A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Az EGYség üzenete V.

AJÁNLÓ

 

Mit jelent az, hogy Vízöntő? Jelen élethelyzetünk=jelen Ítélethelyzetünk, mert bizonyos kikerülhetetlen és együttesen jelentkező kozmikus hatások révén, folyamatos mérlegelés alatt állunk. Teremtői ciklusváltásban vagyunk! „Ilyen Idők nem voltak és nem lesznek!”

A misztikum és a szakralitás eredendő párossága öröktől fogva jelen van a magyarság életében. Amit Hunor-Magor, vagy szent királyaink-pálos generálisaink kettőssége képviselt - most is jelen van. Ez a szakrális kettősség a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő! Amikor a Kárpát-haza keresztre feszítése volt a cél, a Habsburgok a Szent Korona megrongálásán keresztül kezdtek hozzá. Most az emberi Szellem trónfosztása a cél, így amikor emberi-szellemi magunkra találásunk, mintegy „újraavatódásunk” és „újjászületésünk” kikerülhetetlen ideje köszöntött be, akkor ellenségeink - az avató zárókövet, a Pálos Keresztes Követ vették célba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a könyv csokorba gyűjti a Pilisről, a pálosokról és beavatási regulájukról a megismerhető adatokat és így bepillanthatunk az ősi beavatási misztériumokba is, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson az Ébredéshez, és főleg megértést adjon ahhoz, hogy magyarnak lenni nem származás, nyelv, hanem magatartás kérdése… Magyarnak lenni, annyi, mint szakrálisnak, vagyis tudatosnak, vagyis avatottnak lenni. Ezért a támadásokra és a rendkívüli kozmikus időpillanatra való tekintettel – az iskolánkban történő beavatásokra vonatkozó titoktartásunkat feloldva, néhány - a Pálos Keresztes Kő szellemiségében fogant és látomásban érkezett magas szintű révülést is kivételesen közreadunk. Mindezt abban a biztos tudatban, hogy ezeknek a hollós-pálos értékeknek olvasása, átélése, „megutazása”, olyan szellemi kisugárzást eredményez, ami új özsébi tűz- és fénylátomásokat indít el az egyénekben, a családokban és a közösségekben egyaránt, megfutamodásra késztetve a sötétséget, mert - óvni kell az „Életet a Szívben!”

v Joó Katalin

 

 

 

 

A kötet ára: 10 000Ft