŐK!

  Az új elhívó, az Égi Keresztszülő beJELENtkezett, tehát indítható az új csoport.  (Enélkül nem!)

   Várja azokat, akik lélekben már tudatalattijukban összekapcsolódtak vele, és várja, hogy a sorjázó feladatokat kiáraszthassa mindenkinek külön-külön saját szellemén, lélekhangján keresztül.

  Aki JELöltnek érezné magát, mert a sorokat olvasván megszólal a lelkében egy "ismerős hang", Égi Elhívója, akkor várjuk lélekközösségünkbe, szellemi harcostársnak, szakrális munkatársnak.

  Ha ilyen személyek JELEN vannak életedben, róluk tudomásod van, oszd meg velük a hívó szót!

   

  Szeretettel: Katalin

   

  2018. Új Kenyér havában,

  …mert Új Idők jönnek, Új FELhangok születnek, ehhez pedig fel kell öltözzük az Új Embert, ha az Új Földet birtokolni akarjuk…

  v. Joó Sándor m.kir. tüzér főhadnagy a Hadak Útjára lépett

  ...mert a vér nem válik vízzé,

  csak cselekedjél, bízzál, s higgyél,

  mert vannak még apák, nagyapák,

  kiknek nem roppanthatták derekát,

  kik a múltat Őrzik ott legbelül

  csak hallgasd őket csendben, emberül,

  s mikor a lelked a beszédben elmerül,

  s a múlt szava halkan rád terül,

  akkor vidd tovább a hírt, a tudást,

  s ne csak nézzed, de lásd,

  érezd, és tedd, és akard,...

   

  ...és vigyázz mindig az Ősi szóra,

  a mindent óvó tanítóra,

  és legyen benned méltóság,

  büszkeség, tartás jóság,

  mint Őseidben egykoron,

  mely átívelt korokon s határokon,

  és te is veted majd a magot,

  és nézed a messze-szemű csillagot,

  az égen ragyogó csodát,

  mely millió érzést fon át,

  s ha fentről meghallod apád, nagyapád szavát,

  te is őrökre érezni fogod földed

  illatát, földed szagát.

  És EMBER maradsz.

  (Szőke István Attila: Földed illata, földed szaga - részlet)

   

  Megszólíttattál...

  Valaki megszólított fentről, és magad sem tudod mit és miért keresel. Érzed és nap mint nap látod a változást magadban, az emberekben, a döntéseidben. A MIÉRT-ek idejét éljük és szinte semmire sem tudjuk biztosan a választ. Pedig az alapvető kérdéseket szükséges feltenned először, hogy MAGADHOZ TÉRJ:
  Miért születtem a Földre? Mi a célom? Honnan ered az ÉLET, AZ EMBER ÉS A TELJES VILÁGMINDENSÉG? Miért vagyok magyar?

  Ha ezzel tisztában vagy, már jó úton haladsz és a nagytól közeledsz a kicsi felé, míg meg nem érkezel haza, Önmagadhoz. Ha ismered a saját emberi küldetésedet, földi feladatodat, fizikai és szellemi mûködésedet, már csak egy lépés hogy jól érezd magad, gyógyulj, gyógyíts és ezáltal másoknak is adj belőle, amíg egy láncreakcióvá válik az egész és a magyarok betöltik a kozmikus küldetés minden szintjét. Ehhez sok lemondás kell, alázat és türelem. Az ego és a vágy, hogy valaki légy már nem fontos. Amíg önmagad tükörképében tetszelegsz, nem vagy a saját utadon, csupán körbejárod és messziről ízlelgeted. Az igaz magyar nem akar valaki lenni, nem akar másoknak megfelelni, nem akar több lenni, csak őszinte, igazságóhajtó, Istent és embert szerető Magyar Lélek.

  A Pilis mindenre megadja a választ, ha a megfelelő időben vagy a megfelelő helyen. Létezik egy harmadik pont, amely a tér-idő kapcsolódás feltétele: a Lelked rangja.

  Sok lesz a kísértés a letérésre, az elméd küzdelme önmagaddal, a fizikai és lelki fájdalom, az eddigi emberi kapcsolatok átértékelődése, a Hited megmérettetése, a felelősségtudat és a kitartás. A Küzdelem. De ettől leszel egyedi, győztes Lélek.

  A döntés a Te kezedben van, felejts el minden jövőképet, amely hátráltat vagy hamis.

  A nemzetnek szüksége van Rád, a Szent Korona „Felségeinek” erőrendszere alatt. Szellem- és Lélekgyógyító
  Aranyasszony csoport 2009.
  Pilis

   

      „Szép múlt vagyok, hitet adó
       Jelen vagyok, szétáradó
       Jövő vagyok, lélekszőttes
       Magyar vagyok,
       Örök győztes”

             Szőke István Atilla

   

   

   

   

  Hintalan László János előadása - Az őszi napéjegyenlőség - hagyomány és rítus

  Időpont: 
  2015. 09. 19. szombat, 14h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Teleki-Wattay Művészeti Iskola
  Templom tér 3.
  Pomáz
  Magyarország
  47° 39' 2.286" N, 19° 1' 10.4808" E
  HU

  Az évkör elkövetkező időszakáról szóló rítusok, hagyományok.

  Bővebben: hamarosan.....

  IdőSZERű gondolatok önmagunkról és a nagyvilágról.

  Időpont: 
  2015. 01. 29. csütörtök, 18h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Vödör bár
  Üllői út 109/C
  Budapest
  Magyarország
  47° 28' 50.484" N, 19° 5' 3.6312" E
  HU

   Joó Katalin előadása IdőSZERű gondolatok önmagunkról és a nagyvilágról címmel

  az Üllői út 109/C-ben - a Ludovikával szemben a Vödör presszóban.

  Kincses karácsonyi gondolatok a Pilisből - Szabó Andrea írása

  Kincses karácsonyi gondolatok a Pilisből
   
   
  „Menj bátran, minél mélyebbre az erdők közé. A fák alatt itt-ott látod még
  a harmatot, ahogyan megcsillan a fűszálak hegyén... Csak annyit érzel, hogy
  csodálatos. És megállsz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az
  angyalok észrevétlenül melléd lépnek, és kincsekkel töltik meg a szívedet.
  A legnagyobb kincsekkel, amik csak vannak az emberek számára:
  a *Jóság, a Szeretet és a Békesség.”
   
  Wass Albert: Mese az erdőről

  Adventre - 2014

  Advent!
   
  A készület misztériuma.
  Az elcsendesedés ideje.
  A lemondás és felajánlás ideje.
  A Belső Út, a Fény Útjának keresése.
  Az imádság és fohászkodás ideje.
  Az Ego, a Szabad Akarat általi labirintusból való kitalálás és kitörés lehetőségének ideje.
   

  Joó Katalin előadása Budán, a Böszörményi úton

  Időpont: 
  2014. 10. 30. csütörtök, 18h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Erste irodaház B épület
  Böszörményi út 24.
  Budapest
  Magyarország
  47° 29' 38.8248" N, 19° 1' 6.78" E
  HU

  v. Joó Katalin vetítettképes előadása

  Hétköznapjainak egyáltalán nem hétköznapi eseményei égen, földön és azon kívül - III. rész

  Előkészület a Szentföldi zarándoklatunkra

  Időpont: 
  2014. 11. 08. szombat, 14h00 - 19h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Pilis
  Kossuth Lajos u. 88.
  Pilisszántó
  Magyarország
  47° 40' 8.6628" N, 18° 53' 13.8336" E
  HU

   ELŐADÁSOK  a Szent István csoport nyílt napján

  Szántai Lajos, Joó Katalin, Chován Gabriella

  Molnár V. József és Hintalan László János előadásai

  Időpont: 
  2014. 10. 11. szombat, 14h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Pilis
  Kossuth Lajos u. 88.
  Pilisszántó
  Magyarország
  47° 40' 9.3252" N, 18° 53' 13.794" E
  HU

  Teljesség - Kiesés - Hazatalálás
  A szerves társadalom felé - III. rész

  Hintalan László János
  vetítettképes előadása

  2014. október 11. szombat
  Pilisszántó, Faluház, Kossuth L. u. 88.

  2014. Őrségi zarándoklat a mérleg havában

  Időpont: 
  2014. 09. 26. péntek, 06h00 - 2014. 09. 28. vasárnap, 20h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Őrség
  Magyarország
  HU

  Mérlegelő zarándokút az őszi napéjegyenlőség idején Mérleg havában

  2014. 09. 26-27-28.

  Mottó: „Alattam a Föld, felettem az Ég és bennem a Létra…”

  Remete Szent Pál csoport tanítási hétvégéje - Beiratkozás az induló csoportba

  Időpont: 
  2014. 09. 06. szombat, 16h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Faluház
  Kossuth Lajos u. 88.
  Pilisszántó
  Magyarország
  47° 40' 8.6628" N, 18° 53' 13.8336" E
  HU
  Az iskola szellemiségével, a lélekközösség tagjaival történő megismerkedés az induló csoport számára:
  2014.09.06. délután 16 óra.
   
   

  Könyvbemutató Csepelen - Az EGYség üzenete I.II.III.

  Időpont: 
  2013. 02. 08. péntek, 18h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  STOP Autósiskola
  II. Rákóczi Ferenc u. 184.
  Csepel
  Magyarország
  47° 25' 5.0556" N, 19° 3' 47.322" E
  HU

  Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 2/2

  Előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére

  Pünkösdi zarándoklat Felvidéken - 2014

  Időpont: 
  2014. 06. 07. szombat, 06h00 - 2014. 06. 09. hétfő, 21h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Felvidék
  Magyarország
  47° 9' 44.9784" N, 19° 30' 11.8944" E
  HU

  Pünkösd Felvidéken

  2014. június 7-8-9.

  Nyitra környéke, Mátyusföld, Zoborvidék, Tribecs ősi földjén, ősi szer-helyein

  Szántai Lajos

  Időpont: 
  2014. 08. 17. vasárnap, 14h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Faluház
  Kossuth L. u. 88.
  Pilisszántó
  Magyarország
  47° 40' 9.3252" N, 18° 53' 13.794" E
  HU

  MEGHÍVÓ

  2014. augusztus 17. vasárnap 14 óra

  Pilisszántó, Faluház   Kossuth L. u. 88.

  Szántai Lajos

  művelődés-történész előadássorozata

  Szent Korona, Szent István,  Nagyboldogasszony

  Előhang

  Volt egyszer egy ember, aki az ő háza udvarán oszlopot épített az ő Istenének.

  De az oszlopot nem márványból faragta, nem kőből építette,
  hanem ezer, meg ezer apró csillámló homok-szemcséből,
  és a homok-szemcséket köddel kötötte össze.
  És az emberek, akik arra járva látták, nevettek rajta
  és azt mondták: bolond.
  De az oszlop csak épült, egyre épült,
  mert az ember hittel a szívében építette az ő Istenének.
  És amikor az oszlop készen állott, az emberek még mindig nevettek
  és azt mondták: majd a legelső szél összedönti.

  És jött az első szél: és nem döntötte össze.
  És jött a második szél: és az sem döntötte össze.
  És akárhány szél jött, egyik sem döntötte össze,
  hanem mindegyik szépen kikerülte az oszlopot, amely hittel épült.
  És az emberek, akik ezt látták, csodálkozva összesúgtak
  és azt mondták: varázsló.
  És egy napon berohantak az udvarára és ledöntötték az ő oszlopát.

  És az ember nem szitkozódott és nem sírt, hanem kiment megint
  az ő udvarára és hittel a szívében kezdett új oszlopot építeni az ő Istenének.
  És az oszlopot most sem faragta márványból, sem nem építette kőből,
  hanem megint sok-sok apró homok-szemcséből,
  és a homok-szemcséket köddel kötötte össze.

                                                  Wass Albert

   


  A HIT aranyfénye
  Fotó: Vódli Zoltán   Remete Szent Pál csoport


  Megvilágosodás
  Fotó: Vódli Zoltán   Remete Szent Pál csoport

   

  Joó Katalin – Bitter Ferenc: IdőSZERű gondolatok - könyvbemutató

  Időpont: 
  2014. 06. 29. vasárnap, 17h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Faluház
  Kossuth L. u. 88.
  Pilisszántó
  Magyarország
  47° 41' 35.4948" N, 18° 53' 53.3004" E
  HU

  Tisztelettel MEGHÍVJUK

  2014. június 29-én vasárnap, délután 17.00 órai kezdettel

  Joó Katalin – Bitter Ferenc: IdőSZERű gondolatok c. könyvének
  amely „Az EGYség üzenete – Csak tiszta forrásból” c. sorozat
  ünnepélyes könyvbemutatójára
  4. köteteként látott napvilágot

  Tanítás 2014-re

  A 2014-es eSZTeNDő=iSTeNiDő gyakorlati próféciája

  Visszatekintés az IDŐben

  Mottó: „Miként a Nap és a Hold sem tud visszatükröződni a zavaros vízben, azonképpen a Mindenható sem tud visszatükröződni egy olyan szívben, amely az „én” és az „enyém” ideájától zavaros.” (Sri Ramakrishna)

  Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste

  Időpont: 
  2014. 03. 04. kedd, 18h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Miss Tee Teabolt
  Ady Endre u. 32. I.em.
  Székesfehérvár
  Magyarország
  47° 11' 34.2528" N, 18° 24' 14.7168" E
  HU
  Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste
  „Népek Krisztusa Magyarország!” 
  A Don-kanyar, a Kitörés és a német megszállás szakrális és őstörténeti vonatkozásai

  Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste

  Időpont: 
  2014. 02. 27. csütörtök, 18h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Márta panzió
  Bocskoroskúti út 1.
  Esztergom
  Magyarország
  47° 48' 7.2324" N, 18° 45' 6.1668" E
  HU
  Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste
  „Népek Krisztusa Magyarország!” 
  A Don-kanyar, a Kitörés és a német megszállás szakrális és őstörténeti vonatkozásai

  Sacra Hungaria, - a Magyar Szent Korona élő teste.

  Időpont: 
  2014. 02. 06. csütörtök, 18h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Széchenyi István Általános Iskola
  Újhegyi-sétány 1-3.
  Budapest
  Magyarország
  47° 28' 3.4212" N, 19° 9' 32.0616" E
  HU
  Sacra Hungaria, - a Magyar Szent Korona élő teste.
  „Népek Krisztusa Magyarország!” 
  A Don-kanyar, a Kitörés és a német megszállás szakrális és őstörténeti vonatkozásai.

  Farsangi jótékonysági táncház

  Időpont: 
  2014. 02. 08. szombat, 15h00 - 22h00
  Esemény típus: 

  Helyszín

  Közösségi ház
  Forrás utca 7/F.
  Pilisszentkereszt
  Magyarország
  47° 41' 35.4948" N, 18° 53' 53.3004" E
  HU

  MEGHÍVÓ

  Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, rokonait, barátait
  a Pilisi Szent Margit Alapítvány
  hagyományainkat és régi jó farsangi szokásainkat felelevenítő batyus

  FARSANGI JÓTÉKONYSÁGI TÁNCHÁZÁBA és MASZKABÁLJÁBA

  Bálanya: v. Horthy Éva asszony
  Fővédnök: v. Hunyadi László
  a Történelmi Vitézi Rend főkapitánya

  Jegyrendelés
  Farsangi rendezvényünkre - interneten keresztül is - előre megrendelheti jegyeit, ha kitölti az itt található megrendelő űrlapunkat.
  Kérjük itt adja meg azt az e-mail címet, amin Önt legkönnyebben elérhetjük.
  2 000 Ft-os támogatói jegyből db-ot kérek.
  Kérjük itt adja meg, hogy a belépőként szolgáló normál támogatói jegyből hány db-ot kér.
  5 000 Ft-os kiemelt támogatói jegyből db-ot kérek.
  Kérjük, hogy amennyiben Ön a rendezvény önköltségén felül is szívesen támogatná alapítványunkat, akkor ezt a jegyet vásárolja.

  Az Úr angyala…

  Az Úr angyala…
  Az Úr angyala köszönté a szép Szűz Máriát,
  És a méhibe fogadá az ő áldott, Szent Fiát.
  Üdvezlégy Mária, kegyelemvel teljes,
  zÚr vagyon teveled.
  Áldott vagy te az asszonyok között,
  És áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus.
  Asszonyunk Szűz Mária, Istennek Szent Anyja,
  Imádkojzál értünk bűnösökért,
  Most és halálunknak órájánd, ámen.

  „Tükröm, tükröm, mondd meg bátran…”

  „Tükröm, tükröm, mondd meg bátran…”

   

  Soha olyan fontos nem volt még a tükörbe néznünk, mint most.
  Soha olyan fontos nem volt még, hogy az emberiség tükörbe nézzen, mint most.
  Az önvizsgálat és a lelkiismeret tükrébe, Jézus tükrébe.