A Szent Korona Őfelsége

A Mindenséggel mérd magad!

2017-es év gyakorlati próféciája

A 2017-es év gyakorlati próféciája – a Nap és a Halak/Kakas éve

Kitekintés - várva a „Kakasszóra”

 

Visszatekintés az IDŐ-ben:

Még mindig a Mars – Vízöntő hullámain evezünk, hiszen az igazi csillagfordulási újesztendő, az soha sem a szilveszter – szélvésztér ideje, hanem mindig a Kos havában lévő robbanás, életkeletkezés, Gyümölcsoltó Boldogasszony időszaka. Minden, akár terhelő, akár gyógyító rezonancia és kozmikus folyamat, az tehát tavasztól tavaszig tart. Minden tanítványom előtt ismert az „Életfázisok, és az ítélőszék” tíz éves ciklusának szellemi üzenete. Ez a 2007-ben kapott szellemi prognózis és úgynevezett jövőbe látási tanítás, amit megkaptam, 2014-ig szól. 2014-ben aztán „gyakorlati próféciát” adattak át velem a Szaturnusz – Ló évére vonatkozóan, ami „Az EGYség üzeneté”-nek a 4. kötetében olvasható. 2015-re úgyszintén átadtam előadás keretében és nyomtatásban is a kapott tanítást. Egyedül a tavalyi évre, 2016-ra nem írtam le szándékosan - annak dacára, hogy megkaptam idejekorán, - mert olyan mérvű, úgymond kétségbeesésre hangolta volna az embereket, hogy azt nem vállaltam fel. A csoportoknak elmondtam, és minden úgy igazolódott be, ahogyan azokat elmondtam. És bizony ennek a le nem írt, de nagyon komoly próbatételekkel megélt, és igen - igen keserves, és mindenki számára nehéz Vízöntő teljes áttisztító és kitisztító zuhatagából, nagyon kevesen tudnak épkézláb kimászni. Mindezt nehezítette még a Mars bolygó tüzes eleme, a Vízöntő levegős eleme, ami anyagi mondanivalójában a paradoxonból adódóan még vízzel is tetőződött.

ITT és MOST - egy olyan kozmikus időszakot élünk meg, amikor még haladékot kaptunk. Keresztelő Szent János próféciájával ellentétben Jézus nem abban a minőségében jött el 2000 évvel ezelőtt, mint ahogy Keresztelő prófétálta, mert még haladékot kaptunk. Mert még megváltott bennünket. Még nem jött égetni/tűzzel keresztelni, hanem szép csendesen végig ment a Golgotán és meghalt érettünk, hogy megváltson bennünket. Az igazi keresztelői prófécia: „hogy jön majd, kinek a saruszíját megoldani nem vagyunk méltó, és Én vízzel keresztelek, de Ő majd tűzzel és a Szent Lélekkel fog.” … ez, - most van. És ez a 2016-os évre vonatkozott. A Mars bolygó tüzes rendszere, tüzes energiája, a Vízöntő teljes megfoghatatlan levegős, de mégis tisztító-tűzszerű, Vízözön- és Özönvízszerű, teljes át– és kitisztító áradásával spékelve, teljes egészében, azt a fajta megtisztulást eredményezte minden ember számára, kinek így, kinek úgy, - ami alól senki, de senki nem lehetett és nem is volt kivétel. Ezért érzékeltük olyan nagyon nehéznek az esztendőt, ami nyilván most is hat, habár fogyóban, de azért március 21-24-ig még bőségesen tartogat igen kellemetlen meglepetéseket. Bőségesen…

Ha úgy hagyom magam úsztatni az árral, hogy nem jelölöm meg az igazodási pontokat, az őrtornyokat, a világító tornyokat, ha nem kapaszkodom meg az elhívóm kezébe, ha nem veszem komolyan a reggeli és az esti lelkigyakorlatokat - a reggeli megébredést, hálaadást, áldáskérést ételemre, italomra, érzéseimre, gondolataimra, családtagjaimra, mindenkire, akivel találkozni fogok, s legfőképpen azokra, akik ellenkező, ellentétes nézetekkel fordulnak felém, - bizony baj lehet, és lesz is. Ezért rendkívül fontos. És ugyanígy este nagyon fontos mielőtt elaludnál, hogy hálát adj mindenért, ami aznap történt, legfőképpen a rosszért, a kellemetlenért. Meg kell bocsájtani mindenkinek, akivel aznap bármilyen vonatkozású problémád volt. Bocsánatot kell kérni, és meg kell bocsájtani. Bocsánatot kérni a legnehezebb, de szellemben semmi sem lehetetlen, és a bocsánat sokkal hatékonyabb. Áldást kérni az éjszakádra, kérni a szellemed, hogy ne küldjön nehezítő álmot. Elmondani az esti imát, mert ezekkel az ősi imákkal - amit mindannyian tudtok - óriási, azonnali friss védelmet készítesz. Vigyázni kell a testedet, várni kell a lelkedet, és igazítani kell a szellemed, hogy a nyugodt álmod meglegyen, és ne legyen testfoglalás – rosszindulatú lélek testfoglalása.

Komoly időket élünk. Az ártás és a rontás soha ilyen mérvű nem volt, mióta a Teremtés elindult, mint most. Kiváltképpen a reggeli és esti lelki gyakorlattal meg tudsz előzni, el tudsz hárítani, ki tudsz kerülni, gyengíteni tudsz saját magaddal szemben érkező ártásokat, rontásokat és támadásokat. Este pedig nyilván le kell oldozni magadról, meg kell tőle szabadulj, ki kell oltsd, hogy ne terhelje az éjszakádat. Bőven áthat még március végéig, mindaz, ami egy tüzes és egy levegős, mégis vizesnek tűnő jegyből fakadó robbanásszerű állapot. Ha a tűz és a víz egymásra hat, akkor tudjuk, hogy milyen fizikai-kémiai-biokémiai, és főleg energetikai, szellemi történések keletkeznek, és jönnek létre. A teremtés két alapeleméről van szó, nem fogjuk megúszni, hogy vibrációkkal és mindenféle váratlan robbanásszerű eseményekkel nem fogja végigkísérni az évet. És miért?

2017                                                                                                              

Először is egy hatalmas váltásnak vagyunk tanúi. Egy 36 éves Mars-hatású időciklus vált egy 36 éves Nap-hatásra. Ráadásul Nap-évvel, és 1-es számmisztikával, 2+0+1+7=10=1. Nap-évünk lesz bolygó szempontjából (bár ugye a Napunk csillag), és csillagkép szempontjából Kakas/Halak éve lesz. A kakas fénymadár, hozzá sorakozik a hollóhoz, a főnixhez, a hattyúhoz, a galambhoz. Hisz a fény hírnöke, azon kívül „kakasszóra a gonosznak vissza kell takarodnia”. Éjfélkor, amikor rés nyílik az időn és csillagkapuk nyílnak, és különféle kapuk nyílnak, a gonosz szabad utat kap. Törvény szerint. Ez az esztendőnk, amit nagyon várunk a Nap és a Halak/Kakas éve lesz. És ha arra gondolunk, hogy mit mondtam az előbb, és miért lehetséges ennek az intenzív, robbanásszerű vibrációknak a jeleit, hatásait érezni ebben az esztendőben, az azért logikus, mert a Napban ugyanilyen folyamatok zajlanak. Amikor napkitörésről beszélünk vagy napszélről beszélünk, akkor hasonló folyamatok zajlanak (Mars-tűz, Vízöntő-levegő). Ezek a folyamatok tehát ebből a szempontból kompatibilisek egymással, ahogy fent, úgy lent. Tehát várható volt. Készülj föl rá, védekezz. Nagyon fontos lesz ebben az esztendőben a lélekigazításod, a lelkiismeret aranytükre, a szkíta önkontroll-gyakorlatok.

A Keresztelők Égi Útlevelébe külön fel van írva! Ráadásul a Nap okán ezt ki se lehetett volna kerülnünk, mert a szkíta tükör maga a Nap tükre. A Napban hasonló folyamatok zajlanak. És azért fontos mindezt tudni, mert mi a Nap népe vagyunk.

Jó lenne, ha újra ránk sütne a Nap…, de azért tennünk kell, és főleg olyan dolgokat kell tegyünk, hogy mindaz, ami hatványozottan, kozmikusan hatást gyakorol a Föld bolygóra, nekünk kell a mi mágikus képességünkkel, tudásunkkal, munkálkodásunkkal szükség esetén erősíteni, vagy szelídíteni, de mindenféleképpen harmonizálni. Ebben az esztendőben nem lehet ölbe tett kézzel ülni. Ha valaha fontos volt a munkálkodás, akkor az most, kiváltképpen az. És milyen érdekes: a tavalyi évben milyen munkánk volt? „Kakasszó”. Egész évre kiterjedő munkálkodásunk volt a Kakasszó. Ebben az évben jócskán hat még a Mars tüze, de már érvényesül a Nap fénye-tüze is, és a Vízöntő áradása. Ez egy nagyon komoly kozmikus hármas erő, mágikus hármasegység-egyhármasságban megmutatkozó erő, de ez egy, 2:1-hez arány. Tehát nagyon fontos a harmonizálás, nehogy túlsúlyba kerüljenek a tüzes dolgok - mert tudjuk, hogy a Nap népe köldökcsokor által vezérelt és a robbanásos indulatok kiáradása jellemző a magyar habitusra, tehát nagyon kell vigyázni. Nagyon kell vigyázni önmagamra, a környezetemre, és az általam felügyelt terület minőségére, tartalmára. Mert hisz tudjuk jól, hogy polgárháborúra hajaz a háttérpolitika - jó régen. Ha az elemek rendszerével megvizsgáljuk ezt az esztendőt, akkor - kérem szépen, soha jobbkor…! A háttérhatalmak anyagi és kozmikus erői készen áll ahhoz, hogy végre valami legyen. És hát nagyon komoly problémák vannak az államháztartásban. „Tehát vigyázó szemünket hazánkra vessük.”. Nagyon figyelnünk kell. És ha vesszük azokat az ismereteinket, amit Gabi szépen a fejünkbe ütögetett kiskalapáccsal, akkor azt tudjuk, hogy a Kakas népe a francia. Nekik pont semmi jót nem köszönhetünk. Csak rosszat. És ha netán, ez a Kakas év megint valami féle politikai háttérszelet adna, akkor semmi jóra nem számíthatunk. Figyeljünk, de nem biztos, hogy ez a franciáktól fog jönni, lehet, hogy a csendes társtól: a déli szomszédainktól (délben tombol a Nap-erő a legerősebben!). Táj- és területgyógyítással minden tetten érhető.

A Nap népére a Nap évében rá fog sütni a Nap, de lehet, hogy bombabiztos láthatatlanná tévő köpönyegben kell elé állni, hogy megvédjük magunkat is és a beavatatlanokat is az ártó hatásaitól. Nem jövendölök katasztrófát, de ezeknek a lehetősége fennáll. Többféle értelemben is fennáll: nem csak szellemileg, hanem sajnos fizikailag is. A fizikai szintű dolgok a Föld bolygót és az embereket is beleértve számosak lehetnek. Mert ha van egy túlizzás, egy túlmelegedés, egy túlhevülés, egy túlrobbanásos helyzet, ugye a Nap és a Mars hatására, akkor bármire számíthatunk. Mindenképpen jelentős számú tűzesetre. A Magdalai Mária csoporthoz indulása után nem sokkal hozzákapcsolódott Csontváry szelleme. Utána az Égi Útlevelükből kiderült, hogy nadírjukon (talppontjukon) a „Pictor” áll.  Ebben az esztendőben (2017) megtörtént már egy tüzes, égéses katasztrófa a Szinyei-Merse Pál (szintén festő) gimnázium diákjaival. Nagy figyelmeztetés=csoportkarma, csoportvállalás, tisztítótűz! Egyben felhívja a figyelmet arra, hogy aprólékosan tanulmányozzuk Csontváry alkotói, szellemi mondanivalóját, életének mozzanatait, mert ennek az évnek a mondanivalóival párhuzamokat fogunk találni, különösen a bolygóhatások vonatkozásában.  Budaörsi gyógyszergyár; autók öngyulladása, elektromos vezetékek szakadása; lakóépületek kigyulladása, stb. (későbbi, az előrejelzéseket igazoló bejegyzés)

Ha ott van, hogy szól a Kakas, mert mindjárt váltás történik az éjszaka és a nappal váltásában, akkor ezek mind idegtépő pillanatok. Ezek nehéz pillanatok. A fény és az árnyék küzdelmében, a fény, sötétség feletti győzelmének kritikusan izgalmas, feszült pillanataiban. Amikor azt gondolnánk, hogy most fellélegezhetünk, pont akkor kell a legéberebbnek lenni. A Keresztelők csillagképében karakteresen jelen van az éberség. A tavalyi „Kakasszó” munkálatoknál a mottó az éberség volt. Tisztán éreztem, hogy milyen feladatokat kell előre elvégezni, de már erre az esztendőre vonatkoztatva is.

A túlizzás, túlrobbanás lázban tud megnyilvánulni, lázas betegségekre számíthatunk. Igen heveny, igen gyötrő, gyors lázas betegségekre, gyulladásokra. A láz egy öngyulladás tulajdonképpen. Vigyáznunk kell, mindenféle „tűzrakással”, nemcsak kandalló esetében, hanem a szívre, az érzelmekre is gondolok. Nem lehetsz felelőtlen! Nagyon körültekintőnek kell lenni! És minden olyan gondolattól, amitől aztán öngyulladsz, vagy mást meg/felgyullasztasz, vagy esetleg hideg ráz/rázatsz, - szabadulj meg! Megszabadulni ezektől ebben az időszakban a legnehezebb, amikor már fagy és nem csak az idő, hanem a lelkek is.

Az időjárásban fizikailag is fagy van, de ez mitől van? Mert már olyan hidegek a lelkek. Annyira kihűltek, független attól, hogy egy marsikus évünk volt, - az indulat az tüzes, de az érzelem hideg, ez is paradoxon, látszólagos ellentmondás. És olyan hideget árasztunk, hogy megérkeztek a fagyok. A fagy az nem enged, csak törik. Éppen ezért rengeteg olyan betegség lehet, ami a csonttal kapcsolatos. Akár csont, mint törés, és fogak. Érdekes, hogy a megszólalásig ugyanilyen figyelmeztetés-sorozatot kaptam 2010-ben, a Holdbölcső üzenetek elindulásával. Ami azt jelenti, hogy ha valaha oda kell figyelnünk a lélekátsegítésre, és a lélekkísérésre, akkor MOST, mert ez ismételten egy rendkívüli erős figyelmeztetés, nyomatékosítás. Nem véletlen, hogy van Magdalai Mária csoportunk. Az Egyetemes Bűnbánó segítségével tudunk az előbbi feladatok végzésénél hathatósak lenni ebben a nehéz időszakban. Gyönyörűen összeállnak a csoport-elhívók és csoport-feladatok általi munkaköri leírások. És erre számíthatunk még egy darabig. Visszatérve a betegségekre: gyorsan belobbanó, lokális betegségek, mint a Napkitörés, lokális, mert ott van a kitörés, lehet látni. Gyorsan belobbanó, heveny, gyors lefolyású betegségekre lehet számítani. Ha ezt levetítjük a szervezetbe speciálisan az idegi szférákra, akkor rengeteg migrén, fejfájás, agyérgörcs=sztrók, agyvérzés lehetséges. Mert aki nem hall, nem lát, és nem engedi, hogy gondolatait- érzéseit átmossa a Vízöntő, hogy átmelegítse, átfényesítse a Nap, azoknál nagyon komoly agyi károsodásokra lehet számítani. Mindezt érezni fogjuk a műszerezettségnél, mert rengeteg technika be fog „sülni”, zárlatos lesz. A fagyási sérülés megegyezik az égési sérüléssel - mindez ennyire egységes. 

Amiről Keresztelő Szent János prédikált, az a tavalyi esztendőben indult.  Ebből a szempontból sem írhattam ezt le, mert akkor idő előtt ismertté vált volna az új elhívó. A prófécia átível erre az esztendőre, és ha tudjuk, hogy Jézus a „Sol Justicii”; az Igazság Napja, az Ítélkező Úr, akkor pontosan a Nap évében Jézusnak az a fajta minősége nyilvánul meg nagyon erősen, hogy - igazság és ítélkezés… Sok dologra „fény derül”, mert mindenkinek ki kell jönni az árnyékból és a fényre állni, mintegy átvilágítást kap minden és mindenki. Lehull a lepel, lehull az álarc, mindenkinek láthatóvá válik az igazi arca! Ezért számos csalódás fog érni (barátok, család, ideológia, stb., egyéb vonatkozásában), mert – ha tiszta vagy, akkor átláthatsz mindenen és sajnos mindenkin.

A Halak világhónapja, a Halak dekanátusának a végén jár.  A váltással induló igen erős, gyötrődő halálzóna mondanivalója abszolút itt van, és ugye a Halak–Szűz tengely haláltengelyének a magyarságra nézve, rendkívüli, különlegesen ártó hatása érezhető. Mindez hatványozódottan és terhelve a csillagképek, bolygók hatásaival. Folyamatos ítélethelyzetben vagyunk, és nem lehet elégszer mondani, hogy ráadásul Nap-éve és Jézus, az Igazság Napja, de egyben az ítélkező is. Kétezer éve haladékot kaptunk, és Önmagát áldozta fel értünk, hogy még átsegítsen az utolsó fázisokban… De most, már nekünk kell egyedül meghalni és megszületni. Most, ebben az esztendőben végérvényesen saját magunkra vagyunk utalva a tisztán-érzés, és tisztán-látás vonatkozásában. Ezért a reggeli és esti áhítat, lelki gyakorlat, a lélekigazítás, és a védelem kulcskérdés! Rendkívül fontos! Mindez magadra, családodra, szűkebb – tágabb környezetedre, és a hozzád rendelt területekre egyaránt értendő.

Ebben az évben mindannyiótoknak szólítani kell a Fényt. Ébreszteni kell az embereket, mint a kakas. De nyilván azzal a mágikus tudással, amit tanultatok. Nagyon hatékonyan. Tehát, ha valaha fontos volt az egyéni munkálkodás a terület rendezése, akkor most, mert - az ország területe forog kockán.

Nagyon komoly politikai összefonódásoknak, játszmáknak vagyunk tanúi, és ezért komoly veszélyben van hazánk, hagyományaink, egészségünk, oktatásunk, stb. – már ismerős… Nem beszélünk róla, nehogy a ti fejetekben a sok rossz gondolat mágikus 777-szeres ereje elkezdje megteremteni a veszélynek a tényét. Értsd meg, dolgozni kell! Ébreszteni kell! Tenni a dolgunkat!

Kozmikus állapot taglalása:

2016.05.11-én tartottam tanítást Magcsoportos foglalkozáson és a Magdala csoport tanításán is a kozmikus sugárzású elemi részecskékről. Ízekről, quarkokról beszéltem. Molekulákról, neutronokról, protonokról, elektronokról, és így tovább. Elmondtam a lényegét, hogy a Világmindenségből folyamatosan érkeznek elemi részecskék, és ezek az elemi részecskék a mi világunkban természetszerűleg ütköznek, de a Teremtő akarata, és szándéka szerint. Az ember a sátán fenéknyalója – nyilván, bizonyos körökre értendő ez, - de mi is azzá válunk/válhatunk, ha dajkáljuk a rossz gondolatainkat, tiszteletlenek, vagy önfejűek vagyunk, ha nem tartjuk be a törvényeket és szabályokat. Madách szavaival élve: A sátán nem tudni, hogy vegykonyhájában mit főz, mit fundál ki, - de létrehozza többek között a mesterséges részecske gyorsítókat, amivel ő is ütköztet. Tudjuk jól, ha egy kicsit is visszaemlékezünk a fizikai tanulmányainkra, hogy ezek az ütköztetett részecskék kikerülnek az ionoszférába, annak közelebbi – távolabbi részeibe, s onnantól kezdve ők teszik a dolgukat: folyamatosan ütköznek. De amíg a Világmindenségben a Teremtő akarata szerint, ... addig a vegykonyhából kiszabadult káros elindított ütközések, szabadon, ellenőrizetlenül, kontrollálatlanul, időzített bombaként, mint a vérben száguldozó szabadgyökök, fertőzve a Világmindenséget. És olyan energiákat és részecskéket generálnak az ütközések révén, amik utána, - nagyon egyszerűen fogalmazva - „összeragadnak”. Az összeragadás csak a vérlemezkéknél jó és Isten-szerű, és Teremtői akarattal egyező, - de ezek a „ragadványok” már egyáltalán nem. Hiszen pontosan ezen alapul a HAARP. Mikor, milyen alapon ütköztetünk...? Vigyázz, te se ütközz, és ne ütköztess! Átvitt értelemben sem!

Tehát semmilyen szín alatt nem jó. És akkor elérkezünk a MOSThoz, és nézzük meg, hogy most hol tartunk.

 

 

Nagy Trója előadás: 2010.

Ekkor már elkezdtem beszélni a nagy paradigmaváltásról. Mit jelent a paradigmaváltás? Mind az, ami a Teremtőtől való, életszerű és emberszerű, az félresöprődik, és a nem életszerű, és nem emberszerű, nem Teremtőtől való erők próbálják átvenni a helyét. Vagyis, egy teljes energetikai, szellemi, lelki, fizikai, anyagi helycsere. A trójai háború végeredménye és Trójának a szkíta aranyvárosnak, - mint a térség energetikai és intellektuális, valamint kozmikus kulcsának - eleste, gyakorlatilag elindította a Nap-népek fénybirodalmainak, vagyis a szkíta fénybirodalmaknak a bukását. Elindultak a sáska népek, és ez a mérhetetlen horda, arra kényszerítette a szkítafajú ősnépeket, rokonaink maradékait, hogy egyesüljenek, és térjenek vissza az őshazába, vagyis a Kárpát-medencébe. Nem mintha ugyanez történne most? Elindultak a sáska népek? Elindult a migráció? Akkor indult el a paradigmaváltás első felvonása, aztán jöttek további „színek”, mint az Ember tragédiájában, és aztán most van a végkifejlet. Szinte ugyanaz ismétlődik meg. Tehát, ami Trójával elindult, amit Trójával elindítottak, hogy beszorítsanak, és visszaszorítsanak bennünket az őshazába, - most a paradigmaváltás zenitjén, saját hazánkban akarnak ránk csapást mérni. Mert már mindenki itt van, aki számít… Ezért kell figyelni a politikára, azért mert a Nap népe a magyar, a franciáké pedig a Kakas. És milyen érdekes, hogy a bukás után Trójából Párizs/Parázs királyfi, aki nem más, mint a fény és a tűz, a szikamberekkel szépen elvándorolt. Majd vándorlásuk során a Pilisben létrehozták Szikambriát, majd mentek tovább szépen a Kárpát-haza északi része felé, és aztán a Rajna, Majna mentén a Szajnáig, azon keresztül jutottak, s megalapították Párizst. Ők voltak a Szikamberek, vagy más néven a Gallok. A Gál nevünk ebből van, ennek a maradványa. Vitték a Napmadarat is az ősvallásunk egyik szimbólumát, amivel nem is volt gond, hisz ez egyben kozmikus szimbólum is. Vitték a fényt, a tüzet Nyugatra. Ám a későbbi beáramló idegen szellemiség által kialakult francia szabadosság asszimilálta, majd megfosztotta őket minden értéküktől. Ezért érdekes ez a vonal és kell figyelni. Nem véletlen, hogy ez az egész migrációs cirkusz Párizsból indult. Többszörösen is visszatérnek ezek az elgondolkodtató, intő jelek. De vigyázó szemünk Bukarestre is vessük, mert ott van a fekete kapcsolat.

Paradigmaváltás:

Nagy–nagy ocsmányságra készülnek. Nagy tüzet akarnak rakni a hazánkban. Tüzes jegyekről beszélünk a Nap és a Mars vonatkozásában is. Tényleg nagyon nagy, ha váltani akarják a paradigmát, itt tényleg mindent fel akarnak váltani, váltatni, s ahhoz az értéket már kipucolták innen. A komolyabb szürkeállomány már külföldön dolgozik, és amikor már úgy gondolják, hogy annyira elsilányítottak bennünket, akkor a sok ostobára, majd valamit rá lehet húzni. Lásd népszavazás. Nem arról döntöttünk, hogy ki ne jöjjön ide, hanem a parlament döntési jogáról. Csak már nem értenek, nem tudnak írni, olvasni, értelmezni a magyar nyelvet. Arról szavaztunk, hogy mindent a parlament döntsön el, és ne mi. A másik oldal nagyon szeretne igyekezni, és nagyon szeretne minden kozmikus hatás lebontó erőit igénybe venni. Tudjuk jól, hogy minden kozmikus hatás kétpólusú. Építő és lebontó.

Ők abszolút a lebontóra építkeznek. Mi pedig itt ilyen kevesen az építőre hagyatkozunk, és az építő erőkkel munkálkodunk, nem ellenük, hanem a Teremtő szándéka szerint. Soha senki ellen nem dolgozunk, nem megyünk tüntetni a háború ellen a békéért, hanem mindig a Teremtő szándékát kutatjuk ki, firtatjuk meg és a szerint cselekszünk. Mivel az IDŐ halad, a kozmikus lassabban, mint a földi idő, és mivel a Teremtő törvénye szerint eddig még mindig a fény, és az igazság győzedelmeskedett, reméljük, és szeretnénk, hogy most is így legyen. Ehhez azonban tisztában kell legyünk a másik oldal terveivel, és szándékaival. Ezért kell nagyon megtanulni a csillagmitológiát, mert nagyon jól tudjuk, hogy nagyon jól tudják, és csak ezt alkalmazzák. Az, hogy e mellett van egy kis drog, prostitúció, fegyverkezés, ez csak a parasztvakítás. Pontosan ismerik a kozmikus erőket, azoknak hatásait, azok időzítéseit pontosan, és nagyon körmönfontan fordítják ellenünk. Ezért kell nagyon keményen tanulni ebben az iskolában a csillagbölcseletet, és az asztrológiát (is), nyilván azon a szinten, ami nekünk elég.

Nekünk a tudás a cselekvésben nyilvánul meg, nem abban, amit tudok, hanem abban, hogy amit tudok, azt - cselekszem. Ha ismerem a hatásokat, akkor ismerem a gondolatmenetüket, és két – három lépéssel a sakktáblán elébük tudok menni.

 

A kozmikus hatások ismeretével kapcsolatosan, a következők történnek:

Már 2009-óta beszélek az iskolában a Pilisben rejtőző időcsomagokról, és lélekcsomagokról. Ezeknek most van a nagyon fontos, karakteres szerepe.

Ugyanis, ebben a paradigmaváltásban, nem csak a másik oldal generál bizonyos energetikai hatásokat, akár úgy, hogy a Kozmoszt kényszerítik bizonyos hatások megnyilvánulására, a HAARP-pal, vagy a skalár hullámok bevetésével, hanem e mellett az Univerzum is teszi a dolgát.

A Teremtő által, pontosan megtervezett kozmikus részecskék, és azoknak ütközése nagyon nagy számban és nagyon nagy mennyiségben elindult, már hosszú évszázadokkal ezelőtt, de bizonyos fokú erősödése és emelkedése, rendkívüli gyorsasággal az elmúlt 2 esztendőre tehető. Ez azt jelenti, hogy a Föld rezgésszáma nagyon – nagyon emelkedik. Tanultuk, hogy a Schumann-rezonancia 7.6-7.8-as állapota, most már 14–17-nél jár. Földünk rezgésszáma tehát növekszik, ugyanakkor a gravitáció, a mágneses rendszerünk, Földünk védőpajzsa elkezdett csökkenni, - ezért újfajta betegség a csontritkulás. Ha e kettő emelkedése/csökkenése elér egy kritikus pontot, akkor kioltja egymást, és beáll egy „nulla fázis”, - ekkor történik meg a pólusváltás. Lehet, hogy úgy látod, hogy nyugaton lement a nap, aztán nem jön föl, majd egyszer csak ott jön föl, ahol lement. Ilyenre már volt példa, hiszen a Popul Vuh, az indiánok két magaskultúrájú törzsének, a kicséknek és ajmaráknak a mítosza már ír erről. Nem biztos, hogy így fog megtörténni, és nem biztos, hogy ezt mi megéljük. A földi idő más, mint a Kozmosz ideje. Egy pólusváltásos fogalmi állapotot így is el lehet képzelni, megfordulnak dolgok. Magyar Adorján a Lelkiismeret aranytükre c. munkájában leírta, hogy az Északi sarok valaha a Kárpát-medencében volt, hiszen ezért beszélnek rólunk, mint a Hiperboreász népéről a görög mítoszok, mert itt volt a Hiperboreász, az akkori Északi mágneses pont.

Talán akkor nem kéne csodálkozni rajta, hogy ilyenre esetleg számíthatunk, és mivel tudjuk, hogy ez az átmenet a teremtési síkok megléte óta rendkívülien különleges lesz, ezért semmi eddigihez sem lehet hasonlítani. Nem tudjuk azt mondani, hogy ilyen volt, s ilyen lesz. Jézus is azt mondta: „Ilyen idő nem volt, és nem lesz…” Semmihez nem fogjuk tudni hasonlítani. Ez egy teljesen eseti, egyedi, speciális, különleges állapot lesz, illetve már az. Már ebben vagyunk. Már nagyon rég ebben vagyunk. Legalább 5000 éve, de most már minden pillanatban változik.

A Föld rezgésszáma drasztikusan növekszik, és gyakorlatilag arról van szó, hogy valahonnan egészen különleges és hatalmas energia érkezik a Földre, láthatóan és mérhetően kb. 3 hete. Ez azt jelenti, hogy rendkívüli módon nő a rezgésszám, és rendkívüli módon elindult a Föld mágneses terében egy változás, mert már a foton/fény-övben vagyunk, és eszeveszett gyorsulással közeledünk a Teremtői Központhoz. Ez okozza az IDŐgyorsulást is! Elektromágneses foton-nyalábok lövik tele a Föld bolygót. Ezek az elektromágneses foton-nyalábok pontosan egy, S-alakú rendszer szerint járják át bolygónkat. Úgy képzeld el, mint az igazi jing–jang formát, amiről tudjuk, hogy nem a megmerevedett energia-forma ábrázolása, hanem az, ami a sumér táblákról maradt ránk. Nem egy megmerevedett terület a területben, energia az energiában, nem egy megmerevedett halott állapotban, nem egy dekadens idea, - ahogy már a kínaiaknak is a megmerevedett életszemlélete, és az őstudás elhalványult, teljesen kiradírozott tudása megalkotta, - hanem ez a teljes végtelen és végtelenség. Amelyben benne van a férfi és a nő. A férfi, ami felfelé és kifelé, a nő, ami befelé és lefelé hat. Elérkezett az, amiről évek óta (nemcsak én) beszélek és tanítok: át- fel- és behangolódik minden, mert új frekvencián szólal meg a Földanya szívének dobbanása.

Persze a „nem hivatalos intézmények”, ők is bemérik maguknak, de erről nem tájékoztatnak bennünket, persze mindig akadnak olyan lélektársak, olyan kutakodó elmék és lelkek, akik azért figyelemmel kísérik és közlik ezeket az adatokat és eredményeket. Én is egy ilyen közlésből merítettem az adatokat.

Előfordult, és olyan is van, hogy a természet produkál bizonyos formációkat. Létrejön valahol a természeti környezet és közeg okán egy olyan erő, ami ott, akkor, azon a területen hat. Ilyet láttunk már számtalan esetben. Áradás, földrengés, vulkánkitörés, bármi. Tehát a természet ott saját maga generál bizonyos, különleges hatásokat, amivel egy teljes energiarendszert, vagy egy frekvenciát képes megváltoztatni. Olyan, ami az egész bolygót képes átalakítani. Többről is tudunk, pl. ami Mú őskontinens, vagy Atlantisz elsüllyedését is eredményezte. (Az atomrobbanás Csernobilban, a sorozatos tengeralatti atomrobbantások, a HAARP, szintén hatalmas károkat okoznak, de még mindig nem hasonlítható a Vízözön időben történtekhez, de akkor a precessziós kerék lefelé fordult.) Előbbi kataklizma megváltoztatta az egész bolygónkat, és átírta a teljes geológiai, geográfiai, geomorfológiai és még egyéb arculatát. Földrészek eltűntek, újak születtek, hegyek tűntek el és emelkedtek ki, teljesen átalakult a kontinentális területek és a vizek aránya. Átalakult a teljes Föld. Azóta kisebb – nagyobb kataklizmák voltak, de ahhoz mérhető, ami abszolút, teljesen áthatotta a Föld bolygót, olyan nem. De ez a katasztrofális állapot eredményezte azt, hogy beállt bolygónknak a rendszer-szerű tudathanyatláshoz szükséges másfajta mágneses egyensúlya.

Most hasonló mérvű frekvenciaváltozás mérhető. Hogy ez most mivel járhat,- azért megnyugtatlak benneteket- nem lesz, és nem lehet olyan, mint Múnál, mert a precessziós kerekünk most felfelé kéne! induljon, tehát a hatások, most inkább építő, tisztító jellegűek (már akinél)… még akkor is, ha nem úgy tűnik… De ez már nem a Teremtőnek a hibájából van így, már bocsánatot kérek, hanem az illető személynek a hibájából. Jézus urunk is azt mondta Natalia nővérnek: „Ne félj, Magyarország nem pusztul, csak – tisztul!” Máshol pedig így szól: „Magyarország engeszteléséért kész vagyok a világon megkönyörülni!”

A „kizökkent IDŐ helyretolásához” hatalmas belső! átalakulás szükséges úgy a magánemberben, mint bolygónkban. Nyilvánvalóan számíthatunk valamire, de ez csak lehetőség, mert ha ilyen mérvű generálódás zajlik, akkor a földünkben lévő kicsi mágneses magocskák egy darabig szépen beveszik, benyelik, elraktározzák, de van, amikor a parkoló megtelik. Akkor mi fog történni? Megint kitör valamelyik vulkán? Lesz egy szökőár? Még jobban elkezdenek olvadni a jéghegyek? Azt mondhatom, hogy bármelyik, és egyik se. Mi fogja meghatározni az emberek korlátait? Ne féljünk annyira,- itt kapcsolok vissza újra a Pilishez, a szívcsokorhoz, mert tudjuk, hogy rengeteg alvó lélek ébred. Tehát a Pilisben lévő lélek- és időcsomagoknak ezért van most meghatározó szerepük. Gyakorlatilag, mindez az átváltozás, ami egyrészt nem olyan régen zajlik, másrészt már ezerévek óta, eredményezi az olyan egészségi állapotban megnyilvánuló tüneteket, mint pl.: szédülés, fejfájás, homályos látás, egyensúlyzavar, tér-idő érzékelés zavara, (itt is vagyok, hol is vagyok? Mintha megmozdulna valami… mintha látnék valakit, vagy valamit…). Amit mi már 2013-ban megláttunk és megtapasztaltunk a Gyimesekben, Erdélyben, Moldvában. Szemünk láttára átíródott teljesen a környezet. Ez már jelen van, csak talán könnyebben lehet majd érzékelni ezeket a dolgokat.

Ha a sok alvó lélek felébred, az minek köszönhető? Pontosan annak, hogy ilyen kaotikus a világ, hogy ennyire tele van zűrzavarral. Mindenkinek elege van és annyira kezdi meggyűlölni a világot, a társadalmi formációt, hogy elkezd valami felé vonzódni. Rosszabbik esetben a Hitgyülekezet markolja fel, jobbik esetben, egy olyan szakirodalommal találkozik, vagy egy olyan lélekközösséggel, ahol elkezd beszélni arról, hogy neki elege van a hazugságból, az igazságot akarja, már menekülne a munkahelyéről, mert már nem bírja tovább, és valami változást létrehoz, és nem csak beszél róla, mint eddig, hanem létre is hozza az életében a változást. Azért tudja létrehozni, mert ez az energiarendszer, ami érkezik, ez a más fajta frekvencia, ez oly módon engedi szabadjára az indulatokat, az agressziót, a haragot, a gyűlöletet, hogy mindenki torkig lesz, és ennek okán felhoz mindenkinek a múltjából egy csomó félelmet, szomorúságot, bánatot, fájdalmat. Az egyéni is feljön, és akkor még ránk szakad a világi is, és ebbe vagy belepusztulunk, vagy átalakulunk. Nincs más megoldás. Néhány éve a statisztikák szerint, soha nem látott, nagyon gyors elhalálozások zajlanak az egész világban. Globálisan vonják ki a forgalomból azokat, akik már nem tudnak hozzátenni a bolygó ügyéhez. És ez nem azt jelenti, hogy rossz ember volt, hanem az ő feladata eddig tartott. Ő elvégezte a feladatát. Vagy elvégezte a feladatát, és kivonják a forgalomból, besorozzák, mint az én Édesapámat is,- újra sorozták Szent Mihály seregébe, - vagy egyszerűen, ha olyan, akkor pillanatok alatt elviszi egy betegség, mert kiderül, hogy nincs hite, nincs reménye, nincs kapaszkodója a földön, és akkor mennie kell.

Akkor mennie kell gyógyulni, mert a Földanya csak az életképes magzatjait tartja meg. Ugyanúgy, mint a rigó, meg az énekes madár: az életképtelent agyonüti, hogy az életképes fióka elől ne vegye el a helyet a fészekben, a fészek melegét és az ételét. Strucc, - Keresztelők. Gabi tanította a struccról, hogy a domináns hím és a domináns nőstény párzik először. Majd a domináns nőstény megfogja a tojást, elkezdi abajgatni, végzi a dolgát, majd onnantól elengedi a hímet, hogy a többi tojóval is párosodjon. Sőt, nagyvonalúan megengedi, hogy a központi fészekbe odatojják a többiek a tojásait. Micsoda fantasztikus dolog ez? Igen ám, de aztán, mikor már mindenki odatojt, akkor a domináns nőstény elkezdi gurigatni az ő tojását a közepére, és a többi tojó tojása ott van körülötte, mert a legerősebb DNS-nek kell tovább menni, a legerősebb, tudatos kis strucc erőnek kell kikelni a tojásból. Ha jönne valami rabló ragadozó, akkor a széléről vigye el, hogy védve legyen a közép.

Teljesen más a frekvencia, erősödik minden. Nagyon vigyáznunk kell magunkra, hogy ne keveredjünk. Ha a lélek elvégezte a dolgát, elmegy, ha pedig már tényleg nem tud mit hozzá tenni, akkor át kell adja a helyét az újabb érkezőknek, akik el tudják, és el is akarják végezni a feladatukat. Ha napközben fáradt vagy, kimerült vagy, aluszékony vagy, akkor ez mind ennek az átalakulásnak köszönhető. Ha jön a harag, és minden féle indulat, akkor tudjuk mi a feladat: türelem, nyugalom, és fényteremtés. Ha ezek a lehúzó egészségügyi állapotok jönnének, akkor ne csak másokhoz légy türelemmel, hanem önmagadhoz is, és valamilyen úton-módon adj magadnak időt a pihenésre, mert nem fogsz tudni átrezegni. Nem fogod tudni átvenni azt a mennyiségű rezgést. Ha fáradt vagy, a sejtjeid mással vannak elfoglalva, akkor nem fogsz tudni áthangolódni, felhangolódni erre az új rezgésszámra. Bármilyen kaotikus dráma zajlana a fejedben, ne menjél az orvoshoz. Bármilyen kaotikus dráma zajlana a mellkasodban, ne menjél az orvoshoz. Tessék a fénytöltéssel, a fényteremtéssel, a belső fényeddel, és a külső fény magadba vételével védekezni ellene, hogy az agyhullámaid rendeződni tudjanak. Az agy elektromágneses, hát persze hogy nagy igénybevételnek van kitéve. Mivel csökken a mágnesesség, értelemszerűen nő az elektromosság. Az elektromosságot pedig mesterségesen is túlműködtetik, (elektroszmog, elektronika-elektrotechnika túlnövekedése, túlburjánzása). A túlműködtetéssel zárlatok, kisülések, akármi történhet. Ne feledjük, hogy mi vagyunk a szívtudatúak és „a szívünkön keresztül jut az észbe minden”, és a szívem veszi a jeleket, nem véletlen szívszálunk van a szellemünkkel való összeköttetéskor. A fényimpulzus a szívszálhoz jön először, és onnan megy az agyba. Ezért a nagyobb dózis mellkas szorítással, szívritmuszavarral és egyebekkel jelentkezhet. Nem kell bepánikolni, hanem meg kell köszönni. Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Így tessék kezelni ezeket a helyzeteket, és egészségügyi állapotváltozásaidat megélni. A világban zajló folyamatok közfelháborodást keltenek az emberekben. A közfelháborodások okán lehet jó lélekközösségeket létrehozni. Mert amikor közös dolog miatt háborodunk föl, az egy olyan jó közös platform, amelyről el lehet indítani egy nagyon jó kis lélekközösséget. Nyilvánvalóan, aki már haladó, annak feltétlenül törekednie kell arra, hogy a tudatalattiját kitisztítsa. Indíts el, egy olyan lelki, szellemi lomtalanítást, és nézzél körül. Minden sarokba, minden szobába, minden számítógépbe (az agyban mindent körbejárunkàújaknak), szellemünket beküldjük és rendet tesz, megcsinálja, amit kell. Anélkül, hogy tudnád, hogy mi van ott. Érezni fogod a hatását.

Ha valaha fontos volt, hogy elengedjük múltbéli sérelmeinket, fájdalmainkat, terheinket, akkor most életbevágóan fontos. Ha nem engeded el, nem fogsz tudni röpülni. A léghajódban lévő homokzsákok nem fognak engedni. Ennyire kritikus az idő.

Amiről már hosszú évek óta beszélek, az most nagyon aktuális. Ezért érzed fájónak a múltat, fájónak a jelent, ezért érzed a mindennapi történést nagyon megterhelőnek, mert ilyen rezonanciák működnek, és rákényszerítenek, hogy rezegj velük. Rá akarnak kényszeríteni, hogy ne veszítsenek el. Ezek tulajdonképpen, segítő erőrendszerek, és kozmikus sugárzások, mégsem emésztik fel a Föld bolygót és az emberiséget, mert akkor nem itt tartanánk. Ez azért történhet meg, mert a bolygónkat nem csak az a bizonyos mágneses pajzs védi, ami minden bolygót, hanem ezek már olyan védelmek, amire bolygónknak a természet adta teremtett mágneses pajzsa már nem lenne elegendő.

Ezt tudták a mi elődeink, ezért, amikor az utolsó bolygószintű kataklizma (Atlantisz elsüllyedése) megtörtént, Thot és társai, az atlantiszi papkirályok, szkíta őseink elvégezték a Földünk és azon keresztül a Naprendszerünk gyógyítását, létrehozták a Földön azokat a térrezonátorokat, piramisokat, - és nem véletlenül abban a zónában, az úgynevezett csendzónában, a 30 fok körül, - hogy újra összehangolják, és harmonizálják (ami a mi feladatunk is!) az eget, a földdel. Ők akkor megtették ezt, újra visszakapcsolták bolygónkat a kozmikus energiarendszerbe és a kozmikus véráramlatba. Ez volt az első lépésük. Létrehozták azokat az energiarendszereket, amelyek az óta is működnek, még ha úgy is tűnik, hogy nem működik...  (ld. Bosznia, amiről tudjuk, hogy a Pilissel kapcsolatban van) Ezeknek az ősi, írott történelem előtti megalítikus építményeknek igen fontos szerepük van most az újbóli átalakulás, fel- és behangolás levezénylésében.

Ez után elérkezett a jelenlegi precesszió utolsó világhónapja, és megérkezett a legnagyobb Napszellem, és mostanra kezd Jézus tanítása életre kelni. De az igazi, az élő Jézust ki kell irtani a nemzet kollektív tudatából, „nehogy az ő népe még magára találjon”… Tehát számíthatunk rá, hogy támadások fognak érni innen, onnan, ne csodálkozzunk rajta. Természetes. Elérkezett tehát az utolsó világhónap, és megérkezett Jézus, és az Ő érkezése, egy újabb védelmet jelentett a Földbolygónk köré, mert az Ő átlépése a két kapun, az Ikreken és a Szekeresen a Napútról a Tejútra, majd onnan Földünkre, ezzel az átlépésével generált egy következő energetikai védelmet a Földbolygó köré.

Majd ezután a XX. században élő bennszülöttek, - mivel tudtak/tudnak telepatikus úton érintkezni és utazni, - Ausztrálián keresztül Amerikáig, közösen létrehoztak egy Krisztustudat-rácsot.

Amikor a Lélekigazító Műhely létrejött, akkor fennállása után rövidesen, szellemi felkérés érkezett, és létrehoztuk a Szent Korona-rácsot. Ennek a Szent Korona-rácsnak a valódi belüktetése történt meg Brüsszelben 2011-ben.

A Lélekigazító életében már 2009 óta - a KoronaGyöngy csoport indulása óta, - Szent Korona feladatokat hajtunk végre. Kiemelten a Pilisben, majd a Kárpát-hazában, hiszen az összes zarándoklatunknak ez a mottója. Már 2009 óta folyamatosan tisztítjuk a Pilist, és ennek az elkövetkezendő időben rendkívüli módon fel kell erősödnie.

2013-14-ben feladatként adták ki, hogy a Pilist, össze kell kapcsolni Őfelségével. Össze kell hangolni a zománcképekkel. Ez a munka valamilyen oknál fogva abbamaradt, de 2015 októberében egy ismételt, sürgető szellemi megnyilatkozás ezt halaszthatatlanná tette, ezért erre újra felhívtam a figyelmet és a kiscsoportokét is.

2017. januártól újólagos, el nem hanyagolható, és egyben legfontosabb feladat, a Pilis tisztítása, - hisz ilyenkor a lélek- és időcsomagokat is tisztítjuk, hogy az alvók ébredése által kozmikus program töltődjön a lelkekbe a Pilis rezonanciáján keresztül. Lélek- és időcsomagok, programok, melyek beépülnek a lelkek érzésvilágába, tudatába. (Ezért rendkívül veszélyes az a szándék, hogy egy tízezer m2 nagyságú trafoállomást akarnak létesíteni a Pilisben. Nincs szükség Földanya egészséges szívébe „pészmékert” telepíteni, hacsak nem azért, hogy ők indukálják a szívcsakra rezgéseit! – későbbi bejegyzés)

Kérlek benneteket, hogy tudtomon kívül ne cselekedjetek, mindent beszéljetek meg, segítőitekkel (anyák-apák) és velem. Ezekkel az előbbi munkálatokkal együtt már 2009 óta folynak a Pilisben a források tisztítási munkálatai is. Szinte minden egyes csoportnak állandó feladata. Ezt a feladatot a Keresztelők is megkapták, és elindult munkájuk Vízkereszt áldásával.

Készüljünk! Az új munkálkodás a Kakasszó II. Mindenkit várok a kozmikus feladathoz.

Isten segéljen bennünket! Ámen!

Katalin

Központi Magcsoportos Műhelymunka tanítása és feladatkijelölése

Pilis 2016. Fergeteg hava, január 11

Kincses karácsonyi gondolatok a Pilisből - Szabó Andrea írása

Kincses karácsonyi gondolatok a Pilisből
 
 
„Menj bátran, minél mélyebbre az erdők közé. A fák alatt itt-ott látod még
a harmatot, ahogyan megcsillan a fűszálak hegyén... Csak annyit érzel, hogy
csodálatos. És megállsz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az
angyalok észrevétlenül melléd lépnek, és kincsekkel töltik meg a szívedet.
A legnagyobb kincsekkel, amik csak vannak az emberek számára:
a *Jóság, a Szeretet és a Békesség.”
 
Wass Albert: Mese az erdőről

Adventre - 2014

Advent!
 
A készület misztériuma.
Az elcsendesedés ideje.
A lemondás és felajánlás ideje.
A Belső Út, a Fény Útjának keresése.
Az imádság és fohászkodás ideje.
Az Ego, a Szabad Akarat általi labirintusból való kitalálás és kitörés lehetőségének ideje.
 

A Pilisben működő szellemtudományi és gyógyító műhely ismét felvételt hirdet!

A Pilisben működő felsőfokú Szellemtudományi és Gyógyító Műhely

felvételt hirdet!

Hívunk, várunk, találj közénk!

HÍVÓ SZÓ

„Likasztják már az égben fönt a rostát,

a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok.

És lészen csillagfordulás megint,

és miként hirdeti a Biblia:

megméretik az embernek fia.

S ki miként vetett, azonképpen arat!"

(Wass Albert: Üzenet haza)

Kedves Érdeklődők!

A Pilisi Szent Margit Alapítvány és a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (alapítva: 2007) olyan – egyedi, kevéssé ismert és különleges - képzést nyújt, immáron lassan egy évtizede, amely az emberiség életében az eddig ismert és alkalmazott minden égi és földi tudás gyökeréhez, az eredethez vezet el. (Nem a mostanság elharapózó, mindent elborító, ellenőrizhetetlen, vagy tudatosan irányított csatornákból ömlő divatos, ezoterikus és spirituális vonalon működik!)

Tehát gyökereinkhez és eredetünkhöz találhatunk vissza!

A Magyar Szakrális Lélek- és Szellemgyógyászat a magyar szerves műveltségre épül. A magyar szakrális hagyományrendszerben rejlő magas szintű, minden testi-lelki bajra ható gyógyítást és a Nimród-i mágikus őstudást, az Őskinyilatkoztatás csillagmítoszi keretrendszerébe illeszkedően tanítja. Az iskola pilisi szellemi indíttatása és pilisi működése okán, archaikus, népi emlékezetünk és szakrális értékeink mentén tanít, gyógyít, és csillagbölcseleti hagyományainkhoz igazodva közvetíti a Szeretet és a Fény szellemi üzeneteit. Feladatunkat, szolgálatunkat, a képzést és a műhelymunka elméleti hátterét speciális szellemtan- és szakkönyvek, valamint karizmatikus vendégtanítók is segítik.

A szellemi képzés és gyógyítási ismeretek mellett minden évben olyan hon- és múltismereti zarándokutakat is járunk, melyek időtartama a teljes képzési időre kiterjed és a Kárpát-haza egészét, valamint az Őshazák kiemelkedő szakrális zónáit is felöleli. A kisebb itthoni tanulmányutak mellett 2013-ban Törökországban jártuk Nimród ősapánk és az apostolok útját. 2014-ben Jordániában a Szentföldön jártunk Keresztelő Szent János nyomán. 2015-ben a Trianon által 4 országra (Horvátország, Szerbia, Bosznia, Románia) szétszakított Délvidék sokat szenvedett mágikus stratégiai területeit jártuk be a Pilisi Vaskaputól az Al-Dunai Vaskapuig. 2016 nyarán pedig a Felső-Tiszavidék (Szabolcs-Szatmár-Bereg) varázslatos tájain tett tanulmányutunk ideje alatt, tiszteletünket tettük Kárpátalján a 3 könnyező Mária-ikon előtt, mely látogatás után további egyedülállóan csodás és misztikus megtapasztalásaink voltak. A Pilis, Földanyát vezérlő energiarendszerének folyamatos és egyre bővülő ismerete birtokában rendszeresen látogatjuk és kutatjuk Boszniában a Piramisvölgy és környékének írott történelem előtti építményeit is, valamint keressük a rejtőző testvéri bogumil emlékeket. Látogatjuk és támogatjuk Moldvában a csángó magyar iskolákat.

 

A Pilisben tanuló beavatandók tudatosodnak és gyógyulnak. A folyamatos szellemi és gyakorlati beavatásokon keresztül megismerik igazi őstörténelmünket, és elődeink többezeréves tudását – a mágikus őstudást.

Megtapasztalják és kifejlesztik saját teremtő erejüket.

Megértik és működtetik a Fény megteremtésének és az őstudás megőrzésének és továbbadásának misztériumát, az emberélet szentségének ősi titkát.

Elsajátítják, a legmagasabb szintű testi-lelki-szellemi gyógyítást.

A Nimród-i eredet, az őstudás birtoklása, az erények gyakorlása és a szellemi törvények ismerete segítségével végül, a beavatott jártasságot szerezhet a szellemi szférákban, a lélekút ismeretében!!!

 

A magyarság különleges (kozmikus beavatotti) képessége, szellemi ereje és őstudása az, ami sikerrel felveheti a harcot téridőtől függetlenül a minden szférára kiterjedő ártásokkal szemben.  Az általam vezetett iskola olyan tudást nyújt, és olyan képességeket bontakoztat ki, amely  birtokában igen magas szintről kezelhetjük a nehézségeket, ismerhetjük fel és háríthatjuk el a „láthatatlan” ártásokat, maradhatunk egészségesek, illetve óvhatjuk meg értékeinket. A csöndes háború néma fegyvereivel… Talán nem kell jobban körülírnom… Dsida Jenő is már megfogalmazta: „…Így készülünk szelíd háborúra, mindig magunkért, soha mások ellen, Sót párolunk és vásznakat szövünk, s míg kisebbítnek, lassan megnövünk.”

Az iskola indulása óta eltelt éveiben munkálkodásaink eredménye már folyamatosan bizonyítást nyert és nyer, mert - „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen - úgy érdemes!”

Mindenkinek a maga helyén és a maga idejében van dolga, de nem mindegy, hogy azt a helyet, s azt az időt akkor ismerjük-e fel, amikor leginkább szükséges. Ne panaszkodjunk, ha a „jóra való restség” közönyös és kényelmes unalmába süppedünk. Ezért küldöm a HÍVÓ SZÓ-t, amely nem egyszerű tagtoborzás, hanem a lélekben megszólaló belső hang elhívása. Aki nem egyszerűen csak rendezvényeken és előadásokon igyekszik magyarnak lenni, hanem belső késztetésből fakadóan szeretne TENNI is - ráadásul, ahogyan beavatott eleink tették, a legmagasabb szinten, SZELLEMI SZINTEN, amely egyben a magyarság küldetése is.

 

Várom az új hadtestet! Munkatársakat! Gyógyítókat! Harcosokat! Az új időciklus leendő szakrális szellemi vezetőit, azokat az elhívottakat, akikből igazi beavatott NEMZETIGAZÍTÓK válhatnak!

Az új szellemi közösség 2017 szeptemberében, Földanya havában indul, és egy kétnapos Pilisi Beavató Túrával veszi kezdetét 2017. szeptember 2-3-án, szombat, vasárnap.  Ez alkalommal ismerhetjük meg a csoport Égi Elhívóját, Égi Keresztszülőjét!

 

Áldásos szeretettel: v Joó Katalin

Magyar Szakrális Lélek - és Szellemgyógyító, Tanító

Bővebb tájékoztatás a további részletes technikai feltételekről a képzésben valóban részt venni kívánóknak: telefon: +36/20-221-6810

villámposta: jooszellem@gmail.com

honlap: www.jooszellem.hu

 

 

SZJA - 2017

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!

Az általam alapított, és immáron majd tizedik éve működő a magyar szerves műveltségre építkező Gyógyító és Szellemtudományi Műhelyünk az egyre nehezedő gazdasági körülmények ellenére, továbbra is szeretne gyógyítást nyújtani a lelki és testi problémákkal küzdő rászorulóknak. Egyben továbbra is szeretne magas színvonalú, tiszta forrásból táplálkozó előadásokat és tanítást biztosítani az érdeklődök számára

Aki közületek úgy érzi - ismerve a Kárpát-haza teljességére kiható munkásságunkat akár a zarándoklataink és kutatómunkáink vonatkozásában, vagy a több mint egy évtizedes gyógyítási eredményeinket a mindenféle lelki és testi bajokban nyújtott segítségünket. - hogy adója 1%-val további erőt és szükségszerűen figyelmen kívül nem hagyható anyagi támogatást kívánna nyújtani, nagyon sokat tudna segíteni a magyarság egészét érintő további céljaink eléréséhez és működési feltételeink megkönnyítéséhez.

Gyógyító-, őstörténeti-, szellemtudományi-, és imádságoskönyveink, zenei CD-ink, hangos könyveink, naptáraink, valamint egyéb színvonalas kiadványaink, egyre nagyobb számban hozzáférhetőek.

Elkészült „Az EGYség üzenete" őstörténeti és szellemtudományi sorozat V. és VI. kötete. Működésünkhöz és a kiadványok megjelentetéséhez nagy segítség lenne bármilyen hozzájárulás. Kérem, segítsétek a magyarság szellemi ébredéséhez, és az összefüggések meglátásához elengedhetetlenül szükséges — a történelemkönyvekből szándékosan kihagyott - tudás megjelenését, hogy minél több honfitársunkhoz eljuthasson!

Honlapunkon rendszeresen tájékozódhattok munkánkról: http://www.joszellem.hu

A következő adatokat kell tudni rólunk az SZJA 1%-áról. vagy egyéb támogatásról történő rendelkezéshez:

Pilisi Szent Margit Alapítvány

Adószám: 18223622-1-13

Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013

Az 1% vonatkozásában az egyéni vállalkozók legkésőbb február 15.-ig rendelkezhetnek, a magánszemélyek május 20.-ig.

 

Minden adományt, támogatást reménykedve várunk és hálásan köszönünk.

 

v. Joó Katalin tanító, gyógyító

a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (2007) alapítója, iskolavezető a Pilisi Szent Margit Alapítvány elnöke

 

2017. január 22.

v. Joó Sándor m.kir. tüzér főhadnagy a Hadak Útjára lépett

...mert a vér nem válik vízzé,

csak cselekedjél, bízzál, s higgyél,

mert vannak még apák, nagyapák,

kiknek nem roppanthatták derekát,

kik a múltat Őrzik ott legbelül

csak hallgasd őket csendben, emberül,

s mikor a lelked a beszédben elmerül,

s a múlt szava halkan rád terül,

akkor vidd tovább a hírt, a tudást,

s ne csak nézzed, de lásd,

érezd, és tedd, és akard,...

 

...és vigyázz mindig az Ősi szóra,

a mindent óvó tanítóra,

és legyen benned méltóság,

büszkeség, tartás jóság,

mint Őseidben egykoron,

mely átívelt korokon s határokon,

és te is veted majd a magot,

és nézed a messze-szemű csillagot,

az égen ragyogó csodát,

mely millió érzést fon át,

s ha fentről meghallod apád, nagyapád szavát,

te is őrökre érezni fogod földed

illatát, földed szagát.

És EMBER maradsz.

(Szőke István Attila: Földed illata, földed szaga - részlet)

 

24 örök érvényű szerelmi tanács

 

 

24 örök érvényű szerelmi tanács a

régi idők asszonyaitól

 

Így választottak régen férjet a leányok - nagymamáink szerelmi tanácsai

 

 

Gyakran látunk, hallunk, olvasunk olyasmit, ami révén újra és újra meg kell állapítanunk: "nagymamáink bizony tudtak valamit!". Vajon érvényes ez a mondás a szerelemre és a szexre is?
Ha megnézed nagyszüleid, dédszüleid életét és házasságát, a válasz elég egyértelmű - lenne mit tanulnunk tőlük.

Milyen szempontok szerint vizsgálgatták titokban a férfiakat, mielőtt elkötelezték volna magukat? Érdemes elolvasni! :)

Nagymamáink bizony ebben a témában is tudtak valamit.

 

1. Leányzó, ha felcseperedtél és nyiladozik szíved, csinoskodjál, csöngetyűzködjél, szépen nézz a legényre.

 

2. Ha kedvedre való, beszéljen hozzá szemed, szóljon hozzá tested mozdulata. Vezesd beszédre, szólaltasd meg! Szavai elárulják, mennyit ér, milyen. Ha parancsolgatva szól, tágíts mellőle - nem jó hím, hitvány ember.

 

3. Te magad mosakodjál naponta, virágzásodkor, naponta többször is. Mindenekelőtt alfeledet tartsd tisztán. – Ez a férfira is érvényes.

 

4. Várd el a legénytől szép szavakkal udvarlását. Keresse kedvedet. Ha neked, leánynak nem gazsulál szép szavakkal, vagy csak fukarkodva, akkor neked, a feleségnek még annyira sem keresi kedvedet!

5. Ha csak nem málé, nem tud kinyögni semmit. Az ilyen legény meg annak a leánynak való, aki könnyen szikrázik sokfelé. Az ilyen mamlasz férj mellett szikrázhat kedvire.

 

6. Az ékes szó magában nem sokat ér, ezért kísértsd meg a legényt többször is! Mutassa meg, mennyire bátor, mennyire szavahihető, mennyire esendő szívű, könyörületes.

 

7. Ha a legény csak babrál rajtad, orcád ékességére, szemed ragyogására ügyet sem vet, nem kérdi, mint vagy evvel, mint vagy avval, óvakodj tőle, mert nem tégedet akar, csak testet.

 

8. Ne feküdj füttyre! Akkor se, ha már a fene esz érte, mert kevés férfi érti fiatalon, hogy mi szökteti kapubálványra a görgő macskát! Csak akivel értelmesen váltod a szót, annak mondhatod, gyere, mert nem bírom tovább! Az ilyen legény értelmes és érzelmes. Ilyen kevés akad.

 

9. Vigyázz az anyámasszony-katonája legénnyel! Akit az anyja ugráltat, nem sokat ér, az gyáva férfi. Aki az anyja szavára házasodik, az nem feleséget vesz, hanem szolgálót az anyjának! Minden rossz férjért egy anyát kellene eldöngetni! A fiakat anyjaik, öreganyjaik rontják el. Ezek azt hiszik a nőstény őértük teremtetett, hogy szolgálná őket.

 

10. Aki igazán szeret, az körülötted sarkantyúzik éjt nap, az megvall és büszke rád!

 

11. Ne feküdj mosdatlan férfi alá! Ha annyi fáradságot sem vesz, hogy tehozzád tisztán járuljon, méltatlan öled gyönyörére! A piszkos ember nem csak piszkos. Annak lelke is sivár, esze járása pedig egyszerű.

 

 

12. A vihorászó férfi nem áhítattal nyúl hozzád. Az vagy éretlen, vagy romlott, vagy barom. Az ilyen neked esik érzéketlenül, nem tud bánni testeddel, nem érti lelked óhaját. Az efféle, ha a legelső volt, kedvedet szegheti örökre! A jóravaló férfi átgondolja, hogy te más vagy, nőstény, de ember, miképpen ő hím, de ember.

 

13. Templomos meg istenfélő legény nem ugyanaz. A jóravaló férfi benned keresi üdvösségét, általad és veled igyekszik ISTEN-hez!

 

14. Csalafinta TEREMTŐ lépre csalta teremtményeit! Fene eszi őket, így nemeznek. Mert nem a gyerek iránti vágyért áll meg a nőstény hímjének, hanem azért szaporodik, mert megáll!

15. Szüzességed nem vagyontárgy, nem is harmatos lelked bizonysága. A fehércseléd szűzen is lehet kurva. A szív meg lélek tisztaságán múlik, ez-e, az-e.

 

16. Ne csúfold legényedet, ha fölsül lábad közén! Ha igen vágyott rád és végre megkap, torkában verhet szíve - bizony csúfra juthat! Ügyetlenség, türelmetlenség is ebbe sodorhatják. Azt követően, ha nekirugaszkodik, már előző kudarcának félsze is benne rág. Légy ezért hozzá türelmes, nyugtatgasd szép szavakkal.

 

17. Ha hetedik izromban sem jut be, az gondra ad okot. Beteg, hitvány, vagy málé.

 

18. A nagy melák is lehet hitvány, a cingár is fenemód tehetős. Nézd ezért a férfi lábát! Ha izmos lábú, kemény, de nem nagy farú, az jó jel.

 

19. Inkább másod-harmadmagaddal legyél valódi férfi szeretője, felesége, mint egyes egyedül valamiféle hitványé, mert az nélkülözni tud, mint nőstényt, ennek okáért nem tart sokra. Csak dolgos kezed vonzza, mert tudja, az anyja nem él örökké. Ha mégis nemz, hitvány ivadékot.

 

20. A háztűznézőbe járó férfit nem azért etetik, mert fognák! Hanem hogy megtudják, milyen evő. A rossz evő, válogatós, turkálós férfi nehéz ember, rossz hím, nem állja helyét sem az asszony lába között, sem a kasza nyelén.

 

21. Ha csalódtál egy, két, vagy több férfiban, ne rökönyödj meg a férfiállat gyűlöletében!

 

22. Ha elhagytak, gondold meg, mit hibáztál te magad, ha becsaptak, gondold meg, nem méltatlanokhoz ereszkedtél-e.

 

23. Sohase általánosíts! Semmiben! Ha egy jóravaló legénnyel mégsem tudtok összegyalulódni, menjetek széjjel békével.

 

24. Előbb-utóbb minden zsák megtalálja a maga foltját, csak ne kapaszkodj, ne csüngj, mert akkor elfut tőled mindvalahány!

 

 

 

 

És mit tettek olyankor, amikor rajtakapták a férjüket? Idézet egy 1896-os újságból:

 

 

 

 

 

 

A legősibb tojás

 

A legősibb tojás

Szeretettel küldöm Tomory Zsuzsanna – Amerikában élő régészeti- és néprajzkutatónak - a húsvéti tojás Kárpát-medencei eredetével kapcsolatos gondolatait, Kezdeteink című munkájából:

     „A világ legősibb húsvéti tojása is hazánk területén látott napvilágot, noha erről iskoláinkban soha nem esett szó, s én is véletlenül bukkantam hírére Móra Ferenc „Utazás a földalatti Magyarországon” című művében, melynek ide vonatkozó részletét idézem: Ezzel körülbelül számot is adtam mindenről, ami nem kerül a múzeumi termek szekrényeibe, még akkor se, ha majd lesznek szekrényeink, és tudjuk őket hova tenni. Ezek a szokott cifrasági találmányok, amint a ködmönös nemzet mondja, ugyan a ködmöntelen is úgy mondja, ha úrral beszél. Kardok, kengyelek, lószerszámdíszek, férfiöv ércfityegői, asszonyok encsembencsemei. Egészen szokatlan csak egy van köztük: tojáshéj, amit egy szegényesen eleresztett öreg hölgy markában találtunk. A tojás, mint másvilági útravaló, elég gyakori dolog az ún. hun sírokban.

Volt olyan temetőnk, amelyiknek háromszáz sírjában találtam. De ez nem olyan tojás, mint a többi. Barnára festették valamivel, és a barna festéken át szabályosan kanyargó, létrafokozású girlandokat kapartak a fehér mészhéjba. Ezt a díszítést mind a hetvenhárom darabon látni.

Tudnillik a húsvéti tojásnak ez a tiszteletreméltó őse ennyi darabban jött ki a kegyetlen száraz, szikes földből, amelyen néha csak a csákány fogott. Már a másfélezeréves szorongatás is szétnyomta, meg az ásó hegye is nekiszaladt, s így nagyon megszaporítottam a darabszám-statisztikát, mire dobozba került. Hűséges munkatársaim azonban, Sebestyén és Czógler tanár urak erős fogadást tettek, hogy szerves egésszé kögítik a hetvenhárom morzsát. Amilyen elszánt emberek, ki is telik tőlük. (446-447 old.

Hogy valóban össze is rakták a fenti urak e tojást, azt már a Magyarság Néprajza című műből tudtam meg, ami a rajzát is hozza, s az is a mellékletben látható.”

Tomory Zsuzsa nyomán, szeretettel:

Katalin

 

2018-Alapítványi tájékoztató - SZJA és egyéb támogatáshoz

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!
 
Az általam alapított immáron tizedik éve működő, - és ebben az évben jubiláló - a magyar szerves műveltségre építkező Gyógyító és Szellemtudományi Műhelyünk az egyre nehezedő gazdasági körülmények ellenére, továbbra is szeretne gyógyítást nyújtani a lelki és testi problémákkal küzdő rászorulóknak, egyben továbbra is szeretne magas színvonalú, tiszta forrásból táplálkozó előadásokat és tanítást biztosítani az érdeklődők számára. Aki közületek úgy érzi - ismerve a Kárpát-haza teljességére kiható munkásságunkat akár a zarándoklataink és kutatómunkáink vonatkozásában, vagy a több mint másfél évtizedes gyógyítási eredményeinket a mindenféle lelki és testi bajokban nyújtott segítségünket, - hogy adója 1 %-val további erőt és szükségszerűen figyelmen kívül nem hagyható anyagi támogatást kívánna nyújtani, nagyon sokat tudna segíteni a magyarság egészét érintő további céljaink eléréséhez, és működési feltételeink megkönnyítéséhez.  Gyógyító-, őstörténeti-, szellemtudományi-, és imádságoskönyveink, zenei CD-ink, hangoskönyveink, naptáraink, valamint  egyéb színvonalas kiadványaink, egyre nagyobb számban hozzáférhetőek. 
 
Elkészült és már megjelent „Az EGYség üzenete” őstörténeti és szellemtudományi sorozat V. kötete is. Működésünkhöz, a közkedvelt sorozat – már nyomdai előkészítés alatti – további három kötetének megjelenéséhez, valamint további kiadványok megjelentetéséhez nagy segítség lenne bármilyen hozzájárulás. Kérem, segítsétek a magyarság szellemi ébredéséhez, és az összefüggések meglátásához elengedhetetlenül szükséges – a történelemkönyvekből szándékosan kihagyott – tudás megjelenését, hogy minél több honfitársunkhoz eljuthasson! 
 

Honlapunkon rendszeresen tájékozódhattok munkánkról: http://www.jooszellem.hu
 
A következő adatokat kell tudni rólunk az SZJA 1 %-áról, vagy egyéb támogatásról történő rendelkezéshez: 
 
Pilisi Szent Margit Alapítvány 

Adószám: 18223622-1-13 

Bankszámlaszám: 10403057-50526583-52771013
 
Minden adományt, támogatást reménykedve várunk és hálásan köszönünk:
 
v Joó Katalin tanító, gyógyító

Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely (2007) alapító, iskolavezető  

Pilisi Szent Margit Alapítvány kuratórium elnök
 

 
2018.

 

Élő Égi Igazság a Magyar Szent Koronában

A magyar Szent Korona alkalmas arra, hogy megidézze a Teremtőt. Teljes üzenetrendszerét kifejezett céllal, kifejezett feladattal, küldetésként kapta a magyar nemzet. A Szent Korona nem egy ereklye, nem egy koronázási ékszer vagy kellék, nem egy dísztárgy, sőt nem is tárgy. A Szent Korona él! És mint ilyen, a magyar állam legmagasabb rangú alanya Ő.

„Tükröm, tükröm, mondd meg bátran…”

„Tükröm, tükröm, mondd meg bátran…”

 

Soha olyan fontos nem volt még a tükörbe néznünk, mint most.
Soha olyan fontos nem volt még, hogy az emberiség tükörbe nézzen, mint most.
Az önvizsgálat és a lelkiismeret tükrébe, Jézus tükrébe.

 

Az Úr angyala…

Az Úr angyala…
Az Úr angyala köszönté a szép Szűz Máriát,
És a méhibe fogadá az ő áldott, Szent Fiát.
Üdvezlégy Mária, kegyelemvel teljes,
zÚr vagyon teveled.
Áldott vagy te az asszonyok között,
És áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus.
Asszonyunk Szűz Mária, Istennek Szent Anyja,
Imádkojzál értünk bűnösökért,
Most és halálunknak órájánd, ámen.

Tanítás 2014-re

A 2014-es eSZTeNDő=iSTeNiDő gyakorlati próféciája

Visszatekintés az IDŐben

Mottó: „Miként a Nap és a Hold sem tud visszatükröződni a zavaros vízben, azonképpen a Mindenható sem tud visszatükröződni egy olyan szívben, amely az „én” és az „enyém” ideájától zavaros.” (Sri Ramakrishna)

November 11.

Szent Márton (316-397)

Népi időjóslás:

„Márton-napkor ha a lúd jégen áll,
Karácsonykor térdig sárban jár.
Ha Márton napja ködös,
zűrzavaros tél lesz,
Ha pedig hideg, száraz tél.

A Márton-lúd melle csontja
Ha világos, hó lesz,
Ha fekete, eső.”

 

Szakrális út és nagyzarándoklat - Pünkösd Moldvában és Gyimesekben a csángókkal 2013.

Időpont: 
2013. 05. 13. hétfő, 05h00 - 2013. 05. 21. kedd, 22h00
Esemény típus: 

Szent Korona Zarándokút
Erdély (Székelyföld – Csík – Gyimesek) - Moldva

2013 Pünkösd, május 13-21.

MOLDVA – ETELKÖZ

Találkozás az archaikus csángó néphagyomány fenntartóival és művelőivel, valamint moldvai csángó kis települések, földrajzi és néprajzi különlegességek látogatása, ismerkedés az ott élőkkel, a helyi szokásokkal, hagyományokkal, népi gyógymódokkal.

Nagy Törökországi Zarándokút 2013.

Időpont: 
2013. 10. 03. csütörtök, 08h00 - 2013. 10. 17. csütörtök, 22h00
Esemény típus: 

Az ötéves (2011-2016) Szent Korona zarándoklat  3. évének őszi útja:

2013. október 3 - október 17. (repülőjáratokhoz igazítva)

A Nagy Törökországi Zarándokút.

Nimrud ősatyánk és az Apostolok nyomán Anatóliában és a Pártus Birodalomban.

"Csillagösvény Rózsafüzér Társulat" első engesztelő Szentolvasós imarendje

Időpont: 
2013. 05. 12. vasárnap, 16h00
Esemény típus: 
Május 12-én vasárnap délután 16 órakor indul Pilisszántón a Boldogasszony kápolnában a "Csillagösvény Rózsafüzér Társulat" első engesztelő Szentolvasós imarendje.
 
A Társulat létrehívója Szőnyi József és Joó Katalin.
Az első összejövetellel a Szent Szellem közelgő Pünkösdi kiáradására szeretnénk felkészülni és felkészíteni
Minden velünk együtt olvasózót várunk, akik az Örök Értékeket megtisztelni, köszönteni szeretnék és egyben hazánkra, nemzetünkre is kérnék a Szent Szellem szabadító erejét.

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában

Időpont: 
2013. 05. 29. szerda, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Petőfi Sándor Művelődési Ház
6200. Kiskőrös, Petőfi Sándor tér 4.
Magyarország
46° 37' 10.812" N, 19° 17' 6.4644" E
HU

A Szent Korona zománcképei ikonokon. Kiállítással egybekötött előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére.

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 2/2.

Időpont: 
2013. 05. 30. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Széchenyi István Ált. Isk.
Budapest, X. Kőbánya, Újhegyi sétány 1-3.
Magyarország
47° 28' 3.4212" N, 19° 9' 32.0616" E
HU

A Szent Korona zománcképei ikonokon. Kiállítással egybekötött előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére.

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 2/2.

Időpont: 
2013. 06. 04. kedd, 17h00
Esemény típus: 

Helyszín

Megyei és Városi Könyvtár, Kiállító terem
7400. Kaposvár, Csokonai út 4.
Magyarország
46° 21' 30.2364" N, 17° 47' 32.9892" E
HU

A Szent Korona zománcképei ikonokon. Kiállítással egybekötött előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére.

A Szent Korona misztériuma és tana, Kocsis István előadása

Időpont: 
2013. 06. 09. vasárnap, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Közösségi ház
Pilisszentkereszt, Forrás utca 7/F
Magyarország
47° 41' 35.4948" N, 18° 53' 53.3004" E
HU

Kocsis István író, történész előadása:

A Szent Korona misztériuma és tana

"Csillagösvény Rózsafüzér Társulat" engesztelő Szentolvasós imarendje

Időpont: 
2013. 06. 08. szombat, 17h00
Esemény típus: 

Helyszín

Boldogasszony kápolna, Pilisszántó
Magyarország
47° 40' 41.0772" N, 18° 52' 45.7356" E
HU
Június 8-án szombaton délután 17 órakor folytatódik Pilisszántón a Boldogasszony kápolnában a "Csillagösvény Rózsafüzér Társulat" engesztelő Szentolvasós imarend sorozata.
 
A Társulat létrehívója Szőnyi József és Joó Katalin.

A második összejövetel mottója a trianoni országrablás szomorú évfordulója.

Találkozás 17h-kor lent a kútnál.

A pálosok úttalan útjai - a „Feltámadás” szakrális útja

Időpont: 
2013. 07. 14. vasárnap, 08h30
Esemény típus: 

Mottó: "Készítsétek az Úr útját, egyengessétek ösvényét!"
(Keresztelő Szent János)

Kedves Lélekigazítók!

A már meghirdetettek alapján, a hét végén folytatódik:
A pálosok úttalan útjai - a „Feltámadás” szakrális útja
tanulmány-, és zarándokutunk a Pilisben, melynek következő szakasza,

IV. Július 14. - A Szent Szellem Teremtő Útja.

A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő útja V.

Időpont: 
2013. 08. 10. szombat, 08h30
Esemény típus: 

Mottó: "Készítsétek az Úr útját, egyengessétek ösvényét!"
(Keresztelő Szent János)

Kedves Lélekigazítók!
A már meghirdetettek alapján, a hét végén folytatódik:

A pálosok úttalan útjai - a „Feltámadás” szakrális útja
tanulmány-, és zarándokutunk a Pilisben, melynek következő szakasza,

V. Augusztus 10. - A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő Útja.

A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő útja VI.

Időpont: 
2013. 08. 11. vasárnap, 08h30
Esemény típus: 

Mottó: "Készítsétek az Úr útját, egyengessétek ösvényét!"
(Keresztelő Szent János)

Kedves Lélekigazítók!
A már meghirdetettek alapján, a hét végén folytatódik:

A pálosok úttalan útjai - a „Feltámadás” szakrális útja
tanulmány-, és zarándokutunk a Pilisben, melynek következő szakasza,

VI. Augusztus 11. - A Test és a Holtpont/Halottpont ébresztő Útja.

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 1. rész

Időpont: 
2013. 08. 06. kedd, 19h00
Esemény típus: 

Helyszín

A Szabad Művelődés Háza (Kodolányi János Főiskola mellett.)
Fürdő sor 3. Székesfehérvár
Magyarország
47° 12' 3.4632" N, 18° 24' 16.4592" E
HU

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 1. rész

„A Szent Korona zománcképei ikonokon.” Kiállítással egybekötött két részes előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 2. rész

Időpont: 
2013. 08. 27. kedd, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

A Szabad Művelődés Háza (Kodolányi János Főiskola mellett.)
Fürdő sor 3. Székesfehérvár
Magyarország
47° 12' 3.4632" N, 18° 24' 16.4592" E
HU

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 2. rész

„A Szent Korona zománcképei ikonokon.” Kiállítással egybekötött két részes előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére

 

Gondolatébresztő

Ki a Szent Korona?
Miért tartjuk személynek és mit nyújt a magyarságnak és az emberiségnek?
Miért a magyaroké, és miért az egyetlen a világon?
Milyen enigmák, rejtélyek övezik?
Mitől kozmikus, földönkívüli?
Milyen égi jelsorozatokat árulnak el a titokzatos zománcképek?
Milyen ismeretlen erőrendszer működteti?
Mitől beavató, jövőbelátó, gyógyító, védelmező?

Boldogasszony Ünnep Bösztörpusztán

Időpont: 
2013. 08. 15. csütörtök, 09h30
Esemény típus: 

Az elmúlt évekhez hasonlóan az V. Magyarok Országos Gyűlésen is megrendezzük a Boldogasszony Ünnepet, ahol a néplélekben megőrzött Mária és Boldogasszony tiszteletet helyezzük középpontba. A női minőség kiteljesedését lányok-asszonyok tiszta lelke képviseli, míg a kereteket férfiak biztosítják, amivel jól példázzuk teremtett világunk működési rendjét.

Az eddigi ünnepekről az alábbi helyeken olvashatnak, illetve tallózhatnak a képek között:

Szakrális túrák a Pilisben 2. nap

Időpont: 
2013. 09. 01. vasárnap, 09h00
Esemény típus: 

A Pilis szakrális központja a Holdvilág-árok

 

Túraútvonal: a Pilis Szakrális Központja a Holdvilág-árok, a mindenkori Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok a Pilisben.

Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott.  A túraútvonal egy része köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak.  Úti elemózsia és innivaló, lámpa szükséges!

A Rem. Szt. Pál csoport nyílt napján Molnár V József előadása

Időpont: 
2013. 09. 08. vasárnap, 17h00
Esemény típus: 

Helyszín

Közösségi ház
Forrás utca 7/F.
Pilisszentkereszt
Magyarország
47° 41' 35.4948" N, 18° 53' 53.3004" E
HU

v. Molnár V. József

néplélek-kutató

A szűzség és a Boldogasszonyság

Kiállítással egybekötött előadás Székesfehérváron

Időpont: 
2013. 09. 20. péntek, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

A Szabad Művelődés Háza (Kodolányi János Főiskola mellett.)
Fürdő sor 3.
Székesfehérvár
Magyarország
47° 12' 3.4632" N, 18° 24' 16.4592" E
HU

A Szent Korona zománcképei. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 3. rész

Az előadás előtt megtekinthető „A Szent Korona zománcképei ikonokon” címmel, Varga Valéria ikonfestő kiállítása.

Farsangi jótékonysági táncház

Időpont: 
2014. 02. 08. szombat, 15h00 - 22h00
Esemény típus: 

Helyszín

Közösségi ház
Forrás utca 7/F.
Pilisszentkereszt
Magyarország
47° 41' 35.4948" N, 18° 53' 53.3004" E
HU

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, rokonait, barátait
a Pilisi Szent Margit Alapítvány
hagyományainkat és régi jó farsangi szokásainkat felelevenítő batyus

FARSANGI JÓTÉKONYSÁGI TÁNCHÁZÁBA és MASZKABÁLJÁBA

Bálanya: v. Horthy Éva asszony
Fővédnök: v. Hunyadi László
a Történelmi Vitézi Rend főkapitánya

Jegyrendelés
Farsangi rendezvényünkre - interneten keresztül is - előre megrendelheti jegyeit, ha kitölti az itt található megrendelő űrlapunkat.
Kérjük itt adja meg azt az e-mail címet, amin Önt legkönnyebben elérhetjük.
2 000 Ft-os támogatói jegyből db-ot kérek.
Kérjük itt adja meg, hogy a belépőként szolgáló normál támogatói jegyből hány db-ot kér.
5 000 Ft-os kiemelt támogatói jegyből db-ot kérek.
Kérjük, hogy amennyiben Ön a rendezvény önköltségén felül is szívesen támogatná alapítványunkat, akkor ezt a jegyet vásárolja.

Sacra Hungaria, - a Magyar Szent Korona élő teste.

Időpont: 
2014. 02. 06. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Széchenyi István Általános Iskola
Újhegyi-sétány 1-3.
Budapest
Magyarország
47° 28' 3.4212" N, 19° 9' 32.0616" E
HU
Sacra Hungaria, - a Magyar Szent Korona élő teste.
„Népek Krisztusa Magyarország!” 
A Don-kanyar, a Kitörés és a német megszállás szakrális és őstörténeti vonatkozásai.

Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste

Időpont: 
2014. 02. 27. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Márta panzió
Bocskoroskúti út 1.
Esztergom
Magyarország
47° 48' 7.2324" N, 18° 45' 6.1668" E
HU
Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste
„Népek Krisztusa Magyarország!” 
A Don-kanyar, a Kitörés és a német megszállás szakrális és őstörténeti vonatkozásai

Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste

Időpont: 
2014. 03. 04. kedd, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Miss Tee Teabolt
Ady Endre u. 32. I.em.
Székesfehérvár
Magyarország
47° 11' 34.2528" N, 18° 24' 14.7168" E
HU
Sacra Hungaria - a Magyar Szent Korona élő teste
„Népek Krisztusa Magyarország!” 
A Don-kanyar, a Kitörés és a német megszállás szakrális és őstörténeti vonatkozásai

Joó Katalin – Bitter Ferenc: IdőSZERű gondolatok - könyvbemutató

Időpont: 
2014. 06. 29. vasárnap, 17h00
Esemény típus: 

Helyszín

Faluház
Kossuth L. u. 88.
Pilisszántó
Magyarország
47° 41' 35.4948" N, 18° 53' 53.3004" E
HU

Tisztelettel MEGHÍVJUK

2014. június 29-én vasárnap, délután 17.00 órai kezdettel

Joó Katalin – Bitter Ferenc: IdőSZERű gondolatok c. könyvének
amely „Az EGYség üzenete – Csak tiszta forrásból” c. sorozat
ünnepélyes könyvbemutatójára
4. köteteként látott napvilágot

Szántai Lajos

Időpont: 
2014. 08. 17. vasárnap, 14h00
Esemény típus: 

Helyszín

Faluház
Kossuth L. u. 88.
Pilisszántó
Magyarország
47° 40' 9.3252" N, 18° 53' 13.794" E
HU

MEGHÍVÓ

2014. augusztus 17. vasárnap 14 óra

Pilisszántó, Faluház   Kossuth L. u. 88.

Szántai Lajos

művelődés-történész előadássorozata

Szent Korona, Szent István,  Nagyboldogasszony

Beavató túra a Pilisben

Időpont: 
2017. 09. 02. szombat, 08h30 - 2017. 09. 03. vasárnap, 18h00
Esemény típus: 

 

 

 

„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2017. szept. 2-3.

1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOLkút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út.                  Túravezető: v Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

 

Túraútvonal - Szombat:  Pomáz, a Kliszadomb gondolattal épített tájegyüttese – Csobánka, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, templom, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang.                                                                                                                                      A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.  A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.

 

2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

Túraútvonal - Vasárnap: Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.           Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott. A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.

 

A túra előtti napokon már csendesíts el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár. 

 

Sík Sándor: Szél a Pilisen                                    

Lombringató erdőszegély,

Lombringató, gondringató

A Pilisen sikong a szél.

Szabad-e ülni csendesen?

Szabadon, széltől mentesen?

Sikong a szél a Pilisen.

Szabad-e élni rendesen,

Mintha nem volna semmi sem,

Se szél, se tél, se könny, se gond?

A Pilisen a szél sikong.

                                    Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

 

  A részvétel technikai költsége: 1000.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.                           Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk! 

 
 

 

2014. Őrségi zarándoklat a mérleg havában

Időpont: 
2014. 09. 26. péntek, 06h00 - 2014. 09. 28. vasárnap, 20h00
Esemény típus: 

Helyszín

Őrség
Magyarország
HU

Mérlegelő zarándokút az őszi napéjegyenlőség idején Mérleg havában

2014. 09. 26-27-28.

Mottó: „Alattam a Föld, felettem az Ég és bennem a Létra…”

Pünkösdi zarándoklat Felvidéken - 2014

Időpont: 
2014. 06. 07. szombat, 06h00 - 2014. 06. 09. hétfő, 21h00
Esemény típus: 

Helyszín

Felvidék
Magyarország
47° 9' 44.9784" N, 19° 30' 11.8944" E
HU

Pünkösd Felvidéken

2014. június 7-8-9.

Nyitra környéke, Mátyusföld, Zoborvidék, Tribecs ősi földjén, ősi szer-helyein

Könyvbemutató Csepelen - Az EGYség üzenete I.II.III.

Időpont: 
2013. 02. 08. péntek, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

STOP Autósiskola
II. Rákóczi Ferenc u. 184.
Csepel
Magyarország
47° 25' 5.0556" N, 19° 3' 47.322" E
HU

Szimbológia és szimbolika. ŐS-KÉPek az Ítélet koronáján. A „végidők” kódolása a Magyar Szent Koronában. 2/2

Előadás a Magyar Szent Korona hazatérésének 35. évfordulója tiszteletére

Remete Szent Pál csoport tanítási hétvégéje - Beiratkozás az induló csoportba

Időpont: 
2014. 09. 06. szombat, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Faluház
Kossuth Lajos u. 88.
Pilisszántó
Magyarország
47° 40' 8.6628" N, 18° 53' 13.8336" E
HU
Az iskola szellemiségével, a lélekközösség tagjaival történő megismerkedés az induló csoport számára:
2014.09.06. délután 16 óra.
 
 

Molnár V. József és Hintalan László János előadásai

Időpont: 
2014. 10. 11. szombat, 14h00
Esemény típus: 

Helyszín

Pilis
Kossuth Lajos u. 88.
Pilisszántó
Magyarország
47° 40' 9.3252" N, 18° 53' 13.794" E
HU

Teljesség - Kiesés - Hazatalálás
A szerves társadalom felé - III. rész

Hintalan László János
vetítettképes előadása

2014. október 11. szombat
Pilisszántó, Faluház, Kossuth L. u. 88.

Joó Katalin előadása Budán, a Böszörményi úton

Időpont: 
2014. 10. 30. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Erste irodaház B épület
Böszörményi út 24.
Budapest
Magyarország
47° 29' 38.8248" N, 19° 1' 6.78" E
HU

v. Joó Katalin vetítettképes előadása

Hétköznapjainak egyáltalán nem hétköznapi eseményei égen, földön és azon kívül - III. rész

Előkészület a Szentföldi zarándoklatunkra

Időpont: 
2014. 11. 08. szombat, 14h00 - 19h00
Esemény típus: 

Helyszín

Pilis
Kossuth Lajos u. 88.
Pilisszántó
Magyarország
47° 40' 8.6628" N, 18° 53' 13.8336" E
HU

 ELŐADÁSOK  a Szent István csoport nyílt napján

Szántai Lajos, Joó Katalin, Chován Gabriella

IdőSZERű gondolatok önmagunkról és a nagyvilágról.

Időpont: 
2015. 01. 29. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Vödör bár
Üllői út 109/C
Budapest
Magyarország
47° 28' 50.484" N, 19° 5' 3.6312" E
HU

 Joó Katalin előadása IdőSZERű gondolatok önmagunkról és a nagyvilágról címmel

az Üllői út 109/C-ben - a Ludovikával szemben a Vödör presszóban.

Hintalan László János előadása - Az őszi napéjegyenlőség - hagyomány és rítus

Időpont: 
2015. 09. 19. szombat, 14h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Művészeti Iskola
Templom tér 3.
Pomáz
Magyarország
47° 39' 2.286" N, 19° 1' 10.4808" E
HU

Az évkör elkövetkező időszakáról szóló rítusok, hagyományok.

Bővebben: hamarosan.....

Dani Zoltán

Időpont: 
2016. 06. 11. szombat, 15h00
Esemény típus: 

 

Meghívó

TRIANON UTÁN…

Akiket nem feledhetünk –

Korunk hősei

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

2016. június 11. szombat du. 15 óra

 

A székely, aki lelőtte a „lopakodót”…

DANI ZOLTÁN légvédelmi ütegparancsnok, nyg.ezredes előadása

 

Az elmúlt évben iskolánk, a több országot is érintő „Vaskaputól-Vaskapuig” zarándoklaton nagy utat járt be. Ez alkalommal találkoztunk és ismerhettük meg házigazdáink jóvoltából Dani Zoltánt, akivel nem nehéz szívbéli barátságba keveredni… Ottlétünkkor, éppen egy éve tett meghívásunknak, most tesz eleget…

      

Dani Zoltán székely származású nyugalmazott ezredese a korábbi jugoszláv, ma szerb fegyveres erőknek.

Született: 1956. július 23. Székelykeve, Szerbia.

17 éve már, hogy – 1999-ben – történelmi tettet hajtott végre a székely származású vajdasági magyar ember: Dani Zoltán. A világsajtót bejárta a hír, hogy Dani és katonái lelőttek egy F–117-es lopakodót. Szerbiában nemzeti hősként tisztelik, tettéről filmet készítettek. A hadseregben azonban hamarosan nemkívánatos személy lett. Ma pékséget üzemeltet Belgrádtól nem messze, egy Székelykeve nevű faluban. Dani Zoltán nyugalmazott ezredes 1978-ban kezdte katonai pályafutását. Egészen 2004-ig szolgálta Jugoszláviát, Kis-Jugoszláviát, majd Szerbiát. Megjárta Horvátország és Bosznia-Hercegovina csatatereit, de részt vett a NATO elleni háborúban is.

 

Lebilincselő humorral, nemes egyszerűséggel beszél a történtekről, a RENDKÍVÜLI, AZÓTA IS FELÜLMÚLHATATLAN haditettről, és az utána alakult életéről…

Tisztelegjünk együtt a hazaszeretet és a bátorság előtt!

 

A rendezvényre adott támogatása az előadó utazási- és szállásköltségéhez járul hozzá! Köszönjük!

 

Ünnepélyes diplomaosztó 2016

Időpont: 
2016. 07. 02. szombat, 14h00
Esemény típus: 

 

Szeretettel meghívjuk

2016. Áldás havának – Sarlós Nagyboldogasszony napján

Július 2. szombat du.  14 .00  órától

Teleki-Wattay kastély –

Zeneiskola

Pomáz,

Templom tér 5.

Ünnepélyes diplomaosztóra és előadásra

A végzős Szent István csoport ünnepélyes

diplomaosztója

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ünnepség díszvendége

Kovács Attila

református lelkipásztor, őstörténet kutató

Ünnepi program

14.00 16.00

Diplomák átadása és a Lélekigazító Műhely csoportjainak útravalója és

ünnepi  műsora

16.30-18.00

Kovács Attila

református lelkipásztor vetített képes előadása

Isten a nemzet trónján

Iráni utibeszámoló

Lelkész úr néhány hete érkezett meg Iránból, ahol legutóbb az iráni nagykövetség

meghívott vendégeként járt tanulmányúton

A rendezvény díjtalan! Adományokat iskolánk és alapítványunk fenntartásához,

köszönettel várunk és elfogadunk!

 

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2016. szept. 10-11.

Időpont: 
2016. 09. 10. szombat, 08h30 - 2016. 09. 11. vasárnap, 08h30
Esemény típus: 

Helyszín

Pomáz HÉV megálló MOL-kút melletti parkolójában
Árpád Fejedelem útja
Pomáz
Magyarország
47° 38' 31.092" N, 19° 1' 59.9664" E
HU

Fejléc

 

 

„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2016. szept. 10-11.
1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOL-kút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út.

Túravezető: Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

 

Túraútvonal - Szombat:

Pomáz, a Kliszadomb épített tájegyüttese – Csobánka, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, templom, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang

A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.

A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.

 

Szeptember 8. Szűz Mária születésnapja és 12. Szűz Mária névnapja.

 Mária Országának a magyar nemzetnek kiemelt ünnepnapjai.  Túráinkat a Világ Győzelmes Királynőjének engesztelésül ajánljuk a magyar nemzet szellemi magára találásáért!

 

2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

 

Túraútvonal - Vasárnap:

Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.

Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott.

A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak.

Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.

 

A túra előtti napokon már csendesítsd el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár.

Ziribár napkelte

 

Sík Sándor: Szél a Pilisen
Lombringató erdőszegély,
Lombringató, gondringató
A Pilisen sikong a szél.
Szabad-e ülni csendesen?
Szabadon, széltől mentesen?
Sikong a szél a Pilisen.
Szabad-e élni rendesen,
Mintha nem volna semmi sem,
Se szél, se tél, se könny, se gond?
A Pilisen a szél sikong. 
                                     Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

 

 

A részvétel technikai költsége: 1000.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.

Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk!

Lábléc

Diplomaosztó 2017

Időpont: 
2017. 04. 08. szombat, 10h00
Esemény típus: 

 

Szeretettel meghívjuk

2017. Szelek havának Virágszombatján, Április 8. szombat

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola Pomáz, Templom tér 5.

Pilisszántó - Boldogasszony kápolna

a Hollós Mátyás csoport

ünnepélyes diplomaosztójára és eskütételére

 

 

Az ünnepség díszvendégei

 

vitéz Hunyadi László

főkapitány, ötvöstörténész

 

Szőnyi József polgármester

 

Varga Géza írástörténész

 

 

Ünnepi program

Pomáz 10.00 – 12.00 Diplomák átadása és a Lélekigazító Műhely csoportjainak útravalója,

ünnepi műsora

Pilisszántó 13.00-14.00

Ünnepélyes eskütétel és zászlóátadás nemzetünk szent jelképei előtt

Pomáz 16.00 óráig

Szeretetvendégség

A rendezvény díjtalan!

Adományokat iskolánk és alapítványunk fenntartásához köszönettel várunk és elfogadunk!

Zarándokút Szent László évében, Pozsonyi csata 1110. évfordulója alkalmából

Időpont: 
2017. 06. 03. szombat, 06h00 - 2017. 06. 05. hétfő, 22h00
Esemény típus: 

A „Nyugat kapuja”, - ahol a Duna a Kárpát-hazába lép

Zarándokút Szent László évében, Pünkösd havában az Ősök tiszteletére

a Duna felső folyásához, a

Pozsonyi csata 1110. évfordulója alkalmából

2017. 06. 03-04-05.

 

Atila nyomában 2/1

Időpont: 
2017. 12. 03. vasárnap, 10h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

Meghívó  

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola  

Pomáz, Templom tér 5. 

2017. december 3. vasárnap de.10h

„Minden nép számára a nemzeti lét alapkérdése ugyanaz. Saját maga akar-e maradni és megtartja ősi örökségét, nemzeti azonosságát vagy elfogadja inkább az alávetettséget és feladja önmagát?” (Atila)

 de 10-12 óra

Atila nyomában 2/1

A keleti, vagy Ázsiai hunok 1. rész

Obrusánszky Borbála előadása

 

du 13-16 óra

EGY az ISTEN - Örök időkre szóló figyelmeztetések

Bartók Béla színpadi műveiben és a Cantata profana-ban 

Hintalan László János előadása

 

 

1. Férfi és nő megismerheti-e párját lényük teljes mélységében? Mi ennek egyetlen, áthághatatlan feltétele? Mi a SZERETET és a TUDÁS viszonya egymáshoz?

(Balázs Béla-Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára)
 

 

 

2. Törvényszerű-e, hogy ha az ember az ÉLETTELEN gép, a technika „csodáival” veszi magát körül, akkor az ÉLŐ élet benne és körülötte is egyre gyorsuló tempóban sorvadni kezd? De ebből is van feltámadás!

(Balázs Béla-Bartók Béla: Fából faragott királyfi)

 
 

 

 

3. Egyre gyakrabban tapasztalhatjuk, hogy a PÉNZközpontú életforma zsákutcájából csak ISTEN, várt-váratlan megjelenésével létezik szabadulás.

(Lengyel Menyhért-Bartók Béla: Csodálatos mandarin)
 

4. Mi a Cantata profana mű címének szószerinti jelentése?                       Cantata: vallásos szövegű kórusmű. Profana: világi, nem vallásos mű. Találkozhat e kettő a teremtői EGY-ben? 

 

A rendezvény támogatása előadásonként 1500.- Ft

www.jooszellem.hu, jooszellem@gmail.com, +36-20/221-6810

 

 

OTTHON KAUKÁZUSBAN… III.

Időpont: 
2018. 01. 14. vasárnap, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

 

 

Meghívó

OTTHON KAUKÁZUSBAN…

 

Teleki-Wattay kastély-Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

 2018. január 14. vasárnap du.16 h

 

 

Gondos Béla

Az őshazák és az ősegyház nyomán - Örményország

Felkészítő és ismertető a 2018 tavaszán sorra kerülő szakrális hon- és múltismereti

zarándoklatunkra – 4/3. rész

A rendezvény támogatása 1500.- Ft

 

 

Ősi szimbólumok árulkodnak

a múltunkról:

 

 

 

 

Turul és az Oroszlán az Élet virágával, a magyar rozettával                                                  Az Akhtala monostor            

 

      

Pálos Keresztes Kő hasonmásai     Örmény Stone-henge, csillagóra, naptárkör     A„napkeleti” Jereván és az Ararát

 

 

Kereszteskövek, „khacskarok” a Szeván-tónál

 

 

Atila nyomában 2/2

Időpont: 
2018. 02. 11. vasárnap, 10h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
HU

Meghívó

 

Teleki-Wattay Kastély – Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

2018. február 11. vasárnap de. 10 h

 

Nem az a nagy nép, amelynek nagyszámú a lakossága, hanem az, amely tűzön-vízen át hű marad ősi örökségéhez és megtartja nemzeti azonosságát.” (Atila)

 

              Az ázsiai hunok birodalma                             

 

    Atila nyomában 2/2

 

 

 

                     Az európai hunok 2. rész

 

                    Obrusánszky Borbála előadása

 

 

Xiongnu övcsat             Csizmacsat a szeged-nagyszéksósi hun kori leletegyüttesből

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az európai hunok birodalma                                   

 

 

A rendezvény támogatása 1500.- Ft,

www.jooszellem.hu, jooszellem@gmail.com,

+36-20/221-6810

 

Az ázsiai hunok egykori (fő)városa, Tongwancheng

Szívmelengetők

Gordon Childe és Fritz Schachermeyr szinte egybehangzóan írják műveikben, az Európai népek tanítómesterei a  Kárpát-medencei Szkíták voltak.

ZosimusA Hunok voltak egy úgynevezett Királyi Szkíták…”[„Hunnos, sive adeo Regii Scythae nuncupandi sunt…”]

Evagrius: „A háború idején ugyanúgy, ahogy ünnepeken, Atilla a Király Szkíta regéket adott elő…” [„Temporibus iisdem bellum, quod multorum sermone celebratur, ab Attila Scytharu rege excitatum suit…”]

 

Képes Krónika: „… mihelyt egy szkíta elesett, Atilla nyomban másikat állított helyére.”

Petrus Alcyonius (1487-1527) azt irja a Medices legatus, sive de Exilio Libri II.-ban hogy Atilla az itáliai győzelme után a saját gót [hun] nyelvet terjesztette, és aminek a tanítására a saját tartományából tanítókat hozatott, hogy az itáliaiaknak a Gót [Hun] nyelvet tanítsák.

A Hunok nyelvét beszélték Itáliába még 1820 előtt valamikor; Trento környékén.

 

Marcius Porcius Cato (i.e.234-i.e.149) azt írta, hogy Itáliát a Szkíták népesítették be Janus vezetésével, és olyan igazságos és jó törvényekkel kormányozta az alattvalóit, hogy az Utódai Halhatatlan Istennek nevezték.

Plutarchos: Janus megváltoztatta Itália lakóinak durva viselkedését civilizáltabb irányba.

 

Berossus (i.e. 3-ik század) azt írta, hogy Comerus Gallus Szkítiaból ment Itáliába és ott szkíta szokás szerint tanította építeni a lakosokat és az azt a területet, amit ő népesített be Itáliának neveztek. [ez valamikor 300 évre a vízözön után]. Plinius azt írta, hogy az Umbri nép Itáliába a legrégebbi nép és hogy Szkíta eredetűek.

 

Coccius Sabechius„Senki előtt sem lehet kétséges, hogy a Hunok vagy Magyarok Szkíták voltak.”

 

Antonio Bonfini„… Az összes történetírók megörökítik azt, hogy a Magyarok a Hunoktól eredtek… akik a Szkítáktól származtak.”

 

Cato azt is írta, hogy az emberiség Szkítiában élte túl a vízözönt és a Szkíták a legrégebbi nép.

 

1057-ben a Chronicon Sazaviense-ben Magyarország (a Hunok földje/Terra Hunorum) mint menedékhely ahova a szláv szerzetesek menekülnek.

 

Johannes Cuspinianus (1473-1527) Magyarországot Archiregnumnak azaz Főkirályságnak nevezi.

 

Cosmas magyarul; „Hatalmas nemzet, nagy erejű, gazdag, hadereje hatalmas, es a Föld bármelyik királyságával képes felvenni a harcot.’”

 

Az Utolsó Vacsora terítője Magyarországon volt 1374-ig, amikor Prágába került a Szent Vitus templomba, mint a magyar király ajándéka, más ajándékokkal együtt, mint Szent Katalin ezüst szobra, Szent Zsigmond képe, valamint egy fehér és egy piros köpönyeg a magyar címerekkel és Szűz Mária kelyhe és ‘tabulája’.

 

A magyar régészek 1939-ig nyolcvanöt nagyobb szkíta temetkezési helyet ismertek fel az országban. Hagyatékuk, csak a Kr. e. VI-III. század közötti időszakból [ez a hivatalosan elismert szkíta időszak] vas-zablák sorozata, 25 bronztükör, 67 vasfokos, húsznál több állatalakos tegezdísz, 23 bronzcsörgő, több száz nyílcsúcs, fibulák, vastőrök és kardok.

 

 

 

OTTHON KAUKÁZUSBAN... IV.

Időpont: 
2018. 02. 18. vasárnap, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay kastély – Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

 

 

Azerbajdzsán

 

Meghívó

OTTHON KAUKÁZUSBAN…

Teleki-Wattay kastély-Zeneiskola

Pomáz, Templom tér 5.

 

Gondos Béla

Az őshazák és az ősegyház nyomán

Azerbajdzsán a tűz országa

 

Címer

 

 

 

 

 

Felkészítő és ismertető, a 2018 tavaszán  sorra kerülő Georgiát, Örményországot és Azerbajdzsánt bejáró szakrális hon- és múltismereti zarándoklatunkra – 4/4.

A rendezvény támogatása 1500.- Ft

 

 

Őskeresztény templom a Kaukázusi Albániában, Azerbajdzsánban

Qobusztán időtlen sziklarajzai 

Baku-modern lángnyelv épületei

Kaukázust létrehozó sárvulkánja

A bahcsiszerájihoz  hasonló festett káni palota - Seki

Yanar-dag az égő hegy

 

Urartu őshaza

Időpont: 
2018. 04. 08. vasárnap, 14h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély - Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
47° 39' 1.6452" N, 19° 1' 11.334" E
HU

 

Meghívó

Teleki-Wattay Kastély – Zeneiskola 

Pomáz, Templom tér 5.

2018. április 8. vasárnap du. 14 h  

„Az urartui magaskultúra jelentőségének

vizsgálatához szükséges figyelembe venni a

kialakulásához vezető megelőző évszázadokat,

valamint a korban és térben

való későbbi kiterjedésének hatását.” 

(Kádár István)  

Urartui sasfejű istenség

Urartu őshaza 

Az urartui civilizáció, mint a Kaukázus első állama

Kaukázusi utunkra felkészítő - 6. rész

vitéz Hunyadi László aranyműves, ötvöstörténész előadása

 Ere-buni (ma: Jereván) – az urartui királyság erődje Arméniában

Az urartui népcsalád a nagy ókori HURRI nemzet jelentős késői képviselője, és mint ilyen, befogadója lett a szumír, az egyiptomi, a krétai és a hettita civilizáció hatásainak. Ezt a nem szemita, nem indo-európai népcsaládot, a hurri közösséget kimagasló szellemi érettsége, ragozó nyelve és vésett írása különbözteti meg és emeli ki kora, és a középkelet népei közül. (A szkíták, palócok, székelyek ősei…)

A rendezvény támogatása 1500.- Ft

 

 

Jubileumi Honismereti Továbbképző Tábor és zarándoktúra Kárpátalján 2018.

Időpont: 
2018. 07. 29. vasárnap, 05h00 - 2018. 08. 04. szombat, 22h00
Esemény típus: 

Jubileumi Honismereti Továbbképző

Tábor és zarándoktúra Kárpátalján

2018. Áldás hava, Július 29. - augusztus 4.  

 

Meghívók Napúr havára

Időpont: 
2018. 06. 14. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Kedves Érdeklődők, kedves Barátaim!

 

Értesítelek benneteket, hogy a közeljövőben az alábbi helyszíneken lesz előadásom, melyre a szervezőkkel együtt szeretettel és tisztelettel meghívunk:

 

Témák: 

 

1. "Az EGY-ség üzenete" c. könyvsorozat V. kötetének -

Bepillantás a Pilis misztikus szféráiba - könyvbemutatója

2. Otthon az elfeledett Kaukázusban

Az őshazák és az ősegyház nyomán Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán területein  

 

2018. 06.08. péntek 18 óra - Naszály, Művelődési Ház

2018. 06.14. csütörtök 18  Magyar Világ Est - Budapest,  Fáklya Klub, VI. Csengery u. 68/B.4. em. 411-es  terem

2018. 06.21. csütörtök 17 óra - Baja, Belvárosi Közösségi Ház, Széchenyi I. u. 6.

2018. 06.22. péntek 17.30 óra - Veszprém, SzMT Székház, Budapest út 8., 224-es terem 

 

 

Otthon az elfeledett Kaukázusban

Időpont: 
2018. 07. 06. péntek, 16h00
Esemény típus: 

Helyszín

Nemzeti Hét Balatongyörök
Magyarország
HU

Kedves Érdeklődők, kedves Barátaim!
 

Értesítelek benneteket, hogy a közeljövőben az alábbi helyszínen lesz előadásom, melyre a szervezőkkel együtt szeretettel és tisztelettel meghívunk:
 
2018. 07.06. péntek 16 óra - Balatongyörök, Nemzeti Hét
 
Téma: 
 
1. Otthon az elfeledett Kaukázusban
Az őshazák és az ősegyház nyomán Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán területein  
 
 
Az előadáson  "Az EGY-ség üzenete" c. könyvsorozat I.-II.-III.-IV.-V. kötetei megvásárolhatók, dedikálási lehetőséggel.
 
 

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2018.

Időpont: 
2018. 09. 01. szombat, 08h30
Esemény típus: 

„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra…”

Szakrális beavató túrák a Pilisben – 2018. szept. 1-2.

1. Szent Pilis - az emberiség eredetfészke

 

Találkozás, indulás, érkezés: mindkét nap, délelőtt 8.30 órakor Pomázon, a HÉV megálló MOLkút melletti parkolójában találkozunk, és innen indulunk. Várhatóan kora estig tart az út. Túravezető: v Joó Katalin az érintett helyszínekről ismertetést és szakrális tanítást ad.

Túraútvonal - Szombat: Pomáz, a Kliszadomb gondolattal épített tájegyüttese – Csobánka, Föld legősibb jelző- és őrzőpontjai a Pilisben, energetikai látkép - Dobogókő, Kilátó és Mária-kegyhely- Pilisszentlélek, Pálos kolostorrom – Pilisszentkereszt, Pálos kolostorrom – Pilisszántó, Kereszteskő - Múzeum – Hármasforrás és Beavató barlang.

A Pilis általános megismerése. Egész napos túra saját autóval. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.  A Hármasforráshoz vezető útvonalon kb. 500 méter köves emelkedőt, kaptatót kell megmászni.  

2. A Pilis szakrális központja a Hold(t)világ-árok

Túraútvonal - Vasárnap: Hold(t)világ-árok az ősi megalitikus kultikus szentély és áldozóhely, a Lélekbölcső. A halál és a beavatás által újjászülető Lélek misztikus területe, a Lélek feltámadásának útja. A vélhető Fejedelmi Necropolis. Beavató barlangok, Léleklyukak.

Egész napos kb. 5 km-es gyalogos túra, amihez vízhatlan cipő vagy túrabakancs ajánlott. A túraútvonal egy része vizes, köves patakmeder és meredekebb hegyoldalak. Úti elemózsia és innivaló, valamint lámpa szükséges! Az időjárásnak megfelelő réteges, könnyű túraöltözet javasolt, esetleg esőruha.
 
A túra előtti napokon már csendesíts el lelkedet, elmélkedj, hogy érdemes és méltó légy a feltáruló titkokra. Készülj fel méltóképpen, mert Őseink Szent beavató helyére lépsz be és kérsz bebocsájtást az Ég - Föld Kapujában.  Élő Múltunk és Nyituló Jövőnk SZIVárványhídja vár. 

 

Sík Sándor: Szél a Pilisen
 
Lombringató erdőszegély,

Lombringató, gondringató

A Pilisen sikong a szél.

Szabad-e ülni csendesen?

Szabadon, széltől mentesen?

Sikong a szél a Pilisen.

Szabad-e élni rendesen,

Mintha nem volna semmi sem,

Se szél, se tél, se könny, se gond?

A Pilisen a szél sikong.

 

 Pilisszántói látkép – Ziribár, Naptámadat a Napvárta helyen

 

A részvétel technikai költsége: 1500.- forint/fő/nap. Gyermekeknek ingyenes.

Mindkét túrát rossz idő esetén is megtartjuk!  

 

 

Az Őrség arcai

Időpont: 
2018. 09. 08. szombat, 06h00 - 2018. 09. 10. hétfő, 20h00
Esemény típus: 

Helyszín

Mol kút Pomáz
Magyarország
47° 38' 44.304" N, 19° 1' 18.48" E
HU

Az Őrség arcai

Tanulmányút Őrségben - Földanya havában az őszi napéjegyenlőségre készülve

2018. 09. 08-09-10. szombat-vasárnap-HÉTFŐ

„Alattam a Föld, felettem az Ég és bennem a Létra…”

 Föld – Ég – Lélek = Őrség Őrségi életfás sindü  

 

Szeptember 08. szombat – a Felsőőrség és a Várvidék (Au)

Rőtfalva (Rattersdorf) - Árpád-kori templom Sarlós Boldogasszonyra és Kisboldogasszonyra

Csáva (Stoob) - átalakított körtemplom, Keresztelő Szent János tiszteletére

Felsőlövő (Oberschützen) – Szent Bertalan Árpád-kori templom Szent László legendatöredékkel 

Őrisziget (Siget in der Wart) – Szent Lászlóra szentelt ősi motívumokkal díszített templom  

Szállás mindkét este Szalafőn

Szeptember 09. vasárnap – Aquila freskók a Vend és a Mura vidékén (Slo)

Domonkosfa (Domanjsevci) – Árpád-kori templom Szűz Máriára és Szent Mártonra szentelve

Nagytótlak (Selo) - körtemplom, Szent Miklós tiszteletére, Aquila János és iskolája kifestésével

Mártonhely (Martjanci) - Árpád-kori templom, Szent Márton tiszteletére Aquila János freskóval

Velemér - Árpád-kori templom Szentháromság tiszteletére Aquila János freskóival

Velemér Sindümúzeum – látogatás Varga Géza írástörténésznél

Szentgyörgyvölgy – látogatás az őrségi fazekasság egyik népi iparművészénél (vásárlási lehetőség)

   
   Az ősrégi Őrségi gyógyító olaj  

 

Szeptember 10. hétfő – az Őrség szívében

Pityerszer – Skanzen – az Őrség Népi Műemlékegyüttese

Nagyrákos - Árpád-kori templom, Szűz Mária, később Borrómei Szent Károly tiszteletére

Ják - Szent György apátsági templom (XIII. sz) és Szent Jakab kerektemplom

Csempeszkopács – Árpád-kori templom Szent Mihály arkangyalra szentelve

 

Az ősrégi Őrség, az Őrvidék területén fordulunk elő, mára már három területre szakítva - a Belső Haza, Felső Ausztria és Szlovénia tájain. A varázslatos Őrség eme területein található minden kiemelkedő szellemi és tárgyi kincsét megláthatjuk, megtapasztalhatjuk.

 

Indulás: szombat reggel 06.00 órakor Pomáz HÉV-megálló, MOL-kút felőli parkolóból. 

Budapesti megállók: 06.30. - Battyhány tér – budai alsó rakpart, 07.00. - Budaörs – MOL-kútnál lévő Mc Donalds mellett.

Érkezés: HÉTFŐN az esti órákban. Sajátkészítésű uti elemózsiáról AZ ELSŐ napra gondoskodjatok. A többi napra kapunk a vendéglátóinktól. Aki nagyobb étkű, gondoskodjon elegendő hazai pótlásról. Vízvételi lehetőség lesz a buszon. Minden helyszínen szakrális ismertetés és tanítás lesz.

Sajátkészítésű uti elemózsiáról AZ ELSŐ napra gondoskodjatok. A többi napra kapunk a vendéglátóinktól. Aki nagyobb étkű, gondoskodjon elegendő hazai pótlásról. Vízvételi lehetőség lesz a buszon. Minden helyszínen szakrális ismertetés és tanítás lesz.
 

Ajánlott: esernyő vagy esőkabát, esetleg vízálló cipő, réteges öltözködés, mert az Őrségben gyakran esik az eső. Mivel Ausztriában és Szlovéniában Euró a fizetési eszköz, szükséges néhány Euró a külhoni templom belépőkre, illetve a mosdók igénybevételére.  Szállásunk, valamint a reggeli és a meleg vacsora az Őrség ízeivel mindkét este Szalafőn lesz.

Vasárnap este a híres őrségi gerencsér-hagyomány remekeit láthatjuk a Sindümúzeumban.

A veleméri sindüket (vö.: zsindő, zsindely) házilag készítették az agyagművességhez jól értő veleméri paraszt-gerencsérek. A sindük különlegességét az adja, hogy a veleméri gerencsérek tetőcserép-készítés közben az ősvallásból örökölt óvó-védő jelképeket is belerajzolták a cserepekbe. A Sindümúzeumnak mintegy 200 darab rajzos cserepe van, míg a Néprajzi Múzeumnak nincs egy sem. Sokkal fontosabb ennél az a különbség, hogy a veleméri Sindümúzeum az egyetlen hely a világon, ahol ezekről a jelekről meg lehet hallgatni a szakszerű magyarázatot is.

Házigazdánk: Varga Géza írástörténész lesz, akinek több írása köteteinkben, tankönyveinkben olvasható.

Szentgyörgyvölgyön, fazekas-dinasztiák portékáit tekintjük meg és vásárolhatunk belőlük. Aki szeretné, kipróbálhatja az agyagozást, korongozást is.

Hétfőn reggel lehetőség lesz megismerkedni, válogatni és vásárolni a gyógyító őrségi magolajokból és magőrleményekből, melyet a Batha-porta hagyományos eljárással állít elő olajütéssel, hidegen sajtolással.

Tájékozódjatok már előtte:www.orsegimagolaj.hu/

Részvételi díj: 45.000.- Ft

Befizetési határidő személyesen: 2018. szeptember 1-2. a beavató túra alkalmával

Bankszámlán történő utalás határideje: 2018. aug. 27. 

Az átutaláshoz kérjük a résztvevő NEVÉT feltüntetni: Pilisi Szent Margit Alapítvány 10403057-50526583-52771013

A részvételi szándékot kérem aug. 26.-ig  jelezni a jooszellem@gmail.com levelezési címen!

 

Szakrális tanítást ad: v Joó Katalin

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Hollósok a magyarság üdvtörténetében

Időpont: 
2018. 10. 04. csütörtök, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társaság (TIT)
Várkerület 98. sz., a Lenck-átjáróban
Sopron
Magyarország
HU

A Soproni Magyar Tükör Szellemi Műhely szervezésében

 

2018. október 4-én, csütörtökön 18 órakor

Hollósok a magyarság üdvtörténetében

Bepillantás a Pilis misztikus szféráiba

Találkozás

v. JOÓ KATALIN

magyar szakrális lélek– és szellemgyógyító mester, tanítóval.

 

Az EGYség üzenete – Csak tiszta forrásból c. könyvsorozat

V. legújabb kötetének bemutatója, vetítettképes előadás.

 

Mit jelent az, hogy Vízöntő? Bizonyos kikerülhetetlen és együttesen jelentkező kozmikus hatások révén, folyamatos mérlegelés alatt állunk. Teremtői ciklusváltásban vagyunk! „Ilyen Idők nem voltak és nem lesznek!” Ezt legjobban a „hollósok” tudták! A misztikum és a szakralitás eredendő párossága öröktől fogva jelen van a magyarság életében. Amit Hunor-Magor, vagy szent királyaink-pálos generálisaink kettőssége képviselt - most is jelen van. Ez a szakrális kettősség a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő! Ez a könyv csokorba gyűjti a Pilisről, a pálosokról és beavatási regulájukról a megismerhető adatokat és így bepillanthatunk az ősi beavatási misztériumokba is.

Reményeink szerint ezeknek a hollós-pálos értékeknek olvasása, átélése, „megutazása”, olyan szellemi kisugárzást eredményez, ami új özsébi tűz- és fénylátomásokat indít el az egyénekben, a családokban és a közösségekben.

E könyv a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely fennállásának 10. évfordulójára megjelentetett jubileumi kiadvány. Hunyadi Mátyás születésének 575. és királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából a 2018-ra meghirdetett Mátyás király emlékév kapcsán pedig, tisztelgés Hollós Hunyadi Mátyás és a pálosok szelleme előtt. /v Joó Katalin/

 

Helyszín: Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társaság (TIT)

Sopron, Várkerület 98. sz., a Lenck-átjáróban.

Belépődíj: 2000.-Ft

 

Hollósok a magyarság üdvtörténetében. Pápa

Időpont: 
2018. 10. 25. csütörtök, 17h00
Esemény típus: 

Helyszín

Edvy Malom Fogadó Pápa
Magyarország
HU

Az Edvy Malom Fogadó, PÁPA szervezésében

 

2018. október 25-én, csütörtökön 17 órakor

Hollósok a magyarság üdvtörténetében

Bepillantás a Pilis misztikus szféráiba

Találkozás

v. JOÓ KATALIN

magyar szakrális lélek– és szellemgyógyító mester, tanítóval.

 

Az EGYség üzenete – Csak tiszta forrásból c. könyvsorozat

V. legújabb kötetének bemutatója, vetítettképes előadás.

 

Mit jelent az, hogy Vízöntő? Bizonyos kikerülhetetlen és együttesen jelentkező kozmikus hatások révén, folyamatos mérlegelés alatt állunk. Teremtői ciklusváltásban vagyunk! „Ilyen Idők nem voltak és nem lesznek!” Ezt legjobban a „hollósok” tudták! A misztikum és a szakralitás eredendő párossága öröktől fogva jelen van a magyarság életében. Amit Hunor-Magor, vagy szent királyaink-pálos generálisaink kettőssége képviselt - most is jelen van. Ez a szakrális kettősség a Magyar Szent Korona és a Pálos Keresztes Kő! Ez a könyv csokorba gyűjti a Pilisről, a pálosokról és beavatási regulájukról a megismerhető adatokat és így bepillanthatunk az ősi beavatási misztériumokba is.

Reményeink szerint ezeknek a hollós-pálos értékeknek olvasása, átélése, „megutazása”, olyan szellemi kisugárzást eredményez, ami új özsébi tűz- és fénylátomásokat indít el az egyénekben, a családokban és a közösségekben.

E könyv a Pilisi Lélekigazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely fennállásának 10. évfordulójára megjelentetett jubileumi kiadvány. Hunyadi Mátyás születésének 575. és királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából a 2018-ra meghirdetett Mátyás király emlékév kapcsán pedig, tisztelgés Hollós Hunyadi Mátyás és a pálosok szelleme előtt. /v Joó Katalin/

 

Helyszín: Pápa, Edvy Malom Fogadó

 

Sok a "sárkány" és kevés a lovag!

Időpont: 
2018. 11. 10. szombat, 09h00 - 2018. 11. 11. vasárnap, 18h00
Esemény típus: 

Helyszín

Teleki-Wattay Kastély - Zeneiskola
Templom tér 5
Pomáz
Magyarország
HU

 Kedves Érdeklődők!

A szokásos információt küldöm, mely szerint az új csoport (Sárkányölő Szent György) szakrális, égi indulása a november 10-11.-i hétvégén lesz, de. 9 órától. Ennek fényében a gyógyító-fényfelszabadító nagy-meditáció 1. része a szombati rákészülés után, másnap, 11.-én lesz. A részletes vázlatot és az azt megelőző újabb levelemet néhány nap múlva kapják meg azok, akik most szeretnének csatlakozni és ezt jelzik írásban: jooszellem@gmail.com villámpostán. A továbbképzésen elhangzottak alapján, ahogyan a Nagyszentmiklósi aranykincsek is jelzik, rendkívüli "Égi Vadászatra" számíthattok...

Az ismeretségi körötökben előforduló esetleges érdeklődő személyek is még most csatlakozhatnak a Szent György szellemiségét képviselő csoporthoz, utána már nem, zárjuk a létszámot és zártkörű lesz a képzés.

Akik végig szeretnék járni az Égi Országutat, a Szellem útját, a Lélek újjászületését, mint a Sárkányölők első beavatását, várjuk szeretettel!

 

 

Jelek, jelek, jelek...
...no és ez sem elhanyagolható senkinek, semmiképpen...

 

http://m.origo.hu/tudomany/20181024-kulonleges-18-szazadi-leletegyuttest-fedeztek-fel-a-duna-medreben-erdnel.html

 

https://femina.hu/terasz/dunai-leletek/amp

 

https://m.hvg.hu/elet/20181024_Video_Bemutatjak_a_Dunabol_elobukkant_aranykincset

 

Előhang

Volt egyszer egy ember, aki az ő háza udvarán oszlopot épített az ő Istenének.

De az oszlopot nem márványból faragta, nem kőből építette,
hanem ezer, meg ezer apró csillámló homok-szemcséből,
és a homok-szemcséket köddel kötötte össze.
És az emberek, akik arra járva látták, nevettek rajta
és azt mondták: bolond.
De az oszlop csak épült, egyre épült,
mert az ember hittel a szívében építette az ő Istenének.
És amikor az oszlop készen állott, az emberek még mindig nevettek
és azt mondták: majd a legelső szél összedönti.

És jött az első szél: és nem döntötte össze.
És jött a második szél: és az sem döntötte össze.
És akárhány szél jött, egyik sem döntötte össze,
hanem mindegyik szépen kikerülte az oszlopot, amely hittel épült.
És az emberek, akik ezt látták, csodálkozva összesúgtak
és azt mondták: varázsló.
És egy napon berohantak az udvarára és ledöntötték az ő oszlopát.

És az ember nem szitkozódott és nem sírt, hanem kiment megint
az ő udvarára és hittel a szívében kezdett új oszlopot építeni az ő Istenének.
És az oszlopot most sem faragta márványból, sem nem építette kőből,
hanem megint sok-sok apró homok-szemcséből,
és a homok-szemcséket köddel kötötte össze.

                                                Wass Albert

 


A HIT aranyfénye
Fotó: Vódli Zoltán   Remete Szent Pál csoport


Megvilágosodás
Fotó: Vódli Zoltán   Remete Szent Pál csoport

 

Megszólíttattál...

Valaki megszólított fentről, és magad sem tudod mit és miért keresel. Érzed és nap mint nap látod a változást magadban, az emberekben, a döntéseidben. A MIÉRT-ek idejét éljük és szinte semmire sem tudjuk biztosan a választ. Pedig az alapvető kérdéseket szükséges feltenned először, hogy MAGADHOZ TÉRJ:
Miért születtem a Földre? Mi a célom? Honnan ered az ÉLET, AZ EMBER ÉS A TELJES VILÁGMINDENSÉG? Miért vagyok magyar?

Ha ezzel tisztában vagy, már jó úton haladsz és a nagytól közeledsz a kicsi felé, míg meg nem érkezel haza, Önmagadhoz. Ha ismered a saját emberi küldetésedet, földi feladatodat, fizikai és szellemi mûködésedet, már csak egy lépés hogy jól érezd magad, gyógyulj, gyógyíts és ezáltal másoknak is adj belőle, amíg egy láncreakcióvá válik az egész és a magyarok betöltik a kozmikus küldetés minden szintjét. Ehhez sok lemondás kell, alázat és türelem. Az ego és a vágy, hogy valaki légy már nem fontos. Amíg önmagad tükörképében tetszelegsz, nem vagy a saját utadon, csupán körbejárod és messziről ízlelgeted. Az igaz magyar nem akar valaki lenni, nem akar másoknak megfelelni, nem akar több lenni, csak őszinte, igazságóhajtó, Istent és embert szerető Magyar Lélek.

A Pilis mindenre megadja a választ, ha a megfelelő időben vagy a megfelelő helyen. Létezik egy harmadik pont, amely a tér-idő kapcsolódás feltétele: a Lelked rangja.

Sok lesz a kísértés a letérésre, az elméd küzdelme önmagaddal, a fizikai és lelki fájdalom, az eddigi emberi kapcsolatok átértékelődése, a Hited megmérettetése, a felelősségtudat és a kitartás. A Küzdelem. De ettől leszel egyedi, győztes Lélek.

A döntés a Te kezedben van, felejts el minden jövőképet, amely hátráltat vagy hamis.

A nemzetnek szüksége van Rád, a Szent Korona „Felségeinek” erőrendszere alatt. Szellem- és Lélekgyógyító
Aranyasszony csoport 2009.
Pilis

 

    „Szép múlt vagyok, hitet adó
     Jelen vagyok, szétáradó
     Jövő vagyok, lélekszőttes
     Magyar vagyok,
     Örök győztes”

           Szőke István Atilla

 

 

 

 

vitéz Joó Sándor könyvei

A megrendelő adatai
A könyvek megrendeléséhez ki kell tölteni az alábbi adatokat. Minden mező kitöltése kötelező. A könyveket erre a címre fogjuk szállítani postai utánvétellel.
Az a telefonszám, amin Ön a legkönnyebben elérhető
Kérem adja meg itt egy sorban a teljes lakcímét irányítószámmal, várossal, utcával, házszámmal együtt.
Kérem itt adjon meg egy érvényes e-mail címet, amin el tudjuk Önt érni.
Számlázási adatok
Kérjük, hogy számlázási adatait itt adja meg, ha az eltér a szállítási címtől.
Itt adja meg vállalkozásának cégnevét.
Kérjük, hogy itt adja meg cége hivatalosan bejegyzett címét egy sorban irányítószám, város, közterületnév, házszám formában.
Kérjük, hogy itt adja meg cége adószámát.
6 000 Ft/4 kötet áron megrendelek X4 db. kötetet
Kérjük, hogy itt adja meg hány példányban kéri a 4 kötetes kiadványt.

A Világ Győzelmes Királynője - Új kiadásban!

 

A Világ Győzelmes Királynője

Hangos könyv

A megrendelő adatai:
A kiadvány megrendeléséhez ki kell tölteni az alábbi adatokat. Minden mező kitöltése kötelező. A küldeményt az itt megadott címre fogjuk szállítani postai utánvétellel.
Az a telefonszám, amin Ön legkönnyebben elérhető.
Kérjük adja meg itt egy sorban a teljes lakcímét irányítószámmal, várossal, utcával, házszámmal együtt.
Kérjük itt adjon meg egy érvényes e-mail címet, amin el tudjuk Önt érni.
Számlázási adatok:
Kérjük, hogy számlázási adatait itt adja meg, ha az eltér a szállítási címtől.
Itt adja meg vállalkozásának cégnevét.
Kérjük, hogy itt adja meg cége hivatalosan bejegyzett címét egy sorban irányítószám, város, közterületnév, házszám formában.
Kérjük, hogy itt adja meg cége adószámát.
példányban.
Kérjük adja meg hány példányban kéri a kiadványt.

Joó Katalin

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet iskolánkba:

Jelentkezés az iskolába
Ha jelentkezni szeretne képzésünkre, akkor kérjük, hogy töltse ki és küldje be az alábbi űrlapot. Minden mező kitöltése kötelező. Kérjük, hogy kézzel megírt önéletrajzát is szkennelje be és töltse fel.
Adja meg saját teljes személynevét.
Adja meg e-mail címét.
Itt adja meg azt a telefonszámát, amin legkönnyebb Önt elérni.
Itt adja meg pontos lakcímét, ahol Ön él.
Kérjük foglalja itt össze néhány mondatban, hogy miért szeretné ezt az iskolát elvégezni.
Kérjük, hogy kézzel megírt önéletrajzát szkennelje be és töltse fel ide.
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg png bmp tif psd pdf doc docx rar zip.

BeJELENTkező

 

 

BeJELENtkező

 

Kedves Barátaim és Lélektársaim!

Kedves Érdeklődök!

 

Valaha az Idők mélyén egy kicsiny, de mindenre elszánt szellemközösség formálódott a Világmindenségben, akik különleges küldetéshez készülődtek. Olyan küldetéshez, amelyet már kiJELölt szellemtestvéreik is megjártak, vagy melyet az éppen soron következő küldöttek járnak. 

Az elhívójuk, - egy, az égi hatalmasságok közül szólította őket, és ők készen álltak a JELEN LÉTRE. A jelen életre, a JELen valóságra, az impulzuson, a fényszálon való haladásra. De más lélek földreszállásától eltérően, ők vállalták azt is, hogy a  szív fényszálán folyamatosan vissza is csatlakoznak, közlekednek, folyvást JELEN lesznek.

A földi élet és megpróbáltatásai olykor kihunyni engednek fényjeleket, impulzusokat, ezért azoknak, akik a JELEN maradnak, feladatuk a kihunytak pótlásáról is gondoskodni, az impulzusjeleket bővíteni. Mert aki a Világmindenség teremtés JELÉN van, az tudja és érzi ennek a folyamatnak a fontosságát és megtartó erejét.

Kedves JELENLÉVŐK!

Az új elhívó, az Égi Keresztszülő beJELENtkezett, tehát indítható az új csoport.  (Enélkül nem!)

 Várja azokat, akik lélekben már tudatalattijukban összekapcsolódtak vele, és várja, hogy a sorjázó feladatokat kiáraszthassa mindenkinek külön-külön saját szellemén, lélekhangján keresztül.

Aki JELöltnek érezné magát, mert a sorokat olvasván megszólal a lelkében egy "ismerős hang", Égi Elhívója, akkor várjuk lélekközösségünkbe, szellemi harcostársnak, szakrális munkatársnak.

Ha ilyen személyek JELEN vannak életedben, róluk tudomásod van, oszd meg velük a hívó szót!

 

Szeretettel: Katalin

 

2018. Új Kenyér havában,

…mert Új Idők jönnek, Új FELhangok születnek, ehhez pedig fel kell öltözzük az Új Embert, ha az Új Földet birtokolni akarjuk…

Jógakönyv

 

Ujvárosi Csilla: Rovás jóga - Kozmikus jóga

Mottó: „…mindenkor becsületére vált bármely nemzetnek, ha az tulajdon írásával élt és annak hasznát vette.” (Baranyai Decsi János bevezetőjéből részlet, amelyet Telegdi János Rudimentájához írt 1598-ban)

 

Horthy Miklós hitvallása

Horthy Miklós hitvallása és Intelme a Magyar Nemzethez

 

„Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles evilágon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék. Ez a cél, mindnyájunk közös szent célja: Magyarország felszabadítása. Gondoljunk szüntelenül azokra, akik a legtöbbet, életüket áldozták édes hazánkért és hadifoglyainkra, akik még mindig idegenben szenvednek, - hogy áldozatuk ne legyen hiábavaló. A magyar népnek, de különösen a magyar parasztságnak emelkedett színvonalú a gondolkodásmódja. Ha a magyar parasztság, a mi fajtánk életforrása századokon át tanúsított nemzeti érzését, Istenbe vetett hitét, tiszta erkölcsét, katonai vitézségét és szorgos munkakedvét a terror és az idegen megszállás megpróbáltatásai közt is megőrzi, ha nem támogatja a hatalomra éhes politikai törtetőket, akik osztálygyűlöletet hirdetnek és a tömegek alacsony ösztöneit ingerlik, akkor majd egy napon ismét valóra válik a magyar szabadság.

Ennek a szabadságnak védelmére és megőrzésére szenteltem életemet.”

Horthy Miklós

 

Hitvallása és intelme a magyar nemzethez ma is időszerű és megszívlelendő!