A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Készületi Nagyhét

Hetet alszunk, amíg feltámad a Fényszülött, világra édesdedik a Napded.
A Nagyhét készületi ereje szinte kézzel fogható fénysűrűsödésben érezhető. Aki a tiszta, hittel élő szeretetet éli és teszi, így érzi. Jelentkezhet ez a többlet energia fáradságban is, de ez egy derűs, békés fáradság, mert tisztító, gyógyító fénytöltéssel érkezik. Akinek a kórházban infúziót adnak, az is egy kicsit fáradtabb, a „lecsorgás” alatt általában alszik, szendereg, „nyugton” van. Ehhez hasonló állapotot érezni. A „mindenórás” várandós édesanyák is ilyenkor már csendesebbek, elmélkedőbbek, hiszen már megvan minden, ami a baba érkezéséhez szükséges, már nem kell vásárolni, beszerezni, - minden a helyén van, az édesanya „nyugton” van, befelé figyel, hallgat, várja és meg is hallja, meg is érzi az érkező indulás jeleit. Aki így vár, annak érkezik Máriától, Máriából a Kegyelem, a Béke, az Öröm, a Megnyugvás, hiszen ilyenkor mindenki egy kicsit várandós édesanya, vagy várandós édesapa. Már pedig nem lehet egyetlen újszülöttet sem ricsajban, zűr-zavarban, felfordulásban, koszban, rendetlenségben várni… Hiába van gazdagon terített ünnepi asztal, ha szőnyeg alól kidudorodik az odasöprögetett szemét… Elfelejtjük, hogy a Királyok Királyát várjuk…? A Koronánk Királyát?
Különleges Időben, a feladatok is különlegesek. Fordul a Nagy Napév, a küszöbön torlódunk, ágaskodunk, nyúládozunk a Kilincs után, próbálgatjuk a kulcsunkat a zárba… Vajon jó helyen állunk egyáltalán, jó ajtót próbálunk nyitogatni…? Biztos, hogy megvan a kulcsom, biztosan a jó kulcsot próbálom a zárba…? Egyáltalán zárva az ajtó, és van ajtó…? Megannyi kérdés, megannyi bizonytalanság.
Minden, amit MOST teszünk, - hiszünk, érzünk, gondolunk, lelkünk leendő állomáshelyét készíti elő, a földi élet utáni első állomást. MOST kapunk kiemelten próbákat fizikai-testi síkon és lelkiekben egyaránt! Aki a próbákat kiállja, elindulhat az Égigérő fán, hogy elnyerje királyságát, megkaphassa koronáját. De a próbákig is el kell jutni. Még a próbákhoz is méltónak kell lenni, hisz a próba, az maga az ÉLET. Arra pedig alkalmasnak, „életrevalónak” kell lenni.
Aki nem így várakozik, s lelkében nincs a kitörő öröm gyümölcsérlelő szerelmetes szorítása, az olyan, mint a kiszáradt fa, amelyről az Evangélium ír, amelyet Jézus halálra ítélt.
Az Új esztendőt, vagyis a Fény születését, - mert őseinknél a Gergely naptár bevezetése előtt ez a nap (dec.21.) volt az Újesztendő kezdete, - csak gyümölcsérlelő engedelmes alázattal (mint Mária) és szerelmetes hittel munkálkodó buzgalommal (mint Jézus a KeReSZTeS, a kereszt ős) lehet és szabad megkezdeni, - csak így érdemes! Minden más érzés, szándék és törekvés akadályokat, gátakat és szakadékokat valósít a szabad akarat és az ego közreműködésével. A spirituális ego, mint Lucifer pedig elszabadítja Mennyországnak látszó Poklot. Megvalósulnak és testet öltenek, szó szerint testté válnak, a rossz gondolati entitások, elementálok, lárvák, férgek, és szó szerint eléd állnak, hogy - ha csak akkor hiszed, ha látod, hát akkor – itt vagyunk! Csak idő kérdése…!
Máriává és Jézussá kell váljunk egyszerre, - úgy, mint a várandós Mária, - hogy átélve, átérezve, megértve meg is élhessük a Misztériumot. Már nem szemlélődhetünk kívülről. A Nagy Égi Játszma részesei vagyunk Szent Mihály seregében, egyszerre szülő és születő állapotban. Ezt az állapotot pedig csak Márián keresztül érthetjük, érezhetjük és élhetjük meg. Vele, Benne és általa!
Mária várakozása és a Fény földi életre készülő besűrűsödése által rendkívüli kegyelemben részesülhetünk a Készület utolsó kozmikus pillanataiban. Mária kiáradása kézzel foghatóan érezhető, hisz soha nem akkora a szeretet, mint most a gyermekvárás idején. A Szűzanyaság gyermekváró, születésre készülő Misztériuma csodákra képes. Mária most mindent megad, és szinte azonnal. MINDENT! KÉRD! Zarándokolj el Máriához valahová a szabadba, térdelj le, imádkozz és kérj! De felelősséggel kérd! Gondold meg mit, és miért! Szerelmet, pénzt NEM, csak szeretetet, gyógyulást, tisztulást, munkát, feladatot, megváltást, jóváírást. Tudd, hogy addig nincs égi adomány, amíg nem hozol áldozatot, nem gyakorlod az alázatot, nem teszel felajánlást és nem járod meg a mélységet. Gondold és éld át Mária sorsát, a szálláskeresőét, a menekülőét, a bebocsátást kérőét… Csak úgy, nem jár semmi! Amíg kötelességedet nem ismered fel, alázattal nem kezded végezni, addig nincs jogod a bőség asztaláról venned. Amíg nem ismered fel, hogy csak „Szentvilág Úrjézus Krisztus szent asztaláról” táplálkozhatsz, és össze-vissza járkálsz a mozgó büfében, addig vagy éhen maradsz, vagy gyomorrontást kapsz.
A Készület idejében mondott Örvendetes olvasó, a Fehér rózsakoszorú segít a rendeződésedben, az Útra találásodban, az Úton maradásodban, vagy az Útra visszatalálásodban. Fogj hozzá! MOST! MA ESTE!
Hallgatózz ki az éjszakába… Csend van… Éjfekete, dermedt, mélységes csend… Várakozás… Szent Mihály mér…
Szent Mihály mér és könnyezik, mert tudja és látja, mekkora a vesztesége, hányan adják magukat áldozatra, de nem Isten, vagy a Haza oltárán, hanem a Sátán virtuális látszatoltárán, ahol nem az önkéntes áldozatnak és az önfeláldozó alázatnak van szerepe, hanem a „valósítsd meg önmagad” szédítő banji-jamping halálugrásának. Szent Mihály tudja, hogy serege nagy veszteséget szenved ezekben az időkben, mert aki nem tudja a sereghez tartozás felelősségét érezni, és eszerint fegyelmezetten tenni a dolgát, aki ez időre még mindig nem tud különbséget tenni isten és a sátán között és a hamis próféták mézes-mázos pókhálójába esik mint az ostoba légy, az – hiába ért el már az idők folyamán ebben a seregben magas tisztséget, az - az önfeladás és önfeláldozás hiányában elbukik nemcsak szellemi, hanem fizikai szinten is. Csak idő kérdése…!
A 2013-as, 6-os számmisztikájú évben Jézus évében, a Hit évében, a Szent Korona évében, Szent István évében, a legnagyobb próbát kellett teljesíteni minden egyes embernek, alázatból, hitből, önfeláldozásból, engedelmességből, erényességből, erkölcsi tartásból, szeretetből, megbocsátásból, tanulni és tudni vágyásból, emlékezésből. Csak abból vizsgáztunk, amiből Jézus a kereszten, és amire megtanított és felkészített bennünket. Most megszületik és eljön, szembenéz velünk, emlékeztünk-e és megtartottuk-e a Tanítást. El kell gondolkodnunk és felül kell vizsgálni minden élethelyzetünket. Azt is amit elszenvedtünk, és azt is amit elszenvedtettünk másokkal! A Nagy Számadás és Számvetés ideje érkezett! Elérkezett…!
A Jelek itt vannak!  De ne a jelek miatt tedd a dolgod, hanem azért, mert szívedben megszólalt az Égi Hang, az Élet lüktetése, a Születő Gyermek szívdobbanása. Vajon hallod-e? Hallanod kell, mert érted lüktet, neked dobol, téged ébreszt, téged gyógyít.
 
Áldó szeretettel: Katalin
2013. Álom havának Készületi nagyhete első napján kedden Nagyboldogasszony, Szülőboldogasszony, Kedd Asszonya napján

Egy