A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Az IDŐTLEN IDŐK ÚTJA

Időpont: 
2017. 04. 29. szombat, 06h00 - 2017. 05. 01. hétfő, 20h30
Esemény típus: 

Helyszín

Pomáz
Magyarország
HU

 

Az „IDŐTLEN IDŐK ÚTJA”

Piramistúra Boszniába a piramisok völgyébe

2017. Kikelet havában, április 29-30. május 1.

 

 Piramisok    Kőgolyó

 

 

 

 

 

 

 

Boszniában a Piramisok völgyében dr. Semir Osmanagic amatőr kutató, óriási szellemi- és anyagi erőket fektet az egyéb, de különösen a Nap piramis alatti vizes alagút feltárása érdekében, amelyről már tudjuk, hogy különleges és hatalmas gyógyító energiákkal rendelkezik, köszönhetően a piramis térformájának, az oktaéder szakrális geometriájából adódó térrezonátori rendszerének, az alagút agyag/kerámia konglomerátumaiba rejtett intelligens kristályoknak és a rendezett csatornában folyó víznek.

 

„Hamarosan útra kelünk, lelkünket az Időtlen Idő szárnyára veszi és elrepíti a végtelen téridőbe.  Ezért ez az út, rendkívüli és időn kívüli lesz, az út folyamán nem lesz az IDŐnek szerepe... Az emberi elme számára felfoghatatlan az Idő mélysége, ennél fogva mindazt, ami ránk vár, lelkünkkel érintsük meg, ne az eszünkkel, - bár az ész is álmélkodni fog a látható bizonyosságokon.” (Katalin)

KerámiakőProgram:  Zavidovici, a világ legnagyobb kőgolyói - Visoko, Ravne alagút és gyógyító helyei -Tumulus - Piramisok völgye a piramisokkal, és az egyre bővülő feltárások helyszíneivel, valamint további izgalmas és rendkívüli látni- és érzékelni valók egy különleges civilizáció ősmúltjából - Sarajevo, Bogumil kőemlékek – a török és magyar városrész (csak abban az esetben, ha a program időbeosztása engedi). A program sorrendjében változás előfordulhat!

 

 

 

Általános tudnivalók

 

Indulás: 2017. 04. 29.-én szombaton reggel 06:00 órakor, Pomáz HÉV-megálló, MOL-kút melletti parkolójából bérelt autóbusszal. A reggeli csúcsforgalom elkerülése végett szükséges a korai indulás!!!

Budapesti megállók:

06:30. - Battyhány tér – budai alsó rakpart

07:00. - Budaörs - Agip kút.

Visszaérkezés: 2017. 05. 01.-én hétfőn, a késő esti órákban

Útvonal: Az M6-oson haladunk Dél felé, Udvar – Eszék irányban lépjük át a határt. Az ÉRVÉNYES személyi igazolvány kell a határátlépésnél!! Készítsetek az okmányokról fénymásolatot.

 

Elszállásolás: 3 csillagos hangulatos szállodában 2 ágyas kényelmes, fürdőszobás szobákban.

Saját költőpénz (Euró) mindenkinek egyéni igény szerint, (mosdók, souvenir, vacsoránál italfogyasztás, stb.).

 

Ajánlott: A piramisokhoz és az alagútban kényelmes, utóbbiban vízálló túracipő. Több piramis tetejére is felmászunk. Az alagútban az aljzat VIZES! Kb. 14-16 Cfok körüli belül a hőmérséklet. Az időjárásnak megfelelő kényelmes ruházattal készüljetek, Nap-, vagy esővédő sapka, kendő, esőkabát, vagy széldzseki, pulóver, fényképezőgép, elemlámpa, legyen.

Az út első napjára ajánlatos elegendő úti elemózsiát, innivalót hoznotok, ezen kívül célszerű magaddal hozni még némi tartós, száraz élelmet, a további napokra, mert „utasember megéhezik…”. Ez utóbbit mindenki saját igényeihez és szükségleteihez igazítsa.

 

FONTOS TUDNIVALÓ a gyógyító piramisvíz vételéhez legjobb, ha van csattos, vagy nagyon jól záródó barna, vagy zöld színű ÜVEGed. (nem műanyag!!!) Hozz magaddal alufóliát, hogy még abba is belegöngyöld.

 

Részvételi díj: 200 Euró, mely tartalmazza a 3csillagos szállodában a 2 ágyas, fürdőszobás kényelmes szállást, a rendkívüli tájjellegű ízekkel gazdag és bőséges félpanziót, az Archeológiai Park minden helyszínére szóló összes belépőjét, az idegenvezetési díjat, a piramisok közötti transzfert, (mivel a piramisok helyszínét a nagybusz nem tudja megközelíteni) és egyéb technikai költségeket - valamint 25ezer Ft útiköltség. A speciális idegenvezetőt külön nekünk, maga Semir Osmanagic jelölte ki.

Jelentkezés telefonon, vagy villámpostán.

A teljes összeg befizetési határideje: 2017. április 27. – LAST MINUTE

 

A jelentkezéseket és a befizetéseket kérem felelősen kezelni, mert előre lefoglaltuk a szállást, amit akkor is ki kell fizetni, ha nem vesszük igénybe! Ezért nem áll módunkban visszatéríteni a korábban már befizetett összegeket. Akinél bármilyen probléma jelentkezne a befizetés után, kérjük, gondoskodjon maga helyett másik résztvevőről, hogy ne érje kár.

 

Szeretettel: Katalin

 

 

    A programban minden információ részletesen megtalálható, akinek még ezen kívül kérdése lenne, hívjon, hogy megbeszéljük.