A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

Az EGYség üzenete I-II-III-IV.

Könyvajánló

Az EGYség üzenete I. - Gyógyító könyv
Az EGYség üzenete II. Csak tiszta forrásból 1. rész - Nimrud útján
Az EGYség üzenete III. Csak tiszta forrásból 2. rész - Szent Imre vezetésével

Író és szerkesztő: v. Joó Katalin

Mottó: „A magyar - a Tudást, mint Szakrális Égi Tant vivő és átadó, tanító és gyógyító közösség neve.
A magyarság nem faji kérdés: lélekminőség és jellem.”
 „A magyarság magában hordozza az elnyert kozmikus beavatás titkát, mert képes összehangolni az öntudatát a magasabb kozmikus értelemmel. Birtokolja a kulcsot, tehát ki tudja nyitni a zárat.
 A kulcs ahhoz kell, hogy lélekben megnyíljunk. A kulcs a – SZERETET.
Enélkül nem TÁRul fel a kapu, nem nyílik meg a TÉR.” (Katalin)

Az első kötet célja segítségnyújtás - a korszakváltó időszakra vonatkozóan - jelenkorunk és hétköznapjaink rendkívüli próbatételeinek megértéséhez. Hasznos tanácsokat és útmutatást ad a nehézségek elhárításához, kivédéséhez, mindezt felmenőink évezredes tapasztalatára alapozva, a mindenkori kritikus körülmények és élethelyzetek közötti hittel, hitben való túlélés, átélés bizonyított eredményességével.
A második és harmadik kötetek, pedig - mintegy alaptankönyvként - a magyarság eredetéről, genetikai, származástani múltjáról, és szellemi indíttatásunkról ad bizonyítást.
Számos - a magyarság eredetét, múltját kutató - magyar és külföldi tudós munkáiból összegyűjtött esszencia, közel 2000 képpel és térképpel, amely egyszerű módon teszi befogadhatóvá nagyszerű múltunkat, nemcsak egyes kortörténelmi időszakokra és részekre kitérően, hanem teljességre hatóan, párhuzamot vonva a mai, mindannyiunkat érintő eseményekkel. Történelmünk olyan eseményeit és összefüggéseit tisztázza, amelyre most nagy szüksége van a tiszta fejjel gondolkodó magyarságnak, mert a végidők zűrzavaros és irányított szellemi áramlatai között a tisztánlátást segíti elő.
Ősi múltunkból adódóan szerves műveltségünkre építve tisztázza az elnevezések és történések jelentését, szakrális, szellemi tartalmát, ezáltal felhívja a figyelmet az ártó, rontó, lelki tévutakat kínáló „ócsított” spiritualizmusra, felragyogtatva szentjeink dicsőségét.
A magyarság fényét, küldetését mutatja be akkor, amikor erre ismételten a legnagyobb a szükség, ebben az identitászavaros, nemzetet bontó, testet – lelket - szellemet betegítő liberális, lélekromboló világban.

Igényes kivitelű keményfedelű kötetek együttesen A/4 formátumban több mint 800 oldalon.
A könyvek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.
Megrendelhető közvetlenül a szerzőtől, postai utánvéttel is: jooszellem@gmail.com, tel: +36 20/221-68-10

A kiadó - a Pilisi Szent Margit Alapítvány – további kiadványainak megjelentetésére támogatást elfogad, pénzbeli vagy a céljai elérését segítő szolgáltatások felajánlásával.

Adószám: 18223622-1-13 Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013

 

Egy